reklama
marzena9
Fanka BB :)
Ja chciałam zameldować, że zaraz zmykam na "szoping" - być może to już ostatni raz przed porodem. Jedziemy do SSC i raczej do wieczora mnie nie będzie. Jeśli się w końcu wybierzemy bo mój A to zawsze nakręci sprawę a potem siedzi i się zebrać nie może :/
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Kamcia mi jedynie przychodzi do głowy Vanish do białego. Najpierw ciuszki w tym wymoczyć a potem wrzucić do prania i wyprać,wygotować.
ale mi chodzi własnie tez o kolory...
jak mam bluzeczke w paski rózowo białe,...
to juz nie wygotuję
albo cos z obrazkami , kwiatkami..
własnie chodzi o cos bardziej do kolorów
Marzenka to go za ucho i do auta Udanych zakupów życzę
Kamcia to masz też Vanish do kolorów. Kurde reklamują teraz coś gdzie babka wrzuca do pralki dwie takie same koszulki tylko jedna czerwona z białą wstawką i drugą białą z czerwoną wstawką i że ślicznie uprane i kolory się trzymają,ale czego to reklama to nie pamiętam Zbyt rzadko TV oglądam.
Kamcia to masz też Vanish do kolorów. Kurde reklamują teraz coś gdzie babka wrzuca do pralki dwie takie same koszulki tylko jedna czerwona z białą wstawką i drugą białą z czerwoną wstawką i że ślicznie uprane i kolory się trzymają,ale czego to reklama to nie pamiętam Zbyt rzadko TV oglądam.
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
marzena ja uzywam płynu comfort pure
jest super i ładnie pachnie
mam taką big butę na to moje pranko :-)
ale nie wiem czy jest w pl
http://www.b2b-trade.net/shops/product/Other-Brands-Comfort-Fabric-Softner-5-Ltr.html
edit jolek ja to tv wcale nie oglądam.. nie mam czasu ;-)
ale chyba musze zerknąć.. może i ten V pomoże
narazie mam coś co niby robi ciuchy na "briliant" i jest do kolorów.. no ale zobaczymy...
pranie chodzi.. jak wyschnie a będą nadal szare to popatrzę za tym V
jest super i ładnie pachnie
mam taką big butę na to moje pranko :-)
ale nie wiem czy jest w pl
http://www.b2b-trade.net/shops/product/Other-Brands-Comfort-Fabric-Softner-5-Ltr.html
edit jolek ja to tv wcale nie oglądam.. nie mam czasu ;-)
ale chyba musze zerknąć.. może i ten V pomoże
narazie mam coś co niby robi ciuchy na "briliant" i jest do kolorów.. no ale zobaczymy...
pranie chodzi.. jak wyschnie a będą nadal szare to popatrzę za tym V
Ostatnia edycja:
Kurde reklamują teraz coś gdzie babka wrzuca do pralki dwie takie same koszulki tylko jedna czerwona z białą wstawką i drugą białą z czerwoną wstawką i że ślicznie uprane i kolory się trzymają,ale czego to reklama to nie pamiętam Zbyt rzadko TV oglądam.
colour catcher to się zwie, takie bibułki które wrzuca się do prania, jak pierze się mocno farbujące rzeczy.Użyłam parę razy, bo miałam próbki,niby nie zafarbowało,ale drogo to wychodzi i nie jest mi potrzebne zbytnio
_Roszpunka_
te bibułki też mam , ale to do innego użycia służą;-)
to żeby niby pranie nie pofarbowało jedno od drugiego(chodzi o kolorki)
ale jak kurde zszarzały żółty ładnie wywabić z szarości..
albo plamkę na różowej bluzce...
no i zszarzały biały...
jak połozyłam jedne body obok drugich to aż się przeżegnałam
nie wiem czym idzie to że jedne szarzeją a inne nie..
chyba materiałem..
bo kurde przecież białe zawsze pierze się oddzielnie .. a tu mimo to szarzeją
to żeby niby pranie nie pofarbowało jedno od drugiego(chodzi o kolorki)
ale jak kurde zszarzały żółty ładnie wywabić z szarości..
albo plamkę na różowej bluzce...
no i zszarzały biały...
jak połozyłam jedne body obok drugich to aż się przeżegnałam
nie wiem czym idzie to że jedne szarzeją a inne nie..
chyba materiałem..
bo kurde przecież białe zawsze pierze się oddzielnie .. a tu mimo to szarzeją
Witam się kobitki szpitalnie. Wczoraj ciocia zdecydowała przyjąć mnie na oddział, codziennie mam ktg jak na razie wychodzi ok :-) ciś mierzone 4 razy dziennie i wczoraj miałam badanie gin. Jutro mam mieć USG, mam nadzieję że AFI wzrosło i maleńka też, bo coś ciocia mówiła że troszkę mała jest bo 2 tyg temu tylko kilogram ważyła, jeśli USG wyjdzie jutro ok to mnie wypuszczą, a teraz czekam na A. Pozdrawiam wszystkie mamuśki i głaskam brzusie :-)
reklama
Matusia
Fanka BB :)