reklama
Hej kobiety
Ale naskrobane!!
Nie wiem czy wszystko ogarnelam..
Bra ale sie porobilo... przykro mi kochana ( .. ale ja sie nie dziwie Tobie wcale.. chyba wiekszosci z nas by sie nie podobalo takie zachowanie Mam nadz., ze jednak nie odebralas dzisiaj telefonu od M?! Nie zasluzyl!
O Lenonka sie nie martw - jak bedzie siostrzenica to na pewno bezie super zabawa! Szybkiej wizyty u dentysty
Alex - jejku bidulko.. co lekarz powiedzial?skad taka temperatura? trzymaj sie!
Paula - ale Madzia sie nacierpiała.. malutka.... a w domu pewnie niezly sajgon! Dobrze, ze juz po!
Basiekk - mam nadzieję że z Marti okej?! jak oczko???
Lepi - wspolczuje bardzooo... na pewno masz dosc, nic dziwnego... ehhhh, oby przyszly lepsze dni!
Futrzaczku - juz jest pracka?? Super!! Powodzenia!
Jolek !- no dobrze, ze te kaski wprowadzili!!! Ja to jestem uczulona... wrrr.... chlopak moje siostry sie zabil pare lat temu, upadek z niewielkiej wysokosci, brak kasku.. warsztaty szkolne <!> ..
Persefona - ..znowu ten sam numer... kolejny facet, ktory nie uczy sie na swoich bledach!... wrrrrrrrr...
Aaaaaaaa - Spoznione zyczonka dla Zuzi i Franciska! :******
Igusiu z okazji Twoich 50 tygodni takze duza buzka :* )
U nas pogoda od dzisiaj zrobila ladne papapa i na razie nici z ladnej wiosny...
Mamy czwartego zabka!!!! Przebila sie ta druga jedyneczka u gory... poziom ZEN - niski........
Ale naskrobane!!
Nie wiem czy wszystko ogarnelam..
Bra ale sie porobilo... przykro mi kochana ( .. ale ja sie nie dziwie Tobie wcale.. chyba wiekszosci z nas by sie nie podobalo takie zachowanie Mam nadz., ze jednak nie odebralas dzisiaj telefonu od M?! Nie zasluzyl!
O Lenonka sie nie martw - jak bedzie siostrzenica to na pewno bezie super zabawa! Szybkiej wizyty u dentysty
Alex - jejku bidulko.. co lekarz powiedzial?skad taka temperatura? trzymaj sie!
Paula - ale Madzia sie nacierpiała.. malutka.... a w domu pewnie niezly sajgon! Dobrze, ze juz po!
Basiekk - mam nadzieję że z Marti okej?! jak oczko???
Lepi - wspolczuje bardzooo... na pewno masz dosc, nic dziwnego... ehhhh, oby przyszly lepsze dni!
Futrzaczku - juz jest pracka?? Super!! Powodzenia!
Jolek !- no dobrze, ze te kaski wprowadzili!!! Ja to jestem uczulona... wrrr.... chlopak moje siostry sie zabil pare lat temu, upadek z niewielkiej wysokosci, brak kasku.. warsztaty szkolne <!> ..
Persefona - ..znowu ten sam numer... kolejny facet, ktory nie uczy sie na swoich bledach!... wrrrrrrrr...
Aaaaaaaa - Spoznione zyczonka dla Zuzi i Franciska! :******
Igusiu z okazji Twoich 50 tygodni takze duza buzka :* )
U nas pogoda od dzisiaj zrobila ladne papapa i na razie nici z ladnej wiosny...
Mamy czwartego zabka!!!! Przebila sie ta druga jedyneczka u gory... poziom ZEN - niski........
Ostatnia edycja:
Ech ile ja bym dała teraz za 25 stopni na dworze...marzenie
Bra i jak po dentyście, jak Lenonek się z ciocią sprawował??
Futrzaczku oby mąż zawsze był taki zadowolony.
Maja gratuluję ząbka. Przykro mi z powodu chłopaka Twojej siostry.
Karolq już odliczam dni do niedzieli
Bra i jak po dentyście, jak Lenonek się z ciocią sprawował??
Futrzaczku oby mąż zawsze był taki zadowolony.
Maja gratuluję ząbka. Przykro mi z powodu chłopaka Twojej siostry.
Karolq już odliczam dni do niedzieli
Hope
podwójna mama :-)
Witam dziewczynki :-)
I po pogodzie, wiatr, że chce łeb urwać
Lekko nadrobiłam acz nie za wiele, rodzinka na głowie stęka mi za plecami.
Bra, Persefona, współczuję szanownych panów i władców, wysłałabym obu na drzewa
Jolek czy dziura w głowie szanownego poukładała mu co nieco? ;-) Buziaczki dla kochanego na 50-tkę :-*
Alex współczuję, mam nadzieję, że to nic więcej niż krótkotrwałe zapalenie które zaraz pójdzie sobie precz.
U nas odpukać ogólnie ok i oby tak dalej. Dzieci mi rosną jakoś tak za szybko
I po pogodzie, wiatr, że chce łeb urwać
Lekko nadrobiłam acz nie za wiele, rodzinka na głowie stęka mi za plecami.
Bra, Persefona, współczuję szanownych panów i władców, wysłałabym obu na drzewa
Jolek czy dziura w głowie szanownego poukładała mu co nieco? ;-) Buziaczki dla kochanego na 50-tkę :-*
Alex współczuję, mam nadzieję, że to nic więcej niż krótkotrwałe zapalenie które zaraz pójdzie sobie precz.
