reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
bra dzisiaj na termometrze mam 24 stopnie a wczoraj jak na plazy bylismy było jeszcze cieplej ,
bo dziś troszkę powiewa wietrzyk , więc zostaliśmy na ogrodzie...
także wyobraź sobie ile mogło być wczoraj :-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny jeszcze nie nadrobiłam bo nie jestem w stanie od wczoraj znowu coś mnie wzięło miałam prawie 40 stopni gorączki, nawet wezwałam lekarza wieczorem do domu bo myślałam że odjade, wszystko mnie boli głowa pęka, kości łamią, a najlepsze, że nie wiadomo co mi jest bo chora nie jestem sama nie wiem czy to znowu ta pierś sie odzywa czy co ale ona wcale mnie nie boli Jestem wykończona. Może uda mię sie jakoś później Was nadrobić bo widzę, ze dużo naskrobałyście.

Alex o kurcze,ja to już bym była nieprzytomna! Zlecił Ci może jakieś badania??? A co z Olinkiem ktoś Ci pomaga w opiece??

Hej kochane :-)

Mąż wrócił zadowolony , jechałam po niego o 5 rano bo myśleliśmy że do 8 się nie wyrobią a Szymka do przedszkola nie miałabym jak zawieźć jakby samochód zostawił na parkingu firmy.

Alex- ojejj kochana ! a co lekarz powiedział ? może jakieś badania porób ? zdrówka kochana i nie lekceważ niczego !
Bra- przepraszam kotek ale taki trochę dzieciuch jeszcze z tego Twojego mężulka... wczoraj to nie ważna była rodzina tylko jakiś paintball i zabawa a dziś jak już nie ma co robić i widzi , że grunt mu się pod nogami wali bo nie odbierasz to wariuje... a swoją drogą wiedziałam że przedstawiciele medyczni mają light ale że aż taki i taką zabawę to w szoku jestem! nie powiem sama bym chciała ale jakieś 5 lat wstecz póki jeszcze rodziny nie miałam.
Karolqa- o właśnie jak tam to nurkowanie ? a skąd wiesz jak wygląda Marttini z brzusiem ?
Jolek- dzięki za info od niej :*
Styna- niech te zęby już wylezą.... :tak:
Kamcia- jejku to tak zawsze u Was w marcu ?? ale lipę potem ( kiedy u Nas ciepło ) macie z tego co kojarzę tak ?

U Nas dziś okropnie na dworze- straszny wiatr i deszcz pada momentami brrrr , Fifi śpi a Szymcio ogląda baje , a na resztę dnia planów brak.

futrzaczku no właśie .. latem to róznie bywa :/ czasem jest zimno przez kilka tygodni nawet
a w marcu jak w garncu ;-) hehe
byłam zobaczyć na plazowym termometrze(przy samej wodzie) dzisiaj to tam 19 stopni ale my mieszkamy na górce więc pewnie dlatego cieplej :-)
lato w zeszłym roku sie nie popisało , za to 2 lata temu było upalnie cały maj i sierpień ... a reszta taka byle jaka ..
wiec wszyscy korzystają póki jest słońce i wysoka temperatura:-)
a znów w 2009 w lutym już były takie upały ze chodziłam w bluzce na szyję bo było tak gorąco :-p nawet mam gdzies na nk fotkę z tego dnia :-) lato też ciepłe i tak do października się utrzymywało ze w spodenkach krótkich się plażowało :tak: to przy końcówce ciąży z Vi to pamiętam dokładnie :-)

alex ojej :szok: a co lekarz?? jak się teraz czujesz?? temp spadła?? mam nadzieję że czujesz się lepiej... :tak:
buziaczki :*

Ostatnia edycja:
nom .. tu się wszyscy irlandczycy nawet śmieją że póki słońce trzeba korzystać bo to moze być ostatnie słońcwe w tym roku :-p hehe

a w zeszłym roku nie wiem czy pamiętasz że całe lato prawie było zimno i padało i narzekałam ze siedze w domu..
pamiętam jak Emmę urodziłam to dopiero w czerwcu na dzień dziecka zrobiło się ciepło pierwzy raz i to na 4 dni .. później po 2 tygodniach znów było słonce tyudzień cały :/ i reszta pogody do bani :/ znaczy było niby ciepło ale bez bluzy ani rusz bo wiecznie wiało :/

także teraz jak jest ciepło to jest z czego się cieszyć :-) hehe

w weekend wybieramy się do stolicy do zoo i mam nadzieję że pogoda sie nie popsuje....
zapowiadają ze cały kolejny tydzień też ma być ciepło ale wąłśnie w ten weekend ochłodzenie...
zobaczymy....:-)

reklama
Do góry