reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

zanka dziękuje Ci za pamięć, jeśli chcesz możemy utrzymywać kontakt ze sobą oczywiście, ja niestety na forum Maj2011 udzielać się już nie będę, ze względu tylko na jedną osobę.

Niestety wczoraj zauważyłam jedną bardzo nie fajną rzecz - Vi założyła grupę zamkniętą, do której pozapraszała wybrane osoby, najczęstszą regułą jest zakładanie takich wątków zamkniętych i zapraszanie wszystkich aktywnych osób na danym forum od dłuższego czasu, nigdy nie ma segregacji " kogo się lubi" a kogo nie. tak się po prostu nie robi. nie postępuje.

założyła sobie grupę, nie pytając nikogo o zdanie czy np. nie chciałyby inne dziewczyny abym jednak do takiej grupy należała. albo jakieś inne osoby.

należę jeszcze do innych 2 forum - nigdy takich sytuacji nie było. gdy opisałam im swoją sytuację, o dziwo odrazu wiedziały o kogo chodzi - kazały mi być ostrożne bo Vi potrafi z forum zamkniętego wynosić rzeczy które powinny zostawać tylko na danym zamkniętym wątku. . bo VI należy do wielu grup i jest bardzo znana ze swojego charakteru i postępowania.

niewiem może po prostu mi się pierwszy raz trafiło że ktoś jej zwrócił uwagę, że ktoś nie zgodził się z jej zdaniem.

nie chcę was skłócać, nie chcę was podzielić dlatego usuwam się w cień i nie będę się odzywać, chociaż nie powiem chciałam się udzielać, wiadomo okres ciąży to taki wspaniały okres czasu i chce się z nim dzielić innymi osobami a już w ogóle osobami które są w podobnym stanie.

ale niestety nie potrafię ignorować pewnych wpisów, pewnych zdań, wymądrzania się i pokazywania za wszelką cenę że się jest najmądrzejszym, wszystko wie się najlepiej. po prostu nie mogę, nie umiem olewać. nie umiem udawać czegoś czego nie ma. czyli nawet sympatii przez internet.

życzę wam dziewczyny dobrze przebytej ciąży, szybkich porodów i wiele szczęścia z waszymi maluszkami.

jeśli będziecie miały ochotę kiedyś się odezwać możecie napisac.

pozdrawiam

i bzdurą jest informacja że mam konflikty na innych forach, przestań kłamać !!!!

reklama
ale gdy Kamcia założyła zamknięty to nie był jej wymysł tylko między innymi mój i jeszcze kilu dziewczyn a Kamcia to zaakceptowała i założyła i pytała od razu kogo zapraszać i niestety ale żadna dziewczyna nie wspomniała o Yrze pewnie dlatego że sama zrezygnowała z Naszego forum bo tak wcześniej napisała a mogła przecież spróbować na privie chociażby dogadać się z Kamcią. i wyszło na to że Kamcia jest ta zła a Yra bez winy a po co teraz ten cały wywód zrobiła że gadała z innymi i wszyscy Vi znają i mają o niej takie a nie inne zdanie nie uważam to za uczciwe...
a watek zamknięty jest po to aby obcy nie podglądali co piszemy bo założę się że jest bardzo dużo mam które czytają ale się nie wypowiadają.

Jakiś czas temu powiedziałam,że już się nie będę wypowiadała na temat tego konfliktu bo trochę za dużo mnie to nerwów kosztowało. Yra sama wybrała,że nie będzie pisała na naszym forum. Wypowiedź jej teraz mnie wkur****a i pokazała kolejny raz że się czepiła kamci!!!!!!!!!!!!!! A dlaczego???????????
YRA chyba słabo jesteś w temacie mówiąc,że to ona wybierała kogo zaprosić. Próbujesz kolejny raz namieszać. Skoro zdecydowałaś że nie jesteś z nami to proszę cię skończ już ten cyrk...To jest naprawdę żałosne.... Udowodniłaś tylko to że to co kiedyś kamila o tobie napisała jest prawdą!!!!!!!!!! Strasznie mnie rozczarowałaś!!!!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
przepraszam najmocniej że się wtrącam ale staję w tym momencie w obronie yra, Kamcia to nie prawda że ma konflikty na innych pod forach , słuchaj jeżeli wiesz o takich rzeczach to może przytocz albo podaj linka niech dziewczyny sobie poczytają jeżeli taki konflikt istnieje. Yra jest razem ze mną na marcówkach, udziela się bardzo często, ma swoje zdanie co każda z marcówek sobie ceni. a jeszcze jedno uważam że postąpiłaś nie fair dając jej ignora i nie wysyłając zaproszenia do grupy zamkniętej.
dziewczyny bardzo Was przepraszam ale musiałam to napisać ponieważ przeczytałam dziś całe Wasze wypowiedzi i zauważyła jedną rzecz Kamcia wiele rzeczy neguje to normalne każdy powinien mieć swoje zdanie ale myślę że wiele dziewczyn poczuło się tym na pewno urażone: choćby podforum o imionach - tam to widać najbardziej.
przepraszam jeżeli kogoś mój post uraził - uciekam do siebie. a Wam kobitki życzę wszystkiego dobrego i zdrowych maluchów :)

Ale Wy jestescie wszystkie Glupie !!!!!! jedna zwala na druga !! Znam Yre245 jakis rok i jeszcze nikt u mnie na forum nie mial z Nia konfliktu !!!! po to sa fora zeby sie dzielic opiniami i zasięgac rady a nie sie klocic !! jezeli Yra powiedziala cos co sie Wam nie spodobalo to to bylo poprostu wyrazeniem swojego zdania ( raczej mądrzejszego ) a nie klocenia sie !!!.

ale gdy Kamcia założyła zamknięty to nie był jej wymysł tylko między innymi mój i jeszcze kilu dziewczyn a Kamcia to zaakceptowała i założyła i pytała od razu kogo zapraszać i niestety ale żadna dziewczyna nie wspomniała o Yrze pewnie