reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Jaipur a dopiero pisałaś,że coś ją brało ale się nie dała... bidna ta niania,albo zabalowała i zwaliła na żołądek.
Trzymam kciuki,żeby autko się bardziej nie spsuło i pogoda dopisała za tydzień do sadzenia kwiatków &&&&&

reklama
My po spacerku złapała nas deszcz
Lepi o zębole trochę się boję,dlatego rano szorujemy kiełki i myślę że będzie dobrze.Moje dziewczynki też długo piły w nocy i nie mają kłopotów z zębami mam nadzieję że teraz też tak będzie
Jaipur chorowitą masz nianię, ale moja pierwsza też chorowała i teraz mamy nową fajną zdrową:-)

Jolek oj ja też bym nie czekała ale P prosi aby decyzja o wyprowadzce była ich bo oni razem pracują. W sumie nierozumiem co to ma za znaczenie ale spoko. Jeszcze na dwa tygodnie mają zapłacone więc wytrzymam a jak nie uciekną to wtedy ja się stanę straszną zołzą, chociaż on już twierdzi że jestem ale nie wie że mogę być gorsza.
Jaipur ​jakaś bardzo chorowita niania wam się trafiła

Piec zrobiony, obiad zjedzony, spacer zaliczony, prysznic zaliczony...ech jak mi dobrze :-D:-D:-D:-D Nawet już mnie głowa nie boli :happy:

Styna gratuluję ząbków.Ja bym musiała Igorowi tych 4rek poszukać,ale nie daje mi palucha włożyć do buzi,nawet dziąsełek mu nasmarować nie mam jak.

Joluś- chyba za dobrze za dobrze :-p:tak: ale ja tam się cieszę i oby tak dalej :) mi teraz tylko do szczęścia kąpieli brakuje.
Jaipur-
masakiera z tą nianią :-D oby amor wytrzymał a kwiaty nie mają wyjścia poczekają :tak:
Styna- Gratulacje ząbków a Ci lokatorzy to brak słów :wściekła/y:

styna co za ty masz lokatorów to szkoda gadać.

jolek widze jesteś nowo narodzona. humor odrazu inny.

ja zaraz idę spać. czasami nie wytrzymuję nawet do końca na wspólnej. zmęczenie wiosenne mnie dopada. dobrze, że nie mam roboty na urodziny bo to impreza tylko na słodko.

Futrzaczku zazdrościsz:-p;-)

Paulina
przesilenie??Coś mi się wydaje,że moje zawroty głowy też są od tego.
Tak tak humor się od razu poprawił :):):):)

reklama
Ojejku co za matoły teraz się dziwią że po co tyle kasy wydali trzeba się było k.... najpierw zapytać potem kupować oni mi to chcieli w salonie do sufitu przymocować. P ma im powiedzieć aby się wynosili. On za wszelką cenę nie chce się z tym głąbem kłócić ze względu na prace no i kumam jednak kilka godzin dziennie się widzą.

Do góry