reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Stynka to nic tylko się za boks musisz wziąść:-)
Jestem coraz piękniejszy po tej ospie więc mogę się znowu wziąść za podryw laseczek z BB:-D

Załączniki

• DSC01903.jpg
    DSC01903.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 32
  • DSC01871.jpg
    DSC01871.jpg
    30,7 KB · Wyświetleń: 29
Ostatnia edycja:
Styna no wydaje mi się,że takie rzeczy najpierw powinni skonsultować z Wami!!!!!!!!!

Paula faktycznie jest już dużo lepiej. Cmok cmoki dla małego przystojniaczka.A jak słodko z tymi ząbkami wygląda:)

Styna ja pierdzielę jacy porąbani lokatorzy ja to bym im powiedziała, że maja to sobie zawiesić nad swoim łóżkiem, pacany.!!!
Jolek super ze juz piecyk naprawiony i humorek od razu lepszy!
Paula Synek przesłodki!

Problem rozwiązany kazałam im się wyprowadzić. Kurcze idiota stwierdził z luźnej rozmowy z P ponad rok temu że może tu mieszkać 2 lata:szok::szok: A P mu powiedział że my planujemy przynajmniej 2 lata tu w UK jeszcze mieszkać. Najważniejsze że się wynoszą, oczywiście to ja jestem najgorsza bo nie zgodziłam się na ich zachcianki, ale zwisa mi to.
Jolek to pewnie godzinę pod prysznicem byłaś z tej radości
Paula uroczy kropek:-D

Styna no to problem z głowy. Żeby tylko do wyprowadzki bardziej Wam krwi nie napsuli i jakiegoś świństwa nie zrobili!!!

Godzinę to nie ale 30 minut spokojnie mi zeszło:):)

Wiesz co narazie nasłuchałam się że popełnili błąd pomagając nam ale nie biorą pod uwagę że to była wspólna pomoc. Ona nie miała pracy, nie zna języka i mieli wypowiedzenie na wcześniejszej chacie a nie mieli kasy na kaucje a my jej nie wzieliśmy od nich. Nam ta pomoc aż tak bardzo potrzebnaq nie była bo ja byłam w ciąży a nie bez pracy stać nas było na mieszkanie samym.

Ech skąd ja to znam... Olać ich!!!
Ja tak swego czasu mojej najstarszej siostrze pomagałam. Wysyłałam paczki,ubierałam dzieci i wiele innych rzeczy robiłam żeby odciągnąć ich trochę od biedy i co usłyszałam w tamtym roku....że się ona tyle nalitowała nade mną! :szok: Szkoda gadać.

Styna czasami zanim komuś pomożemy warto się najpierw trzy razy zastanowić czy nie poniesiemy później jakiś konsekwencji,albo czy ten ktoś nie podziękuje nam później odpowiednio. Ile razy ja się już w życiu nacięłam.

hej! w końcu udało mi się zajrzec - nie wiem co jest ale nie wyrabiam się, nie potrafię się ogarnąc-czas mi leci migiem a okazuje się, ze i tak nic nie zrobiłam -nie wiem jak to jest :confused:
może uda mi sie nadrobić, a jeśli nie-to plizzzz nie gniewajcie się. Buziaki!!!

a u nas - po staremu-młody wciąż wysypany :-( od prawie 2 tyg na bebilonie pepti, bez marchewki i kaszek smakowych i chyba nie ma poprawy (to znaczy była lekka po zastosowaniu maści sterydowej)
Teraz podejrzewam jajko albo gluten.....dołuje mnie to strasznie :-(

reklama
persefona zdrówka dla cioci
styna wyrysowałam Ci z lekka ;-) hehe
a u nas w salonie są duże podwójne drzwi no i maja ze 2 m szerokości a bramka stoi tam gdzie strzałka na schody ;-)
no i gratki zębuszka :-)

ddd.png
styna w salonie.. haha a to Ci dopiero wymysł :-) niech sobie w sypialni montuje :-p

styna my tez mieszkaliśmy z ludźmi takimi kiedyś jeszcze przed dzieciakami , że też laska nie umiała ani nawet naleśników umiec a ja ciagle jej pomagałam gotować bo mnie o to prosiła , języka nie znała to z nią chodziłam wszędzie za wszystkim , tez wspólna pomoc bo oni potrzebowali lokatorów a my taniego lokum .. i się skończyło tak że powiedzieli nam ze się w gary wpierda*%^&liśmy !!!
no ale też nam krwi napsuła ta dziewczyna - chłopak był spoko.. ale jak chcielismy grilla zrobić o ludzkiej godzinie to sobie wyobraź że nie moglismy przejść nawet przez salon jak ona tam siedziała i kazała nam chodizć dookoła domu bo jej zimno! w czerwcu!
albo kłócili sie tak głośno że ona darła mordę z dołu a on siedział w sypialni że nawet spac nie szło... ale co tam... z niektórymi ludźmi nie da się mieszkać ;-)
ucieklismy jak najszybciej.. a co lepsze po nas mieli jeszcze conajmniej 5 lokatortów i każdy ma o nich takie samo zdanie :/ i nikt nie chce z nimi mieszkać heh

jaipur współczucia ...
paula słodziuski choruszek :-)

Do góry