reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Jestem:-)
Lepiej późno niż wcale, jakoś tak mi się zeszło. Też dwa spacerki zaliczyliśmy z bąkiem moim kochanym. W ogóle muszę Wam powiedzieć, że Martynka jest cudowna:-), gada jak jakaś przekupa z targu non stop się śmieje:-D, a jak my jesteśmy oboje z mężem w domu to dla niej pełnia szczęścia:-D, chodzi zadowolona i się popisuję:-D,
Super był dzisiejszy dzień. A jutro jedziemy całą trójką na zakupy.

Jolek wielkie buziaki dla Ciebie kobieto. Równo rok temu dokonałaś prawdziwego cudu- wydałaś na świat prawdziwe słodkie szczęście, Dla Igorka dużo zdrówka i spełnienia wszystkich marzeń.
Madzik pierogi, zrób dla mnie ruskie:-)
Futrzaczku Filipka również buziakujemy z Marti:-)
Dobrej nocy kochane

reklama
a ja piję colę... mam dość męża !!!!
i bolą mnie zeby .. dzieciaki śpią... włączyłam film , boli mnie kręgosłup i siedze na kanapie przed laptopem :-p

ale za to dzień miałąm miły , byłam z dziewczynami na placu zabaw choć uciakały obie w różne strony :-p a mąż siedział i się przyglądał :sorry:
no a później porobiłam sobie pranko , sprxzątanko a one bawiły się przed domem :-)

Vi współczuję Ci to musi być ciężki czas teraz z nim. facet z nogą w gipsie, pewnie trzeba gorzej latać koło niego niż przy dziewczynkach.

ogólnie witam się :)

mały już słyszę baraszkuje w łóżeczku. czytaj : wywala zabawki z łóżeczka. :tak:

Hejka.

Dziewczyny wczorajszy dzionek zleciał bardzo szybko.Z rana sprzątanie, szykowanie obiadu. Szybki wyskok na miasto odebrać tort a potem migiem jedzenie obiadu i szykowanie stołu na przyjście gości. Ogólnie wesoło było najpierw z Igora bo bardzo zajęty był różańcem, a potem ogólnie polewka z dzieciaczków. Takie maluchy są słodkie. Szkoda że mam tak mało miejsca bo jak się rozsiedliśmy przy stole to maluchy nie miały jak poganiać sobie:(
Ale muszę przyznać że przez cały dzień przelatywały mi w głowie obrazy sprzed roku..a najczęściej pojawiał się ten jak położono mi Igorka na brzuszku :):):)

Pogoda dziś u nas taka średnia. Młody właśnie zasnął. Jak się nie rozpada to na dwór wyjdziemy. Obiad praktycznie na dziś mamy,zostaje tylko brokuły ugotować. Polewkę miałam wczoraj bo wieczorem gadałam z moją ciocią i okazało się że też kupiła dla Igora rowerek na urodziny :-D Jak nie uda jej się zwrócić to Igi będzie miał dwa:rofl2: Tak to jest jak się nie konsultuje zakupów :):)

reklama
Witam się.
Żeście mi wczoraj narobiły apetytu na wino i tez musiałam sobie otworzyć i chlapnąć lampeczkę:)
Basiek, ruskich nie robię, po nie przepadam za nimi jakoś specjalnie:)
Japiur, Tobie się łza w oku kręci jak pomyślisz o 1 maja, a ja sobie przypominam jak mi się rok temu wyć chciało, że Wy wszystkie się rozpakowujecie po kolei, a ja czekam i czekam i się doczekać nie mogę:)

My dziś znowu z Lulkiem sami w domu, małża nie ma, a pogoda fatalna, cały czas deszcz siąpi, więc zanosi się na kiblowanie w domu cały dzień. Obiadu dziś nie robię, bo mi zostały pierogi z wczoraj, młody śpi, to chyba też się walnę na wyro na chwilę kości rozprostować:)

Do góry