reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

reklama
Hej kobiety

Ale naskrobane!!
Nie wiem czy wszystko ogarnelam.. :sorry:

Bra
ale sie porobilo... przykro mi kochana :(( .. ale ja sie nie dziwie Tobie wcale.. chyba wiekszosci z nas by sie nie podobalo takie zachowanie :wściekła/y: Mam nadz., ze jednak nie odebralas dzisiaj telefonu od M?! Nie zasluzyl! :-p
O Lenonka sie nie martw - jak bedzie siostrzenica to na pewno bezie super zabawa! Szybkiej wizyty u dentysty :)

Alex -
jejku bidulko.. co lekarz powiedzial?skad taka temperatura? trzymaj sie!

Paula
- ale Madzia sie nacierpiała.. malutka.... a w domu pewnie niezly sajgon! Dobrze, ze juz po!

Basiekk - mam nadzieję że z Marti okej?! jak oczko???

Lepi - wspolczuje bardzooo... na pewno masz dosc, nic dziwnego... ehhhh, oby przyszly lepsze dni!

Futrzaczku - juz jest pracka?? Super!! Powodzenia!

Jolek !- no dobrze, ze te kaski wprowadzili!!! Ja to jestem uczulona... wrrr.... chlopak moje siostry sie zabil pare lat temu, upadek z niewielkiej wysokosci, brak kasku.. warsztaty szkolne <!> .. :(

Persefona - ..znowu ten sam numer... kolejny facet, ktory nie uczy sie na swoich bledach!... wrrrrrrrr...

Aaaaaaaa - Spoznione zyczonka dla Zuzi i Franciska! :******
Igusiu z okazji Twoich 50 tygodni takze duza buzka :* :))

U nas pogoda od dzisiaj zrobila ladne papapa i na razie nici z ladnej wiosny...
Mamy czwartego zabka!!!! Przebila sie ta druga jedyneczka u gory... poziom ZEN - niski........ :-p

Ostatnia edycja:
Ech ile ja bym dała teraz za 25 stopni na dworze...marzenie

Bra i jak po dentyście, jak Lenonek się z ciocią sprawował??

Futrzaczku oby mąż zawsze był taki zadowolony.

Maja gratuluję ząbka. Przykro mi z powodu chłopaka Twojej siostry.

Karolq już odliczam dni do niedzieli :D

Witam dziewczynki :-)

I po pogodzie, wiatr, że chce łeb urwać :confused2:

Lekko nadrobiłam acz nie za wiele, rodzinka na głowie stęka mi za plecami.

Bra, Persefona, współczuję szanownych panów i władców, wysłałabym obu na drzewa :cool:

Jolek czy dziura w głowie szanownego poukładała mu co nieco? ;-) Buziaczki dla kochanego na 50-tkę :-*

Alex współczuję, mam nadzieję, że to nic więcej niż krótkotrwałe zapalenie które zaraz pójdzie sobie precz.

U nas odpukać ogólnie ok i oby tak dalej. Dzieci mi rosną jakoś tak za szybko :eek:

Alex zdrowiej szybciutko
Kamcia u nas też po dwadzieścia pare stopni tylko do morza cholerka daleko:confused2:
Maja gratuluję zębala:)
No i u nas nadal problem pamiętacie Nadia ma zapalenie pęcherza dostała antybiotyk brała dwa tygodnie dzisiaj odbieram list z przychodni że natychmiast mam się skontaktować( ponoć nie mogli mnie na komórkę złapać a ja żadnych połączeń nie miałam) okazało się że na ten szczep bakterii ten antybiotyk nie działa na ten szczep bakterii (co sama zauważyłam bo mocz nadal ma nieprzyjemny zapach miałam i tak do nich dzwonić) więc nadal się męczymy i do tego przez te zęby mała ma straszny kaszel i katar. Kaszel już powoli na oskrzela idzie na szczęście lekarka już załatwiła nowy antybiotyk amoxsycyklinę P ma odebrać z apteki już ma tam czekać więc pewnie zaniedługo powinno być OK. No i dolne dwójki już widać jeszcze się nie przebiły ale wkrótce.

styna to sie porobiło ;( oby nowy antybiotyk szybko podziałał, to sie namęczy biedactwo, a wy razem z nią :( ściskam was!
maju nie odbieram tel, nawet nie wiem jak z nim rozmawiać, ale posprzeczałam sie przez to z mamą. powiedziała, że to nieodpowiedzialne zachowanie z mojej strony, że powinnam przemilczeć...
jolek Lenusia zniosła "rozłąkę " superowo, a u dentysty był taki lajcik, że... zasnęlam na fotelu.

Hejcia:-)

Nie nadrobię wszystkiego:no:

Padam jak zwykle na pysk.... jakieś wiosenne przesilenie mnie dopadło:confused2: do tego plecy bolą a dziecko marudzi:sorry:

Z tego co pamiętam to:

Bra, Persefona z chłopami to jest tak że trzeba trzymać krótko bo jak nie to to się rospuści jak dziadowski bicz i tyle dobrego.:sorry: Mam nadzieję że wszystko się Wam ułoży :tak:
Stynka zdrówka dla Nadusi:***
Alex dla Ciebie również zdrówka:****
Kamciaaaaaaaa zazdroszczę u nas PASKUDNIE:no:

Hmmmmm Bra a dlaczego miałabyś to przemilczeć??? Nie rozumiem!!!
Cieszę się że Lenka zniosła super rozłąkę a i u dentysty było ok.

Styna no to fajnie że mała nałykała się antybiotyku niepotrzebnie przez dwa tygodnie. Mam nadzieję,żeteraz już będzie dobrze!!

reklama
no proszę przemilczeć? no braa proszę cię nie słuchaj takich rad. bądź twarda i daj mu nauczkę bo inaczej nic nie zrozumie a będzie tylko gorzej.

styna to faktycznie się porobiło. oby szybko teraz antybiotyk pomógł.

Do góry