reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Witam się porannie.

Żelka, buziole dla Tymola z okazji ostatniej miesięcznicy!:tak:
Styna, masz w końcu kłopot z głowy. A ktoś zawsze musi być najgorszy, tym razem padło na Ciebie;-)
Gag, szkoda, że nie widać poprawy:-( Biedny Stasiek, ale może coś się wyjaśni w końcu.

Paula, ucałuj bąbelka.

Lecę poczytać co żeście naskrobały na innych wątkach i biorę się do roboty. Chyba już nigdy się nie ogarnę, tyle tego mam.

reklama
Widzę,że tu dalej pustki. Witam się i spadam sprzątać.U nas od rana padało,teraz się trochę przeciera.Mam nadzieję,że się pogoda poprawi bo na miasto muszę wyskoczyć.

Żelka buziaki dla Tymonka:*

I ja się witam kochane:)
U nas pochmurno, deszczyk siąpi. Marti mnie wymęczyła w nocy, postanowiłam ją oduczyć od nocnego cycania co godzina, po pół godziny płaczu poddałam się:baffled:. Dobrze, że dzisiaj piątek:tak:. A jeszcze po pracy muszę z małą do banku skoczyć po kolejną transzę kredytu, na budowie działają ostro.

Coś faktycznie Agacia nam zaginęła, kurcze Ona zawsze pamiętała o BB:-(
Joluś super, że piec naprawiony i humorek lepszy
Paulina ja też ostatnio tylko bym spała.

Udanego dzionka:)
Żelka buziaki dla Tymka

Witajcie Baby :)
dziś wreszcie mam humor i nawet energia mnie rozpiera:-D
Przyjechała wczoraj moja siostra, dziś pilnuje Zochny, bo niania na rezonans miała jechać. No i popołudniu jadę z siostrą do mojego rodzinnego miasta na panieński mojej przyjaciółki. Ale się cieszę. Wszystko w tajemnicy przed nią.
Za tydzień ślub i wesele. Tylko kur... sukienki jeszcze nie mam:szok::wściekła/y: zamówiłam na allegro, ale przyszła źle odszyta - źle się układała, odesłałam i mieli mi przysłać inny egzemplarz, niby wszystko mailowo umówione, a sukni jak nie ma tak nie ma :wściekła/y::szok::wściekła/y:. Zaraz dzwonię do nich, bo od wczoraj jakoś nie mogę się dodzwonić! Kurcze już się martwię, bo muszę mieć czas jeszcze zanieść tę kieckę do krawcowej na ewentualne przeróbki (niestety figury modelki nie mam, za mało tu i ówdzie). No i M muszę wyszykować, żeby do mnie pasował.

Joluś - nareszcie! dobrze, że wszystko zrobione i relaksujący prysznic zaliczony :tak:
paula - słodziak :)
styna - dobrze zrobiłaś. nie wyobrażam sobie, żeby mi się ktoś obcy po chacie kręcił...

rzeczywiście agacio gdzies wcięło...

całusy dla Tymka!

witam i ja

tak jak u jolek u nas brzydka pogoda. zrobiło się szarawo.

lepi odrazu inaczej się czyta twój post pełen energii pewnie ten wieczór panieński tak cię optymistycznie nastawia. mam nadzieję że sukienka dojdzie. ja sukienkę bym się bała zamawiać, teraz tylko spodnie kupuję ale to tylko jednej firmy DENIM CO bo idealnie z metki na mnie leżą więc mogę ryzykować. bynajmniej M niewie ile za nie daje bo zawsze mówię że to licytacja ;-) wczoraj kupiłam jedne tak zwane pumpy podobają się wam te modele? oczywiście nie taki model co krok zwisa takie normalne. ciekawe czy mu się spodobają, bo jak mu coś się nie podoba ewidentnie potrafi mi takie spodnie obrzydzić.

Żelka buziaki dla Tymka:)
Basiek ja tez chciałam próbować oduczyć Oliego cycania co chwile w nocy i tez na płaczu stanęło i sie poddałam ale przecież w końcu musimy kiedyś sie zmobilizować i skończyć z tym w końcu bo jak to moja mama mówi, ze krzywdzę dziecko bo żołądeczek tez musi odpocząć od jedzonka a ja stale tylko go przy cycku w nocy trzymam.

