reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
jolek u mnie stara bida(stara d*** chciałam napisać:-D:rofl2:, no ale to wiadomo,że się swoje lata już ma)

jutro do biura, to jakoś mnie dołuje nieco, bo w czwartek też bo akurat mam 2 terminy spraw, na szczęście piątek wolny.
Chociaz jutro to nie tak źle-tak sobie tłumacze, bo o 11 się wyrwę na godzinkę(bo się umówiłam na masaż hi hi).

co do lata to ja się zgadzam- niech po EURO będzie nareszcie takie mega lato!!! a nie pogoda jak w maju grr

Wymuszanie to chyba standardzik(chociaż od koleżanki usłyszałam, co ma wrześniaka, że "jej nie będzie tak robił", - no dobra ,poczekamy...;) ale to gryzienie i bicie?

Ostatnia edycja:
Jaipur zazdroszczę masażu :) Jaka stara doopa jak tu same 19tki na maju :-p

Pogoda ma się od powoli poprawiać ale na jak długo ..................... nikt nie wie :/
I niech już będzie ciepło bo ja dziś pół dnia w swetrze zapitalam i w skarpetach na nogach bo mi zimno :(

o pogodzie może nie mówmy ... :angry:

kurcze posiedziałabym i popisała jeszcze ale mnie już d boli od siedzenia i chyba muszę się położyć :-D

aa napiszę jeszcze tylko że kupiłam sobie dziś bobik i już nie mogę się doczekać jak go zjem :-D

Futrzaczku bobik jak dla mnie jeszcze za drogi... ale jeszcze troszkę i pochłonę z koperkiem i masełkiem MNIAM:-D

Ja śmigam zaraz do wyrka.Brzucho mnie pobolewa i taka skapciała jestem :/

Joluś- a po ile u Was jest ? mi się wydawało nie drogo to kupiłam 8zł/kg ,ale z koperkiem nie jadłam jeszcze i chyba jutro spróbuję :-)

ja wzięłam prysznic i mi lepiej :-) ale i tak zaraz zmykam bo rano jak zwykle pobudka :-)

edit: zmykam , dobranoc :*

Ostatnia edycja:
Jaipur no właśnie nie wim przecież nikt mu tego nie pokazywał:sorry2:
Joluś tel mam w plusie ale lada dzień zmienie na pleya:tak:

Bobik fuj ja nie cierpię mój maż się zajada a dla mnie pachnie (sorki) jak kupa:no: A mamcia moja ma co roku z ogródka:tak:

cześc laseczki moje kochane!!! (ale się podlizałam...hihhihi ;-))
tradycyjnie przepraszam za dłuuuugą nieobecnośc...a Wy tradycyjnie mi wybaczycie, co nieeee?:zawstydzona/y::baffled:

u nas stara bida...a dziś z racji "przepięknej" pogody zrobiliśmy sobie wypad na zakupy.

Niestety poczytałam tylko dwie ostatnie strony i tak mi się rzuciło w oczy to co napisała agacio - Stacho zachowuje się identiko - jak coś nie po jego myśli to od razu gryzienie i drapanie i do tego czasem dojdzie walenie z dyńki w nos (wersja podczas trzymania gościa na rękach) Nie mam pojęcia skąd on to potrafi :confused: i także nie mam pojęcia jak go tego oduczyc :-(

reklama
Witam prawie się już pozbierałam po urlopie. Małż był tydzień sam i miałam kupe sprzątania zmywania itd:szok: Jutro ponadrabiam bo padam na paszczę.
Jolek co do staranek to ja jak się teraz nie zdecyduję to ze strachu będzie mi coraz trudniej.

Do góry