reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Hejka. Ale tu pusto:szok:

My już po spacerku i po obiadku. Na dworku pięknie słonecznie prawie bezwietrznie ale nie powiem że jest ciepło-jest w miarę :p
Od rana mam jakiegoś nerwa co się przełożyło na relacje z M.. Zaraz jedziemy w gości, średnio mi się chce bo w takim klimacie to doopowato będzie.

Paula współczuję Wam,biedny Bartuś się nacierpi :(

Jaipur Ewcia Madzik buziaki dla Waszych chłopaków:*:*:*

Bra co tam dziś u Ciebie???

reklama
cześć kobity,
u nas wieje jak cholera, ale śnieg już nie pada, więc chyba będzie lepiej.Słonko też wygląda:)
styna no to sytuacja patowa, bo u Was się nie zmieni to co im przeszkadza, więc niech szukaja innej kwatery.
bra i jak tam transport szwagrowy? będzie?

dzisiaj tatuś z juniorkiem szaleje, mi ciągle każą spać, i tak przyłażę do nich co jakiś czas:-p
ewcia, madzikk piąteczka od juniorka:-)

Bry :-)

Jolul oczywiście, że nadal Was nie lubię :-p

Potrójne buziaczki dla trzech, okrągłomiesięcznikowych muszkieterów :-)

Co wy tak... sprzątacie. Nie macie nic lepszego do roboty? :sorry2:

Bra dobra decyzja!
Styna decyduje ten kto pierwszy wynajął a nie ten co podnajmuje, wygląda to na czystą złośliwość z ich strony. Mi nie udało się wytrzymać z kolejnymi współlokatorami nigdy dłużej niż rok;-)

Hejka :-)

ale mało Nas mało Nas... do pieczenia chleba nananana hehe pamiętacie to! ;-):-D

Paula- ojjj buziaczki dla Was :* , mam nadzieję że szybko minie ta cholerna ospa!
Styna- daj spokój co za ludzie! :no: jak macie się męczyć to chyba jest tylko jedno wyjście ?
Jolek- mam nadzieję że jednak wizyta była udana :*

Buziaczki dla okrąglinków :*:*:*

Ostatnia edycja:
Bra tulę mocno kochana, jesteśmy z Tobą, jedź nad to morze nabierz sił i przemyśl sobie wszystko:)
Tak na marginesie, mi tez chyba przydałby sie taki wyjazd żeby przemyśleć sobie kilka spraw :(
Styna co za lokatorzy ja juz bym ich pogoniła, co oni sobie myślą czubki, niech spadają!
Paula zdrówka dla biedaczka Bartunia:)

Buziaki dla dzisiejszych jubilatów!!

My dzisiaj zaliczyliśmy 2 spacerki po chyba 5 dniach siedzenia w domu, trochę nabrałam powietrza i poczułam sie lepiej.
Miłej nocki.

Hej kobiety

Jestem wzburzona.. i wkurzona, nie bede sie rozpisywac.. a wiadomo dlaczego..

Bra - :****
Jolus - fajnie, ze sie udalo spotkanko ;) My bylismy w sklepie (co mnie tylko dobilo :(( ) ....i u tesciow, jakos zlecialo, mimo, ze wczesniej tez byla draka, jak co dzien zreszta.... :/
Paula - o cholerka! musialo zlapac Bartka no.. ! Oby szybko przeszla ta ospa, zdrowka moc :*

Buziaki dla dzisiejszych meskich solenizantow :p :*** !

Aha, u nas pol dnia sypal snieg! Zimno i do dooopy - wiosna?? sie pytam? !

reklama
Ania jak to nie wiesz co napisać?! Pisz co u Was! :*

Edit:

Styna do mnie pisała że małż rozwalił jej kompa i przez kilka dni będzie niedostępna. Jak będzie miała jakieś wieści od Bubbles to da mi znak.

Ostatnia edycja:
Do góry