reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Jolek Lot był opóźniony o kilka godzin i jeszcze mój tata chciał wcześniej wyjechać na wypadek korków i drogi nie znał więc to też kilka godzin nam dało.

Ech do piątku to się cmoknij agacio :p bo ja za włączenie numeru muszę zapłacić. A przechodzisz na abonament czy na kartę??

Styna mogliście iść miasto pozwiedzać:)

Nie zdążę Was poczytać, bo szukam jeszcze ofert. Mężusia dziś wali w łeb, to wolę na kompie siedzieć.
Futrzaczku, my jedziemy do Kołobrzegu.

A Maja do kolekcji swoich wyczynów ma poranne obcięcie sobie opuszka palca tatusia maszynką do golenia. Krew nie do pohamowania, a ja na obrotach do pracy:no:.

Jestem ale na chwile bo zaraz meczyk ;-):-)

Matusia- racja przypominam sobie że już kiedyś pisałaś :tak: a co ten mąż Twój wywija?
Basiek- to ładnie to wiadomo że na bank obsługa ... dziwie się trochę że policja nic nie ustaliła ehhh no trudno :((Agacio- miłego domowego spa i fajnie że dzionek udany :-)
Joluś- Nas też pogoda nie rozpieszcza... teraz pada

Dziś Szymuś miał zakończenie w przedszkolu , dostał książeczkę dyplom i wszystkie swoje prace a Panią podarował czekoladki , a co do nowego przedszkola to wypisałam go z tego normalnego państwowego i zapisałam do tego z Familijnego Wrocławia- pieniążki zapłacone więc póki co odwrotu nie ma - mam nadzieję że będzie zadowolony .
a Filiś mój się przeziębił ma katarek i pokasłuje.

Ojej Matusia aż mi ciarki przeszły. Biedna Majcia.Ucałuj od cioci i podmuchaj w paluszek :* A skąd ona tatową maszynkę dorwała???

Mój młody ma brodę strasznie obitą i porysowaną. Niedzielę miał taką pechową:/

A ja właśnie odkryłam kolejnego zęba u Igora:) Wszystkie czwórki nam wylazły i mamy już 12 ząbków:):):)

Futrzaczku zdrówka dla Filipka. I co możesz Szymcia na dłużej w tym familijnym zostawiać??? To Wy z góry musieliście zapłacić??
U nas całe szczęście nie padało dziś i pranie się jeszcze majta za oknem:)

Ostatnia edycja:
Joluś na kartę przechodzę teraz wszycy moi znajomi mają w play jakaś moda wielka na to;-)
Matusia o matko aż cały opuszek bidulka kochana ciocia dmucha palusia
Futrzaczku mam nadzieję że będziecie zadowoleni, a najważniejsze żeby Szymek był zadowolony:tak:

Matusia bidulka mała, no ale swoją drogą tatusiowi w cztery litery nakopać za to że trzyma takie rzeczy w zasięgu ręki.
Jolek gratulaje zębola9o0o90o99o09o0o90o90o90o0o0o0oo9o9o9o9o9oo9o9o0=[[[[[[[[[[[[[[=[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[/

edit. Jolek druga cześć wiadomości to od Nadii zaszyfrowana wiadomość dla Igorka

Futrzaczku na pewno będziecie zadowoleni, zdrówka.

Ostatnia edycja:
Ja może za jakiś czas też zmienię sieć ale to jeszcze trochę czasu ... Play zagarnia klientów innym sieciom:):)

reklama
Matusia, aż mam dreszcze, brr. Ucałuj Majcię w paluszek od ciotki.
Jolus, Twoje słynne pranie za oknem:)
Styna, gratki dla Nadii!
Futrzaczku, powodzenia dla Szymcia!

Mało się pojawiam ostatnio, bo praca na 3 etatach mnie wykańcza. Dziś dwa razy w ciągu 8 godzin byłam w łazience, a wodę na kawę zagotowywałam 3 razy zanim ją ostatecznie zalałam... Masakra po prostu. Wciąż tylko ludzi przyjmuję, a i tak kolejki się tworzą.

Do góry