reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Madzik to niedobrze z tą biegunką.

Ypra
i co znaleźliście te płytki? Kolejna parapetówka nam się szykuje :):)

Jaipur Paulina gratuluję udanych wizyt u fryzjera.

Majowa no to widzę dziadki Was wymęczyli.
Na temat faceta się nie będę wypowiadała.
Zmykam bo się młody obudził z wielkim płaczem :(

Ostatnia edycja:
reklama
A wiecie, że jak nieraz już miałam różne diety postanowienia itp z powodu odchudzania i odmawiałam gdzieś słodkiego, że nie dziękuję mam dietę, albo że się odchudzam, to i tak mi wciskali, że co tam dieta i takie tam, a jak teraz mówię że post mam to nikt mnie nie zmusza. Większy szacunek do tego jakoś tak jest/
Alex, gratki ząbka dla Oliego.
Jolek, suuper z tymi ząbkami. Po tej ósemce ciszę mamy długo jak na razie.
bra, to norma u mnie też z tymi pracami domowymi. Ja jak schodze na dół biorę śmieci, a On mało że nie pomyśli, to jak ja mu przypomnę to robi minę jakby 50 kg ważyły. Chyba trzeba się z tym nauczyć żyć, bo jak przez te 10 lat się nie zmienił, to już nie zmieni :-)
madzikk, zdrówka i twardych kupek.
jaipur, ja to muszę chociaż to słodkie ograniczyć, reszta przyjdzie z czasem. przez ostatnie 8 lat folgowałam, to teraz odcierpieć muszę. Jak zrobiłam sobie symulację wagi wzrostu itp i mi stworzyło mnie w 3D, to myślałam że padnę, taka bambaryła gruba byłam:zawstydzona/y:. Brrr.
paulina, to ja też bym gnała za to nieodstawianie na miejsce. Jakbyś z moim mieszkała, to lodówkę mielibyście pustą a szafy zawalone :-D
Majowa, to nic że dopiero teraz poczuł co dla niego najważniejsza, szkoda tylko że w takich okolicznościach :-(
Ypra, ja też parapetkę chcę.
Czy jest ktoś, kto się nie remontuje czy nie buduje?

U nas też Mały się obudził z płaczem i nie dawał się odłożyć, ale w końcu się udało. Ciekawe jak minie ta nocka. Już mam awersję do nocy :-(
Jolek obdzwoniłam całe miasto i masakra była, pojechaliśmy do centrum budowlanego gdzie dużo stoisk z płytkami i też nic. A w końcu trafiliśmy do praktikera i sukces, nawet się okazało, że sprzedają na sztuki, wogóle warto było tam wcześniej pojechać bo duży wybór wzorów :-)
Dziś zamówilismy szafy, uff dużo tego wszystkiego, ale po malutku do przodu. Chciałabym, żebyśmy się chociaż pod koniec marca przeprowadzili, bo to blisko mojej mamy. Niestety pracuje, ale po pracy ja mogłabym wpaść lub ona do nas. A tak to kiepskawo.
Jolek, Matusia już zapraszam :-)

Jolek Bra no M mi duzo pomaga ale co z tego jak romantyk to byl tylko przed slubem:crazy:

Matusia podziwiam ja chocbym niewiem co musiala zjesc i to pewnie na jednym by sie nie skonczylo;P

Co do mleka to u nas kazala pediatra odstawic jak mala kupki robila i wymiotowala. i faktycznie mleka nie dalam i bylo lepiej jak juz myslalam ze moge dac znowu sie zaczelo.

Jolek;) my tez kolejnego zabka mamy;)

Bra no wlasnie moze to nie te sklepy moze gust ci sie zmienil po ciazy i musisz wejsc do tych sklepow co wczesniej nie odwiedzalas:) U nas tu jedno CH i nic ciekawego nie ma a jaka drozyzna:szok: najlepsze allegro albo ryneczki haha;P

Paulina fajnie ze fryzura sie podoba ja to co 2 miesiace cos zmieniam;) teraz zapuszczam wiec tylko z kolorkami szaleje;)

Alex to gratuluje zabka;)

Madzik my kleik zrobilismy, smecte dalismy no i w aptece jest kleik z hipp marchewkowy tylko u nas byla sama woda typowa jelitowka

aaaa Agacio 3mam kciuki za Frania oby jak najszybciej minelo:)

jaipur zdjecie prosimy;)

U mnie to chlop wstaje w sobote i bierze sie za porzadki domowe! O tak mam dobrze i do tego malej pilnuje a ja leze;)

Matusia my sie nie remontujemy nie budujemy nic a nic;P

No to teraz witam sie;) dzis lepszy humor;)

Wczoraj znajomi byli u nas na piwku ach tego mi bylo trzeb no i jeszcze czegos innego;) No to dzisiaj jak nowonarodzona czekam do wiosny bo snieg mamy na trawie ale juz powoli znika;)

Dzisiaj wkoncu wznawiamy basen bo ferie sie skonczyly wlsnie juz sie nie moge doczekac bardzo nm sie podob;) A mowilm wam ze ten kurs ma 10 spotkan a na 9 bedziemy miec zdjecia pod woda;) Nie moge sie doczekac ciekawe jak Zuzia to zrobi hehe;)

karolq, cieszę się, że już Ci lepiej.

My na nogach od 7 tzn ja, bo Maja na kolanach :-D. Słońce świeci bardzo mocno. Od jutra Mati do szkoły :-(, trzeba by po 2 tyg do tornistra zajrzeć :zawstydzona/y:.

Hejka
ja wpadam pożegnać się na jakiś czas bo dziś wyprowadzamy się już całkowicie! i nie wiem jak długo będę bez neta. :-(
Będę bardzo tęsknić ... jak wrócę to mam nadzieję że dam radę się wdrożyć na nowo :*

buziaki kochane :*

Hejcia:-)
Futrzaczku wracaj jak najszybciej my też będziemy tęskniusiać.....

Ja tylko na chwilkę wpadam się przywitać mały dalej ma temp.....:-(

Ojej jak tu pusto:oo:

Witam się popołudniową porą.

Futrzaczku
ty nie marudź tylko zakładaj szybko neta!!!

Karolq cieszę się że u już lepiej u Ciebie:)
Kurde fajnie Wam z tym basenem, czekam na zdjęcia pod wodą:)

Agacio to trzeci dzień, pewnie od jutra będzie lepiej. Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&

Matusia to już dwa tygodnie minęły :szok::szok: Szybko!

Melduję że u nas znowu zima:crazy: Wiatr trochę mniejszy więc zaliczyliśmy dziś godzinny spacerek :) Łazienka już się kończy remontować więc zaraz idę sprzątać i klamoty układać:/
Młody w nocy mi kiepsko spał, teraz też maruda śpiący a zasnąć nie chce.

reklama
Do góry