reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2011

Siemka wieczorkiem :) co nowego kochane ?
właśnie zaczął się film na jedynce , chyba jednym okiem popatrzę
dzieci śpią :))
a jutro wpadają znajomi na grillka! Super! :))))

reklama
U nas nic nowego ziewam spać mi się chce a chyba z 4 kawy wytrąbiłam:sorry2:

Futrzaczku mmmmm grilik sezon już się zaczął:-)

Bra spoko, ja bez kawy mam ciśnienie jak młody indyk jakieś 100/65;-) Na mnie kawa działa chwilę po wypiciu nie wiem może max 2 godziny:eek:

trzeba zacząć sezon trzeba :)))) brakuje mi towarzystwa ... :( w sensie innego niż moje kochane dzieci czy mąż więc jutrezjszy dzień tak cieszy :)

a jaką kawkę pijasz ? bo ja najbardziej lubię Nescafe Crema :tak: ale skończyła mi się i dziś byłam zmuszona wypić zwykłą nesce i kurde fujjjj!

Futrzaczku pewnie, rozerwiesz się napewno będzie super:tak: A piję lavazzę czerwoną taką do kafetierki z mlekiem a w robocie to jakiś syf z ekspresu nawet nie wiem co?

Bra hihihi wiesz jak jestem u mojej sąsiadki i pijemy kawę to jej córcia (3latka) pije z nami anatola z filiżanki zakłada nogę na nogę i dyskutuje. Naprawdę urocze to jest:tak:

Ostatnia edycja:
ale to faktycznie musi byc słłłłitaśne ;) i tym samym ubaw po pachy... yyy... czy ze mnie moje znajome tez się śmieją? ;)

ps ja chcę MIĘSA!!!! KIEŁBASY mi dajcie!!!!!!!!!!

reklama
nie dorosłam jeszcze do nie rozpuszczalnej kawy :-D;-) a co w ogóle najśmieszniejsze że na ślub! 5 lat temu prawie dostaliśmy ekspres do kawy taki na filtr normalnie i ani jedna kawka jeszcze z niego nie wyszła... ale obiecuje sobie obiecuje i w końcu znajdę dla niego miejsce :-D;-) może mnie zafascynuje :-)

haha Bra nie mam kiełbasy! jedynie chudziutka szyneczka ;)

Do góry