reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

tak, tak. Siedziałam do 1 na Allegro, a teraz właśnie się obudziłam. Dobrze że obiad gotowy, tylko podgrzać, bo bym biegała jak szalona, żeby na 13.oo był gotowy. Przez sen pamiętam jak mąż ok 3 w nocy wrócił z polowania i mi opowiadał o jakimś kulawym dziku, którego strzelił. Chyba to prawda, bo go nie ma w domu, to pewnie się tą sprawą zajmuje teraz.

reklama
Dzień dobry Dziewczynki...
Piekna pogoda za oknem więc trzeba to wykorzystać i zaraz uciekamy na spacerek i lody... Ja wczoraj wieczorem po kilku nie przespanych nocach zasnęłam w 2 minutki, ale na siusiu poźniej i tak latałam co godzinkę... Śniło mi się że urodziłam i mój maluszek miał takie piękne niebieskie oczki po mamusi... A później przyszła jakaś pielęgniarka i powiedziała że muszą mnie wyczyścić od środka bo nie urodziłam łożyska i będą do tego nacinać krocze bo inaczej sie nie da. Głupoty straszne...

No mam kurczę... Na początku taki piękny a później takie jaja... Jeszcze do tego na sali było z 20 łóżek, każde podzielone na pół i zajmowane przez dwie dziewczyny....

nie wiem czy zauwazyłyscie zmiany na forum..
nie ma formy dziękuję
znaczy jest ale ja jeszcze nie wiem gdzie :dry:

a ja mam dzień do du**
normalnie zyć nie umierać....:wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Nowość na forum... :sorry2:
chyba to jest to "lubię to" i wtedy oznacza się podziękowanie.. a Toboie przyjdzie wiadomość kto i za jaki post Ci podziękował....

ale masakra.. mam nadzieję że to odmienią...

w nocy wgrywali jakąś nowość i wychodzi na to ze to ta nowość..
a nie zawsze nowości są fajne:-p;-)

a co się dzieje.. a szkoda gadać.. bo chyba bym się ponownie wkur** :wściekła/y:

zauważyłam właśnie, bo chciałam podziękować gdzieś na innym wątku i nie ma, a w nocy świeżo po aktualizacji miałam 28 wiadomości z postami które pisałam, ale się zdziwiłam, po chwili jednak zniknęły.

reklama
Matusia 28....ja jak się próbowałam zalogować w nocy to mi czterysta pare wyskoczyło.

Kamcia wygadaj się będzie Ci lżej

Do góry