reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dziękuję za wszystkie kciuki w sprawie pogody, mam nadzieję, że pomogą:)
Melduję, ze pewnie pokażę się dopiero w niedzielę albo nawet w poniedziałek. Nawet jeśli z wyjazdu nic nie wyjdzie to huk roboty w domu mnie dopadnie.
Miłego weekendu wszystkim życzę.

Jeszce tylko 20 minut i do domu nareszcie. Za chwilę jajo zniosę tak mi się tu nie chce siedzieć:)

reklama
Madzik a co ty o takiej dziwnej porze robotę kończysz?? Udanej imprezki, dobrej pogody i oby wszystko odbyło się po Twojej myśli:*

Lepi nie stresuj się weekend przed Tobą:)

U nas na chwilę słoneczko wyjrzało. Ogólnie po wizycie u lekarza nie jest dobrze:(

Melduję się że jestem.
Madzik trzymam kciuki
Jolek jak to nie jest dobrze, co się dzieje. Tulam mocno.
Lepi u nas to samo śmiech radość wielki lament krzyk kładzenie się na podłodze, i tak codownie zaczeła sie do nas przytulać

U nas deszczowo, a mati zafundował sobie turniej piłkarzyków w naszym mieście. Jest w drużynie dwuosobowej z siostrzeńcem i dzięki wygranym ida jutro na półfinał (a ja razem z nim :baffled:). Stoimy i czekamy na kolejkę. Poszłam zmienic siostrę o 16 i dopiero wróciłam, a Oni są tam jeszcze. No cóż - Dzień dziecka. Sędziuje im syn organizatora :cool2:

Ostatnia edycja:
Madzik również trzymam kciuki jutro za pogodę i u Ciebie i u mnie, też wyprawiamy jutro Oleńce urodzinki i również wszystko na grilla przyszykowane. Ogólnie zła jestem na tą pogodę, bo jak rok temu Olcia się rodziła i leżałyśmy w szpitalu to upał był niesamowity, a w tym roku o lipa a My basen rozłożyliśmy 2 tyg. temu żeby się woda nagrzała ehhhh

Hejka :-)

dzień dziecka na całego :-) Filiś poszedł spać już o 19 a Szymcio ogląda baję na mini mini do oporu czyli jak rybka pójdzie spać :tak: z prezencików zadowoleni więc też fajnie.
Pogoda bardzo zmienna ale liczymy mocno że na jutro będzie piękna - hmm zamówiliśmy i koniec! i mocno trzymak kciuki że tak będzie :-) tak samo jak u Ciebie Madzik!! miłej imprezki kochana! :*

Kamcia- kotek prawie wszytsko zrozumiałaś bo to nie przedskzole prywatne a publiczne tylko że w nim za nadgodziny i wyżywienie się płaci. a czy będzie lepiej hmm nie wiem niestety( 20czerwca mamy spotkanie organizacyjne) ale na pewno inaczej - inny program, zabawki , koledzy.
Joluś- zdrówcia dla Igorka :* lecę zaraz na lekarzowy ...
Matusia- fajnie widać ten Twój synio nie lubi się nudzić! i bardzo dobrze - super że ma tak bogato urozmaicone dzieciństwo bo to bardzo ważne :tak:

Matusia ciekawe po co wstawiałaś linka do zdjęć tego sędziego hmmmmmm:cool2:
Trzymam kciuki za Matiego &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Futrzaczku to co za atrakcje mieliście dzisiaj???

Milla to na pewno Wam się woda nagrzała w tym basenie:-p Trzymam kciuki za w pogodę jutro i udane urodzinki. Oczywiście po imprezce czekamy na relację i zdjęcia Oleńki:tak:

Z okazji Dnia Dziecka zrobiłam dziś ściemnione ciasto na zimno.Czekam aż mi galaretka się zetnie na owockach i będę jeść :):)

reklama
Hej kochane witam wieczorowo z kubkiem herbaty i ciasteczkami maślanymi:-)
Martysia przed chwilką wstała:dry:.
Joluś pędzę na lekarzowy zdrówka dla słoneczka*

Do góry