reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam Was laseczki,
Strasznie za Wami tesknilam.
Ale niestety nie mialam jak zagladac.... Najpierw reamanenty, kontrole, uff na szczescie juz po wszystkim wszystko jest ok:)Potem wymiana lapka bo popsula nam sie juz doszczetnie ladowarka i nie dalo sie z niego korzystac... A ze juz swoje lata mial i narazie nie chcielismy go naprawiac to pozwolilismy sobie na nowego:D
Juz teraz postaram sie byc na biezaco.
U Nas po staremu. Nadii ida kolejne dwa zeby dolne dwojki, takze w nocy wstajemy po kilka razy. Cos nie bardzo chce mi raczkowac... Podnosi sie na brzuchu i zaraz upada i strasznie ja to zlosci zdecydowanie woli wszystko co na dwoch nogach wspinac sie w lozeczku, chodzic jak ja sie trzyma za raczki, skakac jak sie trzyma pod paszki. Mam nadzieje ze sie wezmie za to raczkowanie bo jak tak dalej pojdzie to szybciej zacznie chodzic...:-) a przeciez raczkowanie to wazny etap w rozwoju dziecka... Mowi mama baba ale najczesciej tata i ej ty:) no i jeszcze jakies mniej zrozumiale zbitki sylab
przepraszam ze tak w jednym watku wszystko.
A co tam u Was?
Tak z grubsza poczytalam ogarnelam watek filipkowy ide poogladac fotki jak mala pozwoli:)

Ostatnia edycja:
reklama
A ja nadal w robocie:) Dziś do 18 kwitnę:( Jak przyjdę to tylko Lulka wykąpać i haśku pójdzie. Ale co zrobić, takie życie matki pracującej:)
Majowa, trzymam kciuki za wyniki rezonansu, może to jednak nie SM, a coś co można łatwiej leczyć. Oby wieści były dobre. Uściski dla Waszej trójki i duużo siły!

Buziaczki dla Majki i Lenonka!! :**

Majowa - no dobrze, ze w domkiu jestescie! M na pewno bedzie razniej ;)

Przepraszam to tyle.. zdazylam sobie obiadek ugotowac i zjesc, i mala sie budzi powoli.. bo kolo 16 zasnela..
Na zimowym, snieznym :)) spacerku cos krotko dzis w poludnie pospala, ale mam nadzieje, ze po 20tej juz bedzie spac - tak jak wczoraj. (..aleeee pobudka na nocne szalenstwo byla miedzy 1 a 2 :szok:) ehhh...

Kamcia no to zajadaj to dla Twojego dobra:tak:
Sylwia jak będziesz miała możliwość to skrobnij jak Ci się tam pracuje, oponek nabieram die garście, ale super opiekunka! :szok:
Futrzaczku za badzo się nie zagłębiałam w porządki z grubsze tylko:-)
Majowa super że mężulek w domu, oby wyniki były pomyślne i trzymam kciuki żeby to nie SM było a coś co raz dwa wyleczą!:tak: Zdlolą gadułę kochaniutka posiadasz Brawo!:-)
Jaipur intensywnie dzień Wam miną super!:tak:
Wisienka teraz jak już wszystko ogranięte w firmie i masz nowego lapka to pisać tu proszę często:-)
Madzik tulaski!
Maja co tam zajadałaś dobrego?

Młody śpi u taty na rękach:-) tata ogląda TV a mi się nudzi więc zajrzałam:-)

majowa mamusia ja jestem pełna nadziei co do Twojego M, a może to jakiś zator tętnicy szyjnej z tyłu głowy. Mój teść tak miał. rezonans wiele wyjaśni. trzymam kciuki. cieszę się że jesteście razem w domu.

Dzieci śpią :-)

Wisienka- fajnie że tam z firmą wszystko dobrze wyszło :tak: i nowy lapek o ho ho to teraz musisz z Nami więcej pisać :*

co jest laseczki gdzie Wy jesteście hmmm ????

reklama
Cześć Kochane:-)
Litości nie macie i skrobiecie ile wlezie,widać że pogody nie ma:-D
Dopiero mam sekunde oddechu:baffled: cały czas coś do zrobienia,załatwienia bo ta moja sierota nic sama nie zrobi...:no: Powinnam się facetem urodzić:-p
Cud zstąpił na nasz tv i po 3 godz meki Pan Fachowiec ustawił nam satelite:-D
Jestem padnięta małe śpią lepiej ale i tak przebudzają się cały czas:no: Lele ma prawie lewą górną jedynkę na wierzchu :-D Dudu ma czerwone spuchniete dziąsełka...
Za to próby raczkowania coraz to sprawniejsze:-)
Na dworzu zimno,wychodzić sie nie chce...:no:

Buziole dla wszystkich okrąglaczków i duuuużo zdrówka dla chorych:**

Majowa dobrze że jesteście już w domku razem:) Oby teraz było tylko lepiej

Ostatnia edycja:
Do góry