reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

jolek dawaj pranie do mnie, mam dużo miejsca do rozwieszania, a suszarkę jak nie będzie pogody(ale na razie nie zapowiada się)

ząbkowanie jest ZEN, bo juniorek tylko przytulasi jest i fabryka śliny uruchomiona łącznie z konsumpcją własnych kończyn.A ja jestem niezmiennie ZEN, bo w sumie czy takie drobne sprawy są istotne wobec wieczności?:-D

reklama
co do spania o dziwo w weekendy śpi dwa razy dziennie, śpi bardzo ładnie , bo z rana i po południu a babci śpi raz dziennie i to chwilę, no ale jak babcia z byle jęknięciem odrazu małego wyjmuje z łóżeczka nie ma co się dziwić. jak dla mnie bez sens no ale ja się nie wtrącam.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Paulina Super, że Jaś tak fajnie przesypia nocki i mamusia wyspana.
U nas z nockami dalej wybudzanie co godzinka, dwie i tylko cycuś ratuję sprawę:confused2:. Chodzę na rzęsach, ale w sumie przyzwyczaiłam się i mam radochę jak hrabina da mi pospać trzy godzinki pod rząd :rofl2:.

Jaipur racja nie ma się co przejmować pierdółkami. Jak tam Twój nianior nr 1 wyzdrowiała już? Niezła historia z tymi Sędziami:-D, ale u mnie w pracy też się czasem z czymś takim spotykam jak czytam niektóre wyroki na temat analogicznych spraw.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
basiekk nianior odpukać zdrowy:tak: przed świętami coś "słabował" albo widzę,że się zregenerował.
Ja tam się nie przejmuję, w końcu dzięki temu mam pracę:-D Tylko słuchać potem od klienta,że Sędzia ma PMS to nie wiadomo co powiedzieć:-D
a juniorek od niedzieli nie chce już cysia nawet w nocy.Bo śpi.Trochę się czuję niepotrzebna;-)

Eh, wpadam tylko powiedzieć, że mam beznadziejny dzień.
Niby nic się nie stało, ale całkiem do bani się czuję i nic mi się nie chce.

Jolek kochana, Julczyński prawie dwa miesiące młodszy od Twojego Igusia, a już od nie pamiętam kiedy ma tylko jedną drzemkę w ciągu dnia, tak ok. 12.30-14.30 jak dobrze idzie:)

uff wkońcu po świętach :confused2:
już się nie mogłam doczekać.. dla mnie świeta w tym roku to wielka kaszana ... niestety :/

matusia nie miałam czasu na zdjęcie.. ale wstawię tam gdzie trzeba w wolnej chwili ;-)
ale Mat zdolny :-) tylko pogratulować
a co do zająca zostawiającego prezenty :-) u nas tak samo... hehe zostawiliśmy dziewczynkom prezenty od zająca w ogrodzie ;-)
ale się Vi cieszyła jak je znalazła!!! szukała wszedzie :-) normalnie jej mina nieziemska.. oczywiście podzieliła się paczuszkami z siostrą :tak:
majapolka czemu nie wyglądasz dobrze???
styna szczerze to podziwiam Cię że to jeszcze znosisz :no: ja bym ich już dawno wykopała z domu!!! nie są u siebie a się panosza jak jakieś dziady :-p

lepi dużo siły zycze :*

Nadia i Jagoda
buziaczki :*

dziewczynki plis... mamy temat o urpodzinach....
przenosze posty

u nas Emma rozpracowała najlepsze już zabezpieczenia jakie do tej pory kupiłam i jestem taka zła bo musze za nią biegać ...!
a jak szukam po sklepach to wszystkie inne takie lipne... :/
może poradźcier jakie macie zabezpieczenia (na zakupkowym najlepiej)

Ostatnia edycja:
Kamcia ja poprostu założyłam bramki i mała nie może wejść do kuchni ani na schody. Na kominek zalożyliśmy kratę więc też nie może podejść.

stynko u nas jest wlaśnie takie ułożenie mieszkania że nie da się tak ustawić bramki żeby zablokowac kuchnię :-(
bo salon mamy za kuchnią .. to znaczy kuchnię mamy między salonem a schodami :/
więc jak zablokowałam schody to normalnie może się przemieszczać między kuchnią a salonem , do tego nie mogę oddzielić salonu bo zabawkowy pokój jest po drodze z kuchni na schody więc zablokowałabym wejście do zabawkowego ...
tak źle i tak niedobrze :/

reklama
hej laseczki,
witam sie i uciekam.
padnieta jestem, dzis opiekowalam się Jasiem i 7 miesiecznym Frankiem, wiec nawet nie miałam kiedy napisac.
Jutro poczytam i sie odezwę.
milego wieczoru

Do góry