reklama
marzena9
Fanka BB :)
Styna spokojnej podróży dla Was. Daj znać jak już będziecie na miejscu. No i coby coś nie było jak się z Twoim dorwiecie do siebie
Kurcze młody mi się wybudził przed chwilą i marudzi Teraz będzie nam kibicował do północy, ech...
Kurcze młody mi się wybudził przed chwilą i marudzi Teraz będzie nam kibicował do północy, ech...
aina110
hej, hej znów piękne słonko:-)
zaraz zbieramy sie na zakupy, pampersy 4 od dziś w cerrefour 79,90 za 132 szt.
przepraszam,ze na tym wątku Kamcia! ale się spieszę.
miłego dnia moje panie:-)
edit: HOPE nienawidzę Cie za to ciasto!!!! Wredna Ty Babo, nie kuś
zaraz zbieramy sie na zakupy, pampersy 4 od dziś w cerrefour 79,90 za 132 szt.
przepraszam,ze na tym wątku Kamcia! ale się spieszę.
miłego dnia moje panie:-)
edit: HOPE nienawidzę Cie za to ciasto!!!! Wredna Ty Babo, nie kuś
Agniieszka
Hej dziewczyny,
U nas dzis niby slonko swieci niby ladnie ale zimno, ja sie pochorowalam chyba sie czyms zatrulam bo wczoraj pol dnia wymiotowalam sily na nic nie mialam dobrze ze tatus byl to sie malym zajął a dzis to mnie tak zoladek boli ze szok:-(
U nas dzis niby slonko swieci niby ladnie ale zimno, ja sie pochorowalam chyba sie czyms zatrulam bo wczoraj pol dnia wymiotowalam sily na nic nie mialam dobrze ze tatus byl to sie malym zajął a dzis to mnie tak zoladek boli ze szok:-(
wisienka87
melduje sie i ja jak zwykle niedospana ech a w ciazy wszyscy mowili odpoczywaj odpoczywaj bo to ostatnie dni poki co na odpoczynek to czlowiek glupi latal sprzatal gotowal. a teraz to juz niestety sie nie pospi
U nas od jakiegos czasu problemy z kupka musze sie chyba wybrac do pediatry ale sie zebrac nie moge:/
hope przeslij troche tego ciasta nigdy takiego nie jadlam a chetnie bym sprobowala
agnieszka wspolczuje oby szybko minelo...
U nas od jakiegos czasu problemy z kupka musze sie chyba wybrac do pediatry ale sie zebrac nie moge:/
hope przeslij troche tego ciasta nigdy takiego nie jadlam a chetnie bym sprobowala
agnieszka wspolczuje oby szybko minelo...
reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
witam i ja.. jestem wściekła.....
wczoraj miałam się wczesniej spać półożyć.. co się okaząło.. zabrakło nam oleju !! a grzejniki tylko na olej..
ale ze strychu wytarmosiliśmy elektryczne farelki takie durze więc na szczęscie nie było zimno :-)
ale rano przyjechał nam tank z olejem zatankował i co... :/ pompa zapowietrzobna i olej nie działa :/ teraz czekamy na kolesia od pompy bo nie idzie odpowietrzyć samemu... no straszne...:/
za niedługo D idzie do pracy a ja na urodziny do Viki kolejnego kolegi i mam nadzieję że sie z wszystkim wyrobimy :/
wczoraj miałam się wczesniej spać półożyć.. co się okaząło.. zabrakło nam oleju !! a grzejniki tylko na olej..
ale ze strychu wytarmosiliśmy elektryczne farelki takie durze więc na szczęscie nie było zimno :-)
ale rano przyjechał nam tank z olejem zatankował i co... :/ pompa zapowietrzobna i olej nie działa :/ teraz czekamy na kolesia od pompy bo nie idzie odpowietrzyć samemu... no straszne...:/
za niedługo D idzie do pracy a ja na urodziny do Viki kolejnego kolegi i mam nadzieję że sie z wszystkim wyrobimy :/