reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam kobietki,
u nas nie pada, czasem zaświeci słonko, nie jest źle.
Joluś Toronto od pazdziernika na 100%, w piątek P idzie do spółdzielni z właścicielem. Czarno to widzę...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Czesc lachony :cool2:

u nas pogoda d*** :sorry: pada i do tego głowa mi pęka.Ketonal forte zaordynowany, czekam na rozwój zdarzeń;-)
gratulacje dla dużaków które przemierzają świat na dwóch pulchnych nóżkach.My czekamy jeszcze na ten "dzień" na razie tuptamy w miejscu i pokonujemy schody, na to ostatnio jest szał.

Ja byłam rano już u dentysty, kolejna wizyta za miesiąc!!
Młody śpi, słoneczko pomału przebija więc jak wstanie śmigamy na spacerek.
Buziaczki!!

Witajcie,

Teraz bardzo ciężko pracuję, hehe, przeglądam przepisy na kotlet.tv (jaipur mnie zainspirowała wstawiając linka na groszek ptysiowy, więc to jej wina, że się obijam w pracy:-p).

aha, jaipur - w naszym "M" schodów brak, ale gdyby były pewnie też byłby szał, bo Zocha nawet po mnie się wspina, nie patrzy, czy to brzuch, czy twarz:-D, gdy leżę.

Witam sie szybciutko
Dzis nasz wielki dzien - o 16 przychodza goscie, robimy male slodkie przyjecie - bedzie tort, malinowo-czekoladowy, domowa szarlotka moja i pyszny domowy sernik :)
Juz nie moge sie doczekac, az to wszystko bezkarnie pochlone! :p

dziewczyny proszę trzymajcie sie tematów...
poprzenosiłam te o chodzeniu na odpowiedni wątek a teraz zmykam bo już mi czasu zabrakło na odpisanie

będe w nocy jak dziewczynki zasną :biggrin2:

Dziewczyny, ratujcie, bo szału dostanę...Zochna mi coś wcisnęła i teraz cały obraz mam...hmm...wpoziomie i nie wiem, jak wrócic do normalnego stnu. penie same byki robię, bo juz skrętu szyi dostaję ;)

edit: udało mi się naprawić :)

Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Przepraszam,że nie nadrabiam,ale padam na pysk. Popatrzyłam tak z grubsza i widzę że dziś spokojnie było. Pogoda u nas dziś w miarę była- bez deszczu za to wiaterek chłodnawy wiał:/
Goście posiedzieli poobjadaliśmy się trochę, pospacerowaliśmy i pojechali sobie.

Nadrobię Was koleżanki jutro.Teraz zmykam resztę garów pomyć i spać.

Do góry