reklama
Basiekkk w pracy super ponad rok mnie tam nie było a nic się nie zmieniło. Pacjenci różnie raz lepiej raz gorzej, niektórzy są cudowni niektórzy doprowadzają do szewskiej pasji. Czas leci szybciutko nawet nie wiem kiedy 6 godzin mija. Momentami myślę że mogłabym robić 8 godzin ale tylko 3 razy w tygodniu. No i najlepszy moment powitania po całym dniu w pracy i ten cudowny mokry buziak który zawsze dostaję. No a antybiotyk ma brać aż się skończy musiałabym policzyć na ile to wychodzi. Tutaj nie jest tak jak w Pl że dostajesz antybiotyk na tydzień a w pudełku masz dawki na półtorej. Kiedy idziesz do apteki jakieś 15 - 20 minut musisz poczekać na lek bo dostajesz dokładnie tyle dawek ile masz wziąć. Jeżeli masz brać przez 7 dni 2 razy dziennie to dostaniesz dokładnie 14 tabletek i ani jednej więcej. Co uważam za słuszne. Nie marnuje się w ten sposób leków.
Ostatnia edycja:
lepidoptera
Fanka BB :)
Witam i zmykam
Madzik - udanej zabawy!
futrzaczku - cieszę się, że to tylko fałszywy alarm
Dobrego dnia, słonecznego i ciepłego dla wszystkich!!
Napiszę tylko tyle, że jestem przemęczona na maxa, do tego PMS i humor do......
Madzik - udanej zabawy!
futrzaczku - cieszę się, że to tylko fałszywy alarm
Dobrego dnia, słonecznego i ciepłego dla wszystkich!!
Napiszę tylko tyle, że jestem przemęczona na maxa, do tego PMS i humor do......
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
paulina ja mam czasem tak
nie to ze ktoś mnie wnerwił czy coś tylko ot tak po troszku się zebrało ... i ... jak to się mówi.. wstałam lewą nogą ;-)
ale już mi przeszło...
wysprzątałam cały dom , posegregowałam zabawki dziewczynom , odrzuciłam te którymi się już nie bawia no i mi przeszły nerwy hehe
don super zazdroszczę :-) miłego wypoczynku :-) choć ja bym bez moich skarbów nie wytrzymała
futrzaczku ciesze śie że wszystko ok :*
stynka lepszego nastroju zycze :-)
ostatnio to całkiem wszystkich wywiewa
u nas pogoda lepsza ale mnie boli gardło :/ więc nie mogę się nacieszyć ....
nie to ze ktoś mnie wnerwił czy coś tylko ot tak po troszku się zebrało ... i ... jak to się mówi.. wstałam lewą nogą ;-)
ale już mi przeszło...
wysprzątałam cały dom , posegregowałam zabawki dziewczynom , odrzuciłam te którymi się już nie bawia no i mi przeszły nerwy hehe
don super zazdroszczę :-) miłego wypoczynku :-) choć ja bym bez moich skarbów nie wytrzymała
futrzaczku ciesze śie że wszystko ok :*
stynka lepszego nastroju zycze :-)
ostatnio to całkiem wszystkich wywiewa
u nas pogoda lepsza ale mnie boli gardło :/ więc nie mogę się nacieszyć ....
persefona
Wpadam się przywitać, złożyć życzenia Emce (w odpowiednim wątku) i życzyć miłego dnia, bo mamy lato!
Więc korzystamy z pogody. Buziale :**
Więc korzystamy z pogody. Buziale :**
mojeszczescia
zazdroszczę wam dziewczyny słoneczka, oj zazdroszczę u nas ostatnio kiepskawo z pogodą pada i pada nie ma jak wyjść z maluchem na spacer ,kiedy wreszcie u nas zawita słonce niczego innego nie pragnę .......
Witam sie i ja
U nas tez LATO.. upalnie..! ale mnie to nie cieszy, moge oddac pogode, kto chce oprocz Styny? aha mojeszczescia - to prosze bardzo!
Jakbym miala jakies 6 kg mniej i szafe ciuchow wiecej do ubrania to bym byla zadowolona.,,,, '''((
Futrzaku ciesze sie w takim razie, ze to tylko jakis wirus prawdopodobnie, lecz siem i kuruj porzadnie! PS tez mialysmy z Polcia fajnego lekarza od usg - i nazywal sie Owsiak ) wesoly taki!
Styna, Alex - zdrowka dla maluchow! :** Styna Ty tym dupowatym lokatorom powiedz, ze wtedy i wtedy moga sie wyprowadzac, a w ten dzien nie i kropka!
Madzik - kochana udanej zabawy!!!
Ide sobie polezec, moi na dworze, spaceruja siem.. rano bylismy u dermatologa w Mikolowie. Jutro jedziemy wyprobowac rowery, juz czekaja 'wykapane' na nas (w garazu u rodzic.) - a w zasadzie to przyczepke dla Polci, czekalismy na uchwyt laczacy z rower., ktory trzeba bylo zamawiac przez sklep internetowy, mam nadzieje bedzie pasowac.. Ale mi sie chce.....buuu...
A przyczepka mniej wiecej taka PRZYCZEPKA DO ROWERU DLA 1 LUB 2 DZIECI FV RATY (2298403092) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mamy dwuosobowa, zobaczymy jak Poli sie spodoba i czy juz moze jezdzic w tym w ogole..
U nas tez LATO.. upalnie..! ale mnie to nie cieszy, moge oddac pogode, kto chce oprocz Styny? aha mojeszczescia - to prosze bardzo!
Jakbym miala jakies 6 kg mniej i szafe ciuchow wiecej do ubrania to bym byla zadowolona.,,,, '''((
Futrzaku ciesze sie w takim razie, ze to tylko jakis wirus prawdopodobnie, lecz siem i kuruj porzadnie! PS tez mialysmy z Polcia fajnego lekarza od usg - i nazywal sie Owsiak ) wesoly taki!
Styna, Alex - zdrowka dla maluchow! :** Styna Ty tym dupowatym lokatorom powiedz, ze wtedy i wtedy moga sie wyprowadzac, a w ten dzien nie i kropka!
Madzik - kochana udanej zabawy!!!
Ide sobie polezec, moi na dworze, spaceruja siem.. rano bylismy u dermatologa w Mikolowie. Jutro jedziemy wyprobowac rowery, juz czekaja 'wykapane' na nas (w garazu u rodzic.) - a w zasadzie to przyczepke dla Polci, czekalismy na uchwyt laczacy z rower., ktory trzeba bylo zamawiac przez sklep internetowy, mam nadzieje bedzie pasowac.. Ale mi sie chce.....buuu...
A przyczepka mniej wiecej taka PRZYCZEPKA DO ROWERU DLA 1 LUB 2 DZIECI FV RATY (2298403092) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mamy dwuosobowa, zobaczymy jak Poli sie spodoba i czy juz moze jezdzic w tym w ogole..
mojeszczescia
MajaPolka dziękuje i czekam ................................
reklama
MajaPolka ja i mojeszczescia to jeden kierynek więc ślij podwójną porcje słońca.
Zabrałam Nadie do Aldi aby się przewietrzyła (mają tam klimę) no i spotkałam dziewczynę mojego eks, z jaką zazdrością ona patrzyła na moja malutką Więc są i miłe aspekty tego dnia Ona utknęła z debilem a ja mam kochanego męża i córeczkę No ale tak to jest jak się wpiernicza między wódkę a zakąske
Zabrałam Nadie do Aldi aby się przewietrzyła (mają tam klimę) no i spotkałam dziewczynę mojego eks, z jaką zazdrością ona patrzyła na moja malutką Więc są i miłe aspekty tego dnia Ona utknęła z debilem a ja mam kochanego męża i córeczkę No ale tak to jest jak się wpiernicza między wódkę a zakąske