reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Hejka :-)

Kamcia - kciuki zaciśnięte! :tak:
Karolqa- miłego wypoczynku na działeczce i smacznego ;-)
Sylwia- to ładne zamieszanie Was czeka ale prawko to super sprawa :-)
Marzenka- bawcie się dobrze ! :-)

A u Nas cieplusio za nie długo jedziemy do znajomych , Szymuś ma tam prawie rówieśniczkę Martynkę więc się pobawią dzieciaki. A jutro wybieramy się na targi do Wilkowic koło Leszna więc też dzionek zleci miło i przyjemnie.

:confused2:
witam pon ownie..
mam zaraz goście więc pewbie nie zdążę nadrobić
napisze tylko że nie wiem co z chatką..
znaczy tak ogklądaliśmy ale właścicielki nie było:sorry: tylko dziewczyna która tam sprzata..
miejscówka fajna dużo pola do zabawy :-)
salon , kuchnia super...
są 3 pokoje ale niezbyt duże.. 2 takie jak tu mamy więc spoko ale ten 3 jest mały i na dodatek ma łózko piętrowe:confused2: nienawidzę takich
i nijak się nie da przestawić bo mały ten pokoik...
co jeszcze aha no to ze właścicielki nie było to też nie pogadaliśmy na temat płacy:confused2:
no i tyle wiem..
ani do niej nie zadzwoniłam jeszcze.. a niech e mysli co chce :-p może sama zadzwoni jak zadzwoni powiem ze za drogo więc może spuści z ceny
a jak nie zadzwoni to zadzwonię za kilka dni sama i spróbuję się wytargować bo co prawda ta chata co teraz mieszkam jest większa od tamtej ale tamta ma ten plus że ogrzewa się na olej więc o wiele taniej a ta na elektryczność więc rachunki są duże..
no i ta nie jest ocieplona a tamta jest ...
sama nie wiem
eeeeeehhhhhhhhhhhh:confused2:

Hmmmm Kamcia ja bym zadzwoniła i ciągnęła temat na gorąco, jak nie zjedzie z ceny to szukaj czegoś innego. Zaraz sezon grzewczy się zacznie więc będzie można zaoszczędzić.

Witam sobotnio
Marzenko dobre z tym Majem 2012:-D uśmiałam się, no a tobie zyczę super zabawy a sukienka bardzo mi się podoba:-)
Kamcia trudny orzech do zgryzienia, a może poczekaj jeszcze i znajdz taki którego będziesz pewna w 100%
Basiek do mnie też możesz, moja Pani od sprzątania na urlopie i niezły sajgon w domu, Pani Zosiu wracaj:crazy:
Buziaczki dla wszystkich zaszczepionych dzielnych maluszków
Hope witaj, ale się rozpisałaś:-)
Moje przeziębienie pomału odchodzi do lamusa:-) hura, narazie nikogo nie zaraziłam więc mam nadziję że juz tak zostanie i żadna dziecina mi się nie rozchoruje

gości nie będzie więc jestem ...

yhmmm no tego jestem pewna... chatka ładna nowa , ciepła... :-)
tyle że cena mnie dobija..
a to że mało pokoi.. hmmm wiecie tu jest tak ze nie ma za dużo ładnych chat..
większość to są holidays homes czyli domki wakacyjne co za tym idzie przechodzone przez tony ludzi .. a w takich jest wszytsko zaniedbane stare i poniszczone
ta chata co mieszkamy w niej tez była holidays ale ją nasz własciciel wykupił na własność wyremontował powstawiał nowe meble , i inne rzeczy i wynajmuje tylko na długie terminy rodzinkom
ta babeczka też nie ma ani nie miała holidays tylko zwykły dom jednorodzinny dostosowany nie dla przejezdnych turystów ale taki normalny domek jednorodzinny
sama nie wiem
jak nie zadzwonię może sama uzna ze za drogo i zadzwoni do mnie z nizszą ceną :-p
aha a innych póki co nie ma.. a później o się zwolnią wszytskie holidaysy więcv pewnie żadne się nam nie spodoba :sorry:

Witam się wakacyjnie, a właściwie jesiennie - temp. 14 o C:szok:
Jesteśmy u teściów do końca sieronia. Droga - 300 km minęła dobrze. Wyjechaliśmy o 4 byliśmy ok. 10. Zapakowani byliśmy po brzegi. Dobrze, że braliśmy przewijak. Lało, więc nie udałoby się na zewnątrz, a tak kładliśmy na stertę rzeczy na przednim siedzeniu i mały miał okazję pofikać.
Internet mamy kiepski, podczytuję główny wątek na raty, ale jestem na bieżąco. Gorzej z odp.
karolka ja bym jechała, no i jak dziewczyny pisały - nocą najlepiej.
marzena super kiecka i 500 zł w zupełności wystarczy, dostaliśmy po tyle od świadków 3 lata temu.
Gratuluję udanych chrzcin i trzymam kciuki na kolejne.
sylwia mój brat też robił prawko przyspieszone, też coś tyle trwało i zdał za 1-ym razem. Tobie też się uda.
kamcia powodzenia z nowym domkiem
No i już nie pamiętam co miałam napisać.
Momentami mam dość teściowej, lubi wszystko po swojemu robić. Mały już 5y dzień kupki nie robi, no i pogoda dobija. Nie dość, że wieje, to strasznie zimno. Coś małemu skoczyło do 37 o C i wzrasta, oby nie było jakieś choróbsko...
Będę się starać być na bieżąco, przynajmniej z głownym.
Pozdrawiam serdecznie

reklama
Ypra miejmy nadzieję że temperatura nie urośnie i że to nie choróbsko się rozwija. Do końca sierpnia już niedużo zostało..zleci szybko :)

Do góry