reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
xmartusia niedługo nasze nicki poznasz to bedziesz mniej wiecej wiedziała jak do kogo się zwracamy i kto ma jakie nicki :-)
no a chyba logoczne że jak gratulują Mai to chodzi o inną osobę ;-)

no to ja musze wyskoczyć do slepu... idę rozczesać włosy bo od rana jezszcze tego nie zrobiłam :zawstydzona/y:

Maja Lenonek buziaki :-)

Kobietki mam pytanie może któraś z Was mi coś poradzi, Ola bardzo interesuje się szczebelkami (tymi, które są wyjmowane z łóżeczka) wyjmuje je i już parę razy poleciała ze szczebelkiem do tyłu (staramy się jej pilnować, ale nie zawsze się uda) boję się że zrobi sobie krzywdę bo np. dziś poleciała ze szczebelkiem trzymając go w buzi, może wiecie jak je zablokować?

Matusia
ogromny buziak dla Majeczki:))
Brajakiej mi ochoty na pączka narobiłaś!
Żelka biedactwo, niech cycol zdrowieje!
Kamciawracaj do zdrówka:)

idę kompot gotować, przed chwilą awaria kupowa, trzeba było z prysznica skorzystać.

dziewczynki, tak na szybko...
buziaczki dla wszyatkich jubilantow:*:*
jutro zostawiam malego na caly dzien i wybieram sie do...PRACY :szok:
a i czestujcie sie "oponkami" - opiekunka Oskara upielka nam ze 100 :-)

i tak jeszcze do sprecyzowania Matusia nie Martusia ;-):-)

zmokliśmy wracając z przedszkola i marzyłam tylko aby już być w domku a jeszcze sklep i bank musiałam zaliczyć .

Milla- mieliśmy ten problem u Szymka i szczebelki zostały obwiązane taśmą :tak:
Agacio- brawo za ładne nadrobienie :tak: i miłego sprzątania :-) ja to nawet nie mówię jaki mam sajgon ale nie chce mi się teraz wszystkiego sprzątać na cacy jak już nie długo przeprowadzka , znaczy się jeden pokój jest ok na bieżąco ale drugi :no:

oki idę dać obiadek Szymciowi , Filipek już wszamał :-)

Ostatnia edycja:
Witam się:)
Mam mojego M. już w domu:))) Wypuścili go dzisiaj bo na wyniki rezonansu trzeba długo czekać. Dostał coś w rrodzaju prrzepustki. Jak będą wyniki to zdecydują czy będzie musiał wrócić do szpitala czy nie. Zaczęli wątpić w SM bo leki nie pomogły, może to być jeszcze problem z pzysadką albo z mózgowiem...no nic zobaczymy co los przyniesie...Cieszę się, że chociaż jest w domu.:) A Kubuś rozwija gadanie na całego. Dzisiaj nauczył się mówić "kot", i umie mówić "kopka" na suczkę Kropkę :) Mój mały gaduła:tak: Ściskam Was mocno. Teraz mam w końcu lepszego neta bo zmieniłam na mobilny w Play, także mam nadzieję, że będzie działał bezproblemowo. Pozdrawiam Was i Maluszki kochane :*

Milla- a nie przepraszam Cię taśmą to sklejaliśmy łóżeczko jak Szymek połamał bo tak skakał to wtedy zwykłą szarą taśmą a te szczebelki to powiązałam tasiemką grubą czerwoną :tak:
Majowa- cieszę się że mąż w domku , oby wyniki przyniosły dobre wieści i aby choroba dała się pokonać! trzymajcie się :*

reklama
Matusia, bra buziaki dla laseczek od juniorka:-)

my dzisiaj najpierw bylismy u kolegi a potem drugi kolega nas odwiedził:-) także dzień pełen emocji, a teraz śpimy, bo wyczerpujące to było..
wpadnę wieczorkiem ,bo nie chce mi się pracować, a mam coś do zrobienia na jutro:-D
a teraz wzorem syna, pośpie

Do góry