reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się weekendowo.
Ciężka noc,za mną jeszcze cięższy poranek. Jaś marudził okropnie ledwo na oczy patrzę.
Joluś napisze dziś smsa do Majeczki i dam znać.
Jak się rozbudzę to się odezwę.

reklama
Witam się z rana,bo później mnie nie będzie.
Mam dobrą i złą wiadomość: dobra do taka,że noga prawie nie boli!:-) Mąż kupił mi wczoraj jakąś dobrą rozgrzewającą maść i ulżyło mi bardzo:tak:. A zła wiadomość to taka,że choróbsko i mnie dopadło :-(Boli mnie gardło i pociągam nosem. A młodego chyba też coś bierze,bo kicha często.:baffled:
No ale na wesle idziemy.Mam nadzieję,że się nie rozłożę. ;-)
bra,Matusia buziaki dla waszych szkrabów :***
P.S. Matusia my też robimy właśnie soczki z czarnego bzu i teraz właśnie taki popijam :)

Ostatnia edycja:
witam kobitki:)

Matusia wiem,że czarny bez jest dobry na przeziębienie. Nie znałam tylko jego drugiej nazwy :) Buziak dla Majeczki:*

Aina trzymaj się słonko :*

Bra wszystkiego naj dla Lenusi :*

Persefona kurde mam nadzieję,że się nie rozhuśta choróbsko. Przepłuczesz gardło na weselu %%% i może zarazki zabijesz :-D Cieszę się że z nogą lepiej :)

Kurka słonko u nas świeci ale zimno... muszę dla rozgrzewki wziąć się za sprzątanie i prasowanie. Laski miały mi podrzucić swoje ciuchy do prasowania ale widzę,że chyba jednak same się za to wzięły więc dłużej nie czekam :-p

Ostatnia edycja:
bra, matusia buziaki dla maluszków
persefona super że ból nogi minął..
a z chorobą to zgadzam się z jolcią hehehe

a ja wczoraj byłam na zakupkach...
wiecie ja to chyba taka zrzęda jestem :-p
bo w domu i w aycie to mi było niedobrze słabo i wogóle.. ale jak wyszłam do shopping center to jakoś ożyłam :-p
a po poworcie do domu znów połamana:sorry:

Kamcia szoping to chyba na kazda z nas dziala kojaco :-D
Mi sie dzis nie chce, a tu trzeba chate ogarnac, poprasowac, poprac,... o matko jak mi sie nie chce.... zalamka...
Ale to nic bo po poludniu jedziemy do Ikei bo juz nowy katalog wprowadzili...:-D

DZIEWCZYNY RATUNKU!!!

Dlaczego mi się ciuszki po owocach nie chcą odeprać. Ja wiem,że banan się ciężko spiera marchewka też, ale jabłko??!! Prałam ciuszki w 60stopniach i plamy zostały :(

reklama
jolek kwaskiem cytrynowym spróbuj- ale to najlepiej na świeże plamy

drugi sposob na harcorowe plamy- miarka vanisha plus opakowanie sody- zalać bardzo gorącą wodą i namoczyć w tym aż wystygnie , i potem uprać w 60st

Poza tym jest takie mydełko odplamiające - w rossmanie można kupić, to do zapierania na bieżąco

no a jak ciuszek niekolorowy- to polej zwykłym domestosem(do kibelka :x)potrzyj i do prania.

Ostatnia edycja:
Do góry