reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Jolek gratuluję ząbków, też tak chcę, nie wiem kiedy i są :-)
Matusia a co to za niebezpieczne urządzenia w zasięgu małych rączek, przyda się reorganizacja kuchni i łazienki ;-) Na pocieszenie dodam, że Jagódka już dwa razy przygryzła usta i raz język. Skaranie co ona w domu wyczynia...

Styna witaj w gronie chodzących :-)

Witajcie. Wpadam się przywitać i zaraz uciekam,bo mam masę prania. Wynik jednego egzaminu (tego,co byłam pewna,że zaliczyłam) to 4,5 :tak: Ale ten,którego się obawiam-nadal nie ma! Młody puszcza się coraz więcej i cieszy się z chodzenia. Ja kupiłam sobie buciki na wesele :-) i wczoraj wpadłam na pomysł,że z bratową damy po winie (zamiast kwiatów) i zrobiłam ubranka na wino - pray młodej ;-)

Hejka :-)

Joluś- już pisałam kotek o tym kiedyś , otwierają od września przedszkola pełnogodzinne
Persefona- bardzo fajny pomysł :tak: pochwal się jak to wyszło
Matusia- matko kochana teraz doczytałam ??? jak to kurcze ojjj biedny palusio :* , mój Szymek też raz dorwał się do maszynki tylko całe szczęście miała osłonkę ale w strachu byłam bo patrzę a on przejeżdża po buźce .

Gratulację zębuszków i chodzenia

hej dziewczynki
Matusia ucałuj Majeczke w paluszek:*
Persefona gratuluje zdanego egzaminu i trzymam kciuki za wyniki kolejnego:)
Joluś sprawę spółdzielni właściciel przejął na siebie, jakis czas temu wymienił tez nam liczniki:)

pogoda...aj! szkoda gadać, ale dobrze,że nie pada! Dziś protestuję i nie gotuję obiadu:eek: nie mam pomysłu! tylko małemu jedzonko zrobię. Jutro imieniny mojego P, muszę do sklepu po jakiś drobiazg skoczyć, w sobotę planujemy pojechac nad morze ze znajomymi i w niedziele Mamunia przyjeżdza:-):-)
Miłego dnia:)

Witam. Młody już śpi, Ja wiszę z siostrą na telefonie więc nie skupiam się na forum.

Persefona pochwal się butami a i ubrankami na butelki:)

Futrzaczku chyba mnie umknęło :sorry:

Aina to dobrze,że się za to zabrał właściciel. Ja też ostatnio nie mam pomysłów na obiady, dlatego dziś wyciągnęłam klopsy z zamrażalnika :)

Co jakiś czas słońce u nas wygląda więc jest szansa na poprawę pogody i spacerek :):)

Witajcie :)
Nie miałam internetu od rana. Bez internetu jak bez ręki:-D. Pogoda się poprawiła i super, jutro mam wyjazd integracyjny z pracy na kajaki:-). Ale ja jestem stuknięta wszyscy mnie tu namawiają, a ja nie chcę jechać bo tęsknię za córcią, choć mąż zgodził się zostać z małą, powiedział nawet, że sam ją wykąpie i spróbuję położyć. Ale i tak mam obawy:confused2:.

Matusia
dreszcz mnie przeszedł, mam nadzieję, że nie płakała długo. Dmucham w paluszek. Martynka odkąd chodzi ma wszędzie siniaki:baffled:. Wczoraj się przewróciła i przygryzła sobie język tak jak Jagódka:confused2:.
Ainka najlepszości dla P. Pochwal się później co mu kupiłaś:-). Choć idę o zakład, że najlepszy prezent dla P. Twego to sama Aina zawinięta tylko w kokardę:tak::-);-)+ śpiący smacznie Jasiek;-):-) <wybaczcie, że sieję perwerę na forum, ale rozumiecie- romantiko wieczór wczoraj miałam i na samą myśl mam dreszcze:-D>
Futrzaczku będziemy trzymać kciuki za Szymcia:tak:
Persefona gratki za egzamin, zdolniacha z Ciebie:tak:
Jolek gratulujemy zębuszków
Stynka gratuluję Nadii chodzenia, a Tobie współczuję :-Dbo teraz się zacznie:-)

Udanego dnia zmykam do pracy

reklama
cześć laseczki, to ja:-D
dzisiaj nie "my", bo nianior wybył na plac zabaw a mama wróciła wczesniej z roboty.
Tym sposobem jestem sama!! wcinam jagody i zaraz strzelę sobie maseczkę i na chwilę się zdrzemnę, a co:-p
Cisza jest fajna, jakoś wcześniej(przed juniorkiem) tego nie doceniałam:szok:
jolek dobry klops nie jest zły,mniam!

persefona drugi będzie na 4:-p
aina zazdraszczam moria w weekend
Matusia brrr straszne, chyba pochowam zawczasu głęboko wszystkie maszynki. buziaki dla małej:*
basiekk tak jesteś stuknięta:-D masz jechać i nie myśleć o niczym poza sobą.Taka chwila dla siebie.
styna Nadia musiała zaszpanować na wyjeździe;-)

aa no i w sobotę będziemy w Olsztynie, czy jest ktoś z Olsztyna(może jakaś laseczka?)?:laugh2:

Do góry