reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Marzenka jakiś tam efekt daje. Ale najpierw trzema zamoczyć a nie tylko do prania wsypać. Co do płynów do płukania to ja mam zamiar kupić jeszcze tylko cenowo muszę oblukać.

reklama
Ja chciałam zameldować, że zaraz zmykam na "szoping" - być może to już ostatni raz przed porodem. Jedziemy do SSC i raczej do wieczora mnie nie będzie. Jeśli się w końcu wybierzemy bo mój A to zawsze nakręci sprawę a potem siedzi i się zebrać nie może :/

Kamcia mi jedynie przychodzi do głowy Vanish do białego. Najpierw ciuszki w tym wymoczyć a potem wrzucić do prania i wyprać,wygotować.

ale mi chodzi własnie tez o kolory...
jak mam bluzeczke w paski rózowo białe,...
to juz nie wygotuję
albo cos z obrazkami , kwiatkami..
własnie chodzi o cos bardziej do kolorów

Marzenka to go za ucho i do auta :-D:-D Udanych zakupów życzę :)

Kamcia to masz też Vanish do kolorów. Kurde reklamują teraz coś gdzie babka wrzuca do pralki dwie takie same koszulki tylko jedna czerwona z białą wstawką i drugą białą z czerwoną wstawką i że ślicznie uprane i kolory się trzymają,ale czego to reklama to nie pamiętam:no: Zbyt rzadko TV oglądam.

Ostatnia edycja:
marzena ja uzywam płynu comfort pure
jest super i ładnie pachnie:tak:

mam taką big butę na to moje pranko :-)
ale nie wiem czy jest w pl
http://www.b2b-trade.net/shops/product/Other-Brands-Comfort-Fabric-Softner-5-Ltr.html

edit jolek ja to tv wcale nie oglądam.. nie mam czasu ;-)
ale chyba musze zerknąć.. może i ten V pomoże :p
narazie mam coś co niby robi ciuchy na "briliant" i jest do kolorów.. no ale zobaczymy...
pranie chodzi.. jak wyschnie a będą nadal szare to popatrzę za tym V

Ostatnia edycja:
Kurde reklamują teraz coś gdzie babka wrzuca do pralki dwie takie same koszulki tylko jedna czerwona z białą wstawką i drugą białą z czerwoną wstawką i że ślicznie uprane i kolory się trzymają,ale czego to reklama to nie pamiętam:no: Zbyt rzadko TV oglądam.

colour catcher to się zwie, takie bibułki które wrzuca się do prania, jak pierze się mocno farbujące rzeczy.Użyłam parę razy, bo miałam próbki,niby nie zafarbowało,ale drogo to wychodzi i nie jest mi potrzebne zbytnio

Dzięki Jaipur :-) Czyli Kamci się to też nie przyda bo jej chodzi żeby odświeżyć,a to do tego nie służy

te bibułki też mam , ale to do innego użycia służą;-)
to żeby niby pranie nie pofarbowało jedno od drugiego(chodzi o kolorki)
ale jak kurde zszarzały żółty ładnie wywabić z szarości..
albo plamkę na różowej bluzce...
no i zszarzały biały...:dry:
jak połozyłam jedne body obok drugich to aż się przeżegnałam:-p
nie wiem czym idzie to że jedne szarzeją a inne nie..
chyba materiałem..
bo kurde przecież białe zawsze pierze się oddzielnie .. a tu mimo to szarzeją:sorry2:

Witam się kobitki szpitalnie. Wczoraj ciocia zdecydowała przyjąć mnie na oddział, codziennie mam ktg jak na razie wychodzi ok :-) ciś mierzone 4 razy dziennie i wczoraj miałam badanie gin. Jutro mam mieć USG, mam nadzieję że AFI wzrosło i maleńka też, bo coś ciocia mówiła że troszkę mała jest bo 2 tyg temu tylko kilogram ważyła, jeśli USG wyjdzie jutro ok to mnie wypuszczą, a teraz czekam na A. Pozdrawiam wszystkie mamuśki i głaskam brzusie :-)

reklama
Milla dobre wieści, chociaż szpitalne. Fajnie, że masz kontakt ze światem.
Kamcia, a może taki Vanish co się do proszku sypie 128_vanish_oxi_action_intelligence_maly.jpg

Do góry