Basiek, Alex, życzę Wam, żebyście znalazły w sobie te siły, których Wam potrzeba. Chociaż wiem, że to trudne, zwłaszcza w nocy, jak wokół cisza, a tu dziecko płacze.
Paulina, gratuluję zakupów. Ładnie to tak męża w ciula robić?;-)
Lepi, super, że humorek lepszy:-) My idziemy na wesele do znajomych 27 kwietnia i albo schudnę do kiecki, która wisi w szafie, albo będę mieć problem co na siebie włożyć:-D

Powiem Wam, że pierdzielę tą robotę. Jest piątek, godzina prawie 1.30 i mam dosyć. Koniec z tyraniem:-D Zamierzam od tej chwili pracować wolniej:-D

Hej dziewczynki ja Was podczytuję ile daje rade ... ale młodzian mój to Ancymon pierwszej wody i nie mam czasu się po tyłku podrapać ... z resztą jak się ciepło zrobiło to mnie prawie w domu nie ma tylko latam po placach zabaw, imprezkach itd.

Dziękujemy pięknie za życzonka.
W skrócie napiszę co u Nas jeśli jeszcze jesteście ciekawe:
Młodemu "tiki" prawie zniknęły - znaczy pojawiają się ale sporadycznie - więc narazie leczenie odłożone. Za to nie będziemy się szczepić tą szczepionką różyczkową ( ufff ulżyło mi - bo bałam się jej strasznie, a teraz mam medyczne przeciwwskazania do szczepienia - problemy neurologiczne i podejrzenie epi).
Tymko prawie chodzi, gada jak najęty ... ja nie wiem po kim on ma taka gadkę ... ale paple gorzej niż przekupa na targu ;)

Widzę że temat oduczania cycania, to ja się pochwalę my cycamy tylko na dzień dobry i dobranoc, no i ewentualnie jak się gdzieś Tymek mocno stuknie to w celach przeciwbólowych.
To nasze karmienie jednak przybiera już bardziej formę zabawy - coraz częściej młody naciska paluchem na sutka - ja wtedy musze robić pibi bibibibibib i śmiechu i zabawy jest co nie miara, także coraz mniej ciumkania, a coraz więcej bipania i przytulania.

Jolek tak o Was to ja już chyba z tydzień myśle intenywnie, że nasz Igorito już JUTRO zaliczy pierwszy ROK. No takiego dorosłego faceta masz, że ja nie moge uwierzyć jak to zleciało ... jak pstryknięcie palców.

Pozdrawiam Was i całuję i ściskam - pogoda się u Nas popsuła + ja się przeziębiłam (od tego latania pewnie) więc będę częściej zaglądać.

Lepi ja w tym roku mam 4 wesela, a z sukienkami jest masakryczny problem. Jak mieszcę się w biuście to na tylku wisi, jak dobrze na pupie do w biuście nie zapne. Na szczęście wczoraj udało mi się znaleźć kiece w sumei nie drogą bo 130 zł która dobrze leży - tylko tyle że jest granatowa, ale to był dodatkowy pretekst do zakupu dodatków "ożywiających". Mam nadzieję że wyrobią się z Wysyłką Twpjej kreacji i wszystko tym razem będzie na tip top!

Buziaki lasencje!!

reklama
Dobre, Madzik, dobre :-D! Ja muszę sie wziąć ostro do roboty, żeby było widać efekty...

a co do kiecki, to udało mi się skontaktować ze sprzedawcą i sukienkę dziś wysłano. BYła źle skrojona, z resztą nie ona jedna, po moim monicie "wzięli je pod lupę".
Kupiłam przez allegro, bo u mnie w miasteczku nic mi się nie podobało, a ta sukienka z przesyłką i ew. przeróbką wyjdzie mi w podobnej cenie jak te w sklepach. Jest czerwona, bedę miała popielaty żakiecik, czarne dodatki. M ma ciemny garnitur i chcę go namówić na czerwoną koszulę, do tego czarny krawat. Co myślicie, będzie dobrze? Bo M najpierw stwierdził, że pedalsko, ale chyba przekonuje się do tej czerwieni. Napiszcie, co myślicie. Bo myślałam też ewentualnie o jasno popielatej koszuli i ładnym krawacie z czerwienią, ale żaden mi się nie podobał.

Zelka - super, że tiki prawie zniknęły! A co do sukienki, to u mnie pewnie trzeba będzie powszywać gdzieniegdzie, bo nawet pusch - up sobie teraz nie poradzi ;/ a zaszewki zakamuflują w moim przypadku braki.

a sukienka taka:
http://allegro.pl/show_item.php?item=2228236847

Ostatnia edycja:
Do góry