U nas odpukać ogólnie ok i oby tak dalej. Dzieci mi rosną jakoś tak za szybko
Alex zdrowiej szybciutko
Kamcia u nas też po dwadzieścia pare stopni tylko do morza cholerka daleko
Maja gratuluję zębala
No i u nas nadal problem pamiętacie Nadia ma zapalenie pęcherza dostała antybiotyk brała dwa tygodnie dzisiaj odbieram list z przychodni że natychmiast mam się skontaktować( ponoć nie mogli mnie na komórkę złapać a ja żadnych połączeń nie miałam) okazało się że na ten szczep bakterii ten antybiotyk nie działa na ten szczep bakterii (co sama zauważyłam bo mocz nadal ma nieprzyjemny zapach miałam i tak do nich dzwonić) więc nadal się męczymy i do tego przez te zęby mała ma straszny kaszel i katar. Kaszel już powoli na oskrzela idzie na szczęście lekarka już załatwiła nowy antybiotyk amoxsycyklinę P ma odebrać z apteki już ma tam czekać więc pewnie zaniedługo powinno być OK. No i dolne dwójki już widać jeszcze się nie przebiły ale wkrótce.
Kamcia u nas też po dwadzieścia pare stopni tylko do morza cholerka daleko
Maja gratuluję zębala
No i u nas nadal problem pamiętacie Nadia ma zapalenie pęcherza dostała antybiotyk brała dwa tygodnie dzisiaj odbieram list z przychodni że natychmiast mam się skontaktować( ponoć nie mogli mnie na komórkę złapać a ja żadnych połączeń nie miałam) okazało się że na ten szczep bakterii ten antybiotyk nie działa na ten szczep bakterii (co sama zauważyłam bo mocz nadal ma nieprzyjemny zapach miałam i tak do nich dzwonić) więc nadal się męczymy i do tego przez te zęby mała ma straszny kaszel i katar. Kaszel już powoli na oskrzela idzie na szczęście lekarka już załatwiła nowy antybiotyk amoxsycyklinę P ma odebrać z apteki już ma tam czekać więc pewnie zaniedługo powinno być OK. No i dolne dwójki już widać jeszcze się nie przebiły ale wkrótce.
bra00721
Fanka BB :)
styna to sie porobiło ;( oby nowy antybiotyk szybko podziałał, to sie namęczy biedactwo, a wy razem z nią ściskam was!
maju nie odbieram tel, nawet nie wiem jak z nim rozmawiać, ale posprzeczałam sie przez to z mamą. powiedziała, że to nieodpowiedzialne zachowanie z mojej strony, że powinnam przemilczeć...
jolek Lenusia zniosła "rozłąkę " superowo, a u dentysty był taki lajcik, że... zasnęlam na fotelu.
maju nie odbieram tel, nawet nie wiem jak z nim rozmawiać, ale posprzeczałam sie przez to z mamą. powiedziała, że to nieodpowiedzialne zachowanie z mojej strony, że powinnam przemilczeć...
jolek Lenusia zniosła "rozłąkę " superowo, a u dentysty był taki lajcik, że... zasnęlam na fotelu.
Hejcia:-)
Nie nadrobię wszystkiego
Padam jak zwykle na pysk.... jakieś wiosenne przesilenie mnie dopadło do tego plecy bolą a dziecko marudzi
Z tego co pamiętam to:
Bra, Persefona z chłopami to jest tak że trzeba trzymać krótko bo jak nie to to się rospuści jak dziadowski bicz i tyle dobrego. Mam nadzieję że wszystko się Wam ułoży
Stynka zdrówka dla Nadusi:***
Alex dla Ciebie również zdrówka:****
Kamciaaaaaaaa zazdroszczę u nas PASKUDNIE
Nie nadrobię wszystkiego
Padam jak zwykle na pysk.... jakieś wiosenne przesilenie mnie dopadło do tego plecy bolą a dziecko marudzi
Z tego co pamiętam to:
Bra, Persefona z chłopami to jest tak że trzeba trzymać krótko bo jak nie to to się rospuści jak dziadowski bicz i tyle dobrego. Mam nadzieję że wszystko się Wam ułoży
Stynka zdrówka dla Nadusi:***
Alex dla Ciebie również zdrówka:****
Kamciaaaaaaaa zazdroszczę u nas PASKUDNIE
Hmmmmm Bra a dlaczego miałabyś to przemilczeć??? Nie rozumiem!!!
Cieszę się że Lenka zniosła super rozłąkę a i u dentysty było ok.
Styna no to fajnie że mała nałykała się antybiotyku niepotrzebnie przez dwa tygodnie. Mam nadzieję,żeteraz już będzie dobrze!!
Cieszę się że Lenka zniosła super rozłąkę a i u dentysty było ok.
Styna no to fajnie że mała nałykała się antybiotyku niepotrzebnie przez dwa tygodnie. Mam nadzieję,żeteraz już będzie dobrze!!
reklama
P
paulina007
Gość
no proszę przemilczeć? no braa proszę cię nie słuchaj takich rad. bądź twarda i daj mu nauczkę bo inaczej nic nie zrozumie a będzie tylko gorzej.
styna to faktycznie się porobiło. oby szybko teraz antybiotyk pomógł.
styna to faktycznie się porobiło. oby szybko teraz antybiotyk pomógł.