reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Witam

Karolka- kciuki zaciśnięte!
Persefona- ehh zdrówka dla cioci , i tak tak Filip też jest wszędzie
Joluś-co za koleś ! :crazy: mam nadzieję że dziś już będzie naprawiony piecyk! a co do ostatniego mojego posta do Ciebie w sprawie urodzin to przepraszam jakoś tak dziwnie zabrzmiał że prezenty najważniejsze :zawstydzona/y:

Buziaczki dla Zosi i Remika :-) :*:*

Witajcie
Buziaczki dla Zosieńki i Remiczka
Karolka kciuki zaciśnięte,no i daj znać jak poszło
Persefona wspólczuję wstrętnego choróbska w rodzinie
Jolusia, szybkiej naprawy piecyka
Lepi super ze Zosi fajnie śpi, u nas niestety nadal nocne picie i płaczki.Mały potrfi w nocy wyduldać z 200 ml picia, oczywiście najlepiej soczku:-), no i najlepiej z mamunią w łóżku:-) leżeć mi na brzuchu
Miłego dnia babeczki

Persefona - całusy dla Remika:-)! Zosia też zjada wszystkie podłogowe paprochy, nawet te mikroskopijnej wielkości... a jeszcze niedawno ciszyliśmy się, ze tylko je ogląda...

futrzaczku - super fryzurka! a opis na NK mnie wzruszył:-D
paula - współczuję nocnego wstawania, ja i tak wyglądam jak cień, więc nie dałabym już rady karmić w nocy, co innego wstać i podać smoka. Nie boisz się, że małemu zaczną psuć się ząbki od soczków pitych nocą?

Witam
Buziaki dla solenizantów
Kamcia jakoś nie umię sobie tego wyobrazić u nas też kuchnia i salon są połączone dlatego musiałam kupić dużą bramkę a i to brakowało nam 2cm więc troszkę ją zmodyfikowaliśmy. Z drugiej strony są schody też bramka jest ale tutaj już rozporowa, no i na górze na schodach też jest.
Jolek kurcze już prawie roczek jeju jak ten czas zleciał.
Paula super że ospa odpuszcza
Karolka trzymam kciuki

No a u nas sytuacja sie komplikuje z każdym dniem przed chwilą kurier przyniósł wielki wór treningowy:szok::szok::szok: Mój lokator se go chyba pod łóżkiem będzie trzymać bo nie mam pojęcia co on z nim chce zrobić na pewno nie będzie go nigdzie wieszał. No a jak się nie podoba to ma czynsz do 27 zapłacony i niech spieprza.

Styna wspolczuje lokatorow, pacnij go w leb i niech sobie idzie...

Buziaczki dla okraglaczkow :-******

Maly udal sie na drzemke a ja odgrzewam barszczyk czerwony, ktory zamrozilam jakis czas temu (dobra sprawa- szybki obiad).

Z praca jeszcze nic nie wiadomo ale jak cos juz bedzie to dam znac i dziekuje za trzymanie kciukow :-*

Kamcia a moze taka bramka (jakby ogrodzenie), ktora stawia sie np. przed kominkiem byla by dobrym rozwiazaniem?

Hejka.

Piecyk zamontowany:) Mam nadzieję,że już bez żadnych akcji się obędzie i dzięki niemu zmniejszą mi się rachunki za wodę i gaz. Trochę się narąbał przy tym,ale od razy posprawdzał mi czy są wszędzie szczelne rury od gazu:):)
Chatka posprzątana, obiad się piecze młody szaleje z piesem więc mam chwilkę dla siebie. Głowa mnie coś boli.Słońce widzę powoli wychodzi więc po obiadku śmigniemy na jakiś spacer i mam nadzieję,że będzie lepiej:)

Futrzaczku ale ja tego źle nie odebrałam. :*

Lepi
buziak dla Zosi.

Persefona
buziak dla Remika. Strasznie mi przykro z powodu cioci.

Karolka kciuki dalej zaciśnięte.

Styna no ja bym nie czekała na kolejną akcję tylko bym ich pogoniła!!

Madzik :*
Sylwia jasne, zapraszam :tak:

Agacio widzę nam wcięło, Ania86 też zaginęła w akcji!

Basiekk widzę też dziś zapracowana .

reklama
basiekk to już chyba w domu:-p

no tak, niania znów chora:laugh2: ponoć ma kłopoty z żoładkiem, o 3 w nocy mi smsa napisała.A miałam dzisiaj skoczyć do warsztatu ,bo mi poduszka w amorze siadła i stuka.Miałam go umyć, wewnątrz itd ,pojechać po kwiaty do szkółki.No ale w sumie to nie były wazne rzeczy, zrobie to za tydzien, mam nadzieję,że nie rozwalę do tej pory amortyzatora.:sorry:

buziaki dla wszystkich okrąglaczków!!:***
karolka to ja też trzymam kciuki za pracę
jolek pewnie po spacerku Ci przejdzie ból głowy

Do góry