reklama
Czesc lachony
u nas pogoda d*** pada i do tego głowa mi pęka.Ketonal forte zaordynowany, czekam na rozwój zdarzeń;-)
gratulacje dla dużaków które przemierzają świat na dwóch pulchnych nóżkach.My czekamy jeszcze na ten "dzień" na razie tuptamy w miejscu i pokonujemy schody, na to ostatnio jest szał.
u nas pogoda d*** pada i do tego głowa mi pęka.Ketonal forte zaordynowany, czekam na rozwój zdarzeń;-)
gratulacje dla dużaków które przemierzają świat na dwóch pulchnych nóżkach.My czekamy jeszcze na ten "dzień" na razie tuptamy w miejscu i pokonujemy schody, na to ostatnio jest szał.
persefona
Fanka BB :)
Witam i miłego dnia życzę.
lepidoptera
Witajcie,
Teraz bardzo ciężko pracuję, hehe, przeglądam przepisy na kotlet.tv (jaipur mnie zainspirowała wstawiając linka na groszek ptysiowy, więc to jej wina, że się obijam w pracy).
aha, jaipur - w naszym "M" schodów brak, ale gdyby były pewnie też byłby szał, bo Zocha nawet po mnie się wspina, nie patrzy, czy to brzuch, czy twarz, gdy leżę.
Teraz bardzo ciężko pracuję, hehe, przeglądam przepisy na kotlet.tv (jaipur mnie zainspirowała wstawiając linka na groszek ptysiowy, więc to jej wina, że się obijam w pracy).
aha, jaipur - w naszym "M" schodów brak, ale gdyby były pewnie też byłby szał, bo Zocha nawet po mnie się wspina, nie patrzy, czy to brzuch, czy twarz, gdy leżę.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam sie szybciutko
Dzis nasz wielki dzien - o 16 przychodza goscie, robimy male slodkie przyjecie - bedzie tort, malinowo-czekoladowy, domowa szarlotka moja i pyszny domowy sernik
Juz nie moge sie doczekac, az to wszystko bezkarnie pochlone!
Dzis nasz wielki dzien - o 16 przychodza goscie, robimy male slodkie przyjecie - bedzie tort, malinowo-czekoladowy, domowa szarlotka moja i pyszny domowy sernik
Juz nie moge sie doczekac, az to wszystko bezkarnie pochlone!
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
dziewczyny proszę trzymajcie sie tematów...
poprzenosiłam te o chodzeniu na odpowiedni wątek a teraz zmykam bo już mi czasu zabrakło na odpisanie
będe w nocy jak dziewczynki zasną
poprzenosiłam te o chodzeniu na odpowiedni wątek a teraz zmykam bo już mi czasu zabrakło na odpisanie
będe w nocy jak dziewczynki zasną
lepidoptera
Dziewczyny, ratujcie, bo szału dostanę...Zochna mi coś wcisnęła i teraz cały obraz mam...hmm...wpoziomie i nie wiem, jak wrócic do normalnego stnu. penie same byki robię, bo juz skrętu szyi dostaję
edit: udało mi się naprawić
edit: udało mi się naprawić
Ostatnia edycja:
reklama
Witam. Przepraszam,że nie nadrabiam,ale padam na pysk. Popatrzyłam tak z grubsza i widzę że dziś spokojnie było. Pogoda u nas dziś w miarę była- bez deszczu za to wiaterek chłodnawy wiał:/
Goście posiedzieli poobjadaliśmy się trochę, pospacerowaliśmy i pojechali sobie.
Nadrobię Was koleżanki jutro.Teraz zmykam resztę garów pomyć i spać.
Goście posiedzieli poobjadaliśmy się trochę, pospacerowaliśmy i pojechali sobie.
Nadrobię Was koleżanki jutro.Teraz zmykam resztę garów pomyć i spać.