reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Witam się dziewuchy.
Kurcze taka zalatana jestem z tym weselem, że nie mam na nic czasu, staram się nadrabiać ale marnie idzie i dość wybiurczo :(

U nas chyba ia żęby ... :O jak mnie młody dziś w palucha scisną dziąsłąmi to mnie z 5 min bolalo :p pozatym na dole ma dwie takie biale kreseczki - nie wyglądaja na afty ciekawe czy to to.

W najblizszych dniach będe miała do Was ogromiastą prośbę, wrzucę link do pewnej ankiety i jakbyście mogły ją rozwiązać totalnie anonimowo i jeszcze nakłonić do tego waszych partnerów to było by super ... :-p

reklama
Jolek bo ja sprzątam tylko w soboty :-D
Żelka jeżeli o mnie chodzi to spoko loko ja wypełnię, tatusia też namówię :tak:
Jak chcesz to mogę jeszcze spróbować nakłonić kluchę, ale nie wiem czy się zgodzi :-D

Witam się, przepraszam,że wczoraj się nie odzywałam, ale nie miałam na nic czasu.
Kamcia trzymam kciuki,żeby z domkiem się udało.
Marzenka ciesze się,że macie super warunki, może wezmę od Ciebie namiary i sama się tam z moimi chłopakami wybiorę.
Alex trzymam kciuki,żeby kupki były. Nie stresuj się kochana:) Będzie dobrze.
Ypra udanego pobyty zyczę:)
Żelka nie ma problemu:)
U nas swieci słonko, wiec postaram się jak najlepiej wykorzystać ten dzień:)
ucałujcie maluchy:*

Witam, witam

żelka nie ma problemu - wypełnimy co trzeba :-)
U nas też dzisiaj słoneczko, ale na razie chłodnawo bo tylko 15 stopni. No ale niebo bezchmurne, więc mam nadzieje, że temeraturka skoczy w górę i będziemy mogli wietrzyć się z juniorem cały dzien ;-)A może do rodziców zajrzę, sama nie wiem co robić :-D

Miłej słonecznej i cieplutkiej niedzieli Majóweczki :tak:

Dzien dobry.
My wczoraj zaszalelismy i zakupilismy nowy ekspres do kawy i malego laptopa dla mnie, bo ten duzy mnie denerwowal i takim sposobem mamy trzy kompy w domu, ale mysle zeby mojego starego lapka sprzedac bo mi nie potrzebny a nie jest w ogole zniszczony.
Kamcia mam nadzieje ze z chtka w koncu cos sie uda...
Zelka moze to naprawde zabki...
Uciekam teraz robic obiad bo pozniej nie bedzie mi sie chcialo...
Milego dnia...

witam się niedzielnie

pogoda super więc lecimy nad zalew:) daleko nie mamy bo za rogiem, czyli 5km,więc bedziemy wybierac sie powoli:D
najpierw leniwe śniadanko, potem drugie sniadanko:D i lecimy

Witam się :-)

Dzisiaj lecimy na piknik jak tydzień temu więc mi tu dużo proszę nie pisać:-p

Marzena w nocy się śpi a nie robi brzydkie rzeczy :-p Ja z przemęczenia też czasem robię głupie rzeczy i niestety też czytam straszne historie. My baby już tak mamy.

Alex z tym spacerami to normalne, u nas doszło do tego, że wychodzę z małą tylko w chuście a w wózku dopiero jak zaśnie w domu. Także nie jesteś z tym sama. Minie, jak maluchy przejdą do spacerówek.

reklama
Do góry