reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się.Pogoda zajefajna więc ubieramy się i spadamy na dwór. Głowa mi pęka więc mam nadzieję,że się dotlenię i dobrze będzie.

Pa pa

reklama
Basiekkk w pracy super ponad rok mnie tam nie było a nic się nie zmieniło. Pacjenci różnie raz lepiej raz gorzej, niektórzy są cudowni niektórzy doprowadzają do szewskiej pasji. Czas leci szybciutko nawet nie wiem kiedy 6 godzin mija. Momentami myślę że mogłabym robić 8 godzin ale tylko 3 razy w tygodniu. No i najlepszy moment powitania po całym dniu w pracy i ten cudowny mokry buziak który zawsze dostaję. No a antybiotyk ma brać aż się skończy musiałabym policzyć na ile to wychodzi. Tutaj nie jest tak jak w Pl że dostajesz antybiotyk na tydzień a w pudełku masz dawki na półtorej. Kiedy idziesz do apteki jakieś 15 - 20 minut musisz poczekać na lek bo dostajesz dokładnie tyle dawek ile masz wziąć. Jeżeli masz brać przez 7 dni 2 razy dziennie to dostaniesz dokładnie 14 tabletek i ani jednej więcej. Co uważam za słuszne. Nie marnuje się w ten sposób leków.

Ostatnia edycja:
paulina ja mam czasem tak
nie to ze ktoś mnie wnerwił czy coś tylko ot tak po troszku się zebrało ... i ... jak to się mówi.. wstałam lewą nogą ;-)
ale już mi przeszło...
wysprzątałam cały dom , posegregowałam zabawki dziewczynom , odrzuciłam te którymi się już nie bawia :-p no i mi przeszły nerwy hehe
don super zazdroszczę :-) miłego wypoczynku :-) choć ja bym bez moich skarbów nie wytrzymała :-p
futrzaczku ciesze śie że wszystko ok :*
stynka lepszego nastroju zycze :-)

ostatnio to całkiem wszystkich wywiewa :-p

u nas pogoda lepsza ale mnie boli gardło :/ więc nie mogę się nacieszyć ....

Witam sie i ja
U nas tez LATO.. upalnie..! ale mnie to nie cieszy, moge oddac pogode, kto chce oprocz Styny? aha mojeszczescia - to prosze bardzo!
Jakbym miala jakies 6 kg mniej i szafe ciuchow wiecej do ubrania to bym byla zadowolona.,,,, :(:)'''((

Futrzaku ciesze sie w takim razie, ze to tylko jakis wirus prawdopodobnie, lecz siem i kuruj porzadnie! PS tez mialysmy z Polcia fajnego lekarza od usg - i nazywal sie Owsiak :)) wesoly taki!
Styna, Alex - zdrowka dla maluchow! :** Styna Ty tym dupowatym lokatorom powiedz, ze wtedy i wtedy moga sie wyprowadzac, a w ten dzien nie i kropka!
Madzik - kochana udanej zabawy!!!

Ide sobie polezec, moi na dworze, spaceruja siem.. rano bylismy u dermatologa w Mikolowie. Jutro jedziemy wyprobowac rowery, juz czekaja 'wykapane' na nas (w garazu u rodzic.) - a w zasadzie to przyczepke dla Polci, czekalismy na uchwyt laczacy z rower., ktory trzeba bylo zamawiac przez sklep internetowy, mam nadzieje bedzie pasowac.. Ale mi sie chce.....buuu...
A przyczepka mniej wiecej taka PRZYCZEPKA DO ROWERU DLA 1 LUB 2 DZIECI FV RATY (2298403092) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Mamy dwuosobowa, zobaczymy jak Poli sie spodoba i czy juz moze jezdzic w tym w ogole..

reklama
MajaPolka ja i mojeszczescia to jeden kierynek więc ślij podwójną porcje słońca.
Zabrałam Nadie do Aldi aby się przewietrzyła (mają tam klimę:-D:-D:-D:-D:-D) no i spotkałam dziewczynę mojego eks, z jaką zazdrością ona patrzyła na moja malutką:-D:-D:-D Więc są i miłe aspekty tego dnia:-D:-D:-D Ona utknęła z debilem a ja mam kochanego męża i córeczkę:-D:-D:-D No ale tak to jest jak się wpiernicza między wódkę a zakąske:-D:-D

Do góry