reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kamcia, może zrób sobie badania.

Ja od rana robię sok z hyćki. W domu syf, w kuchni sajgon. Wszędzie krople soku i rozdeptane owoce. Idę sprzątać, tylko się zagotują wszystkie słoiki.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Witam się wieczorową porą, widzę ,że nie ma żadnych wieści od Bubbles...
Zmęczona troche jestem, zimno mi... Zaraz będę oglądała Shreka, Jaś zasnął.
Miłego wieczora laseczki

trochę się boję pisać,bo jest takie stare przysłowie"nie wywołuj.." bo u nas jeszcze żadne choróbsko się nie przypałętało.Drużyny AZSu nie liczę, bo to nabyte od ..nie wiadomo czego, a wyczytałam nawet teorię ,że od.. tego że ja dziecko z Bebika jestem..
Tym mocniej trzymam kciuki za skarba Bubbles i wszystkie chorujące maluszki

Kamcia nie wygłupiaj, się- oby nic poważnego, a najprędzej przemęczenie

madzik - stosujemy od wtorku i mamy przez 5-7 dni używać aż katar nie przejdzie.ale na razie nie przechodzi jakoś niestety, cały czas charczy i chrumka choć albo mnie albo się przyzwyczaiłam już.

Dobry wieczór!

Piszę w przerwie bo Shreka oglądam :) Kluska już śpi, mąż też :) Zaraz zmykam sie kąpać i chyba też pójdę spać. Padnięta jestem. Niuni już drugi dolny ząbek wychodzi i troszkę marudzi.. Na szczęście nie gorączkuje i noce normalnie przesypia. W dzień za bardzo nie mam czasu na komputer, Niunia w dzień praktycznie w ogóle nie śpi, wiec jeśli nie chodzimy na spacer to bawimy się w domku :)

Pozdrawiam Was wszystkie serdecznie, żebyście nie myślały że o Was zapomniałam :)
Przesyłam buziaki i życzę dobrej nocy!!

Ja też się witam wieczorową porą
Też oglądam Shreka:-), Kluseczka śpi, padła dzisiaj dość wcześnie, ja też zaraz uciekam spaćku bo jutro ciężki dzień.
Dobranoc :-)

Witam się,

Mały w koń cu padł. Ja też ledwo żyję. Rano byłam u ortopedy z nadgarstkiem, wieczorem u gina z nadżerką. I tu i tu z Małym i mężem. Ciężki dzień.

Spokojnej nocy Wszystim życzę.

Kamcia staruszko Ty naszaa może to nadchodząca jesień tak na Ciebie wpływa... nie jestem lekarzem ale pewnie u Ciebie to paracetamol zaproponują :-(

Marzena ale masz małego śpiocha ..tylko pozazdrościć:)

Matusia a co to jest hyćka??

Jolkaa
ale u Was idzie to ząbkowanie pełną parą:)

Buziaki dla wszystkich chorych mamusiek i ich dzieciaczków i zdrówka życzę.

Aina masz kontakt z Mają?? Miała się odezwać jak na miejsce dojedzie a tu cisza tyle dni. Trochę się martwię.

Nas dzisiaj nie było w domu całe popołudnie. Po lekarzu spacerek. Do domu wpadliśmy na obiadek a potem do znajomych. Młody na koniec tak mi się rozpłakał że nawet cyc go nie uspokoił.:( Teraz padł po kąpieli podczas karmienia.

A ja już wiem skąd ta paczka z Bobovity..moja siostra mnie zarejestrowała na ich stronie :tak:

reklama
jolek, to czarny bez. Już piliśmy do herbaty na kolację. Wyszedł pycha, ale najważniejsze, że na przeziębienia dobry.

Skopiowałam:
Zastosowanie lecznicze bzu czarnego:

Wewnętrzne
Bez czarny głównie stosowany jest w schorzeniach układu oddechowego, takich jak przeziębienie, grypa, angina, zapalenie gardła, czy stany podwyższonej temperatury
Bez czarny ze względu na swoje właściwości stosowany jest także w chorobach nerek oraz w schorzeniach reumatycznych
Zewnętrzne
napary z bzu stosowane w postaci okładów bądź przemywań są doskonałym środkiem leczącym choroby skóry (zapalenia skóry, wypryski, oparzenia)

Do góry