reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

No dobra przyznac sie, ktora zajomała mi ksiezyc co? Cisza na forum, pewnie wszystkie wyja do ksiezyca w pelni, a u mnie ani pelni ani ksiezyca!!! :wściekła/y: Tylko chmury na niebie!!! No nieee to byla moja ostatnia nadzieja :-( W dodatku maly tak dzisiaj daje czadu, ze juz mnie cala miednica boli od tych jego wygibasow...

Futrzaczku witamy z powrotem :tak:

reklama
Aaa.. Mandrzejczuk a myślałam własnie że to Ty ukradłaś księżyc! :-p tak się czaiłaś na niego, ze jak polazłam go szukać byłam pewna że to Twoja sprawka.

to była moja ostatnia deska ratunku, a tak tylko mi się brzuch spina ale nawet nie boli.. :confused2:

milla nie mam pojęcia, ja tu do nikogo numeru nie mam, ale kciuki trzymam ;-) może w wiadomościach z pierwszej ręki cos sie pojawi:tak:

Troszkę poczytałam ale tyle wszędzie naskrobałyście że na raz nie dam rady :tak:;-)
Idę się wykąpać i lulu jutro na pewno znajdę czas i wpadnę na dłużej :tak:
Dobranoc :*

Witajcie :)
NIe nadrabiam na razie, bo nie mam zwyczajnie czasu. Prawie wcale nie śpię...
powiedzcie jak zmienić suwaczek? gdzie skopiować ten kod, bo nie pamiętam.... i jak usunąć stary?

Ale tu cisza...Chyba faktycznie wszystkie się w księżyc wpatrują. Mój mały niedawno usnął spadam się myć i też do wyra uciekam

U mnie księżyc jest. Tzn jest na dworze bardzo jasno a księżyc jeszcze za blokiem chyba.

Po tym badaniu u gina zaczęłam lekko podkrwawiać. Trochę śmiesznie bo na ciemnoczerwony kolor. Ale ledwie parę kropli więc nie rodzę. Skurcze a raczej twardnienie brzucha mam cały dzień, czasem bolą ale to też nie rodzenie ;) No moja szyjka jest na tyle twarda i długa jeszcze, że jakbym teraz zaczęła rodzić to chyba ze dwa dni bym rodziła.

Uciekam spać bo jutro dużo do zrobienia zanim do szpitala się wybiorę w czwartek :)

reklama
oświadczam wszem i wobec,że gdzieś mam taką pełnie... dalej jestem chodzącym twixem, tylko tyle,że chyba pierwszy raz sie wyspałam, zasnęłam o 20.00, ominęłam "na wspólnej" i teraz siedzę:)
dzień dobry dziewczynki, wita przeterminowany twix z brzydką pogodą w mieście.

Do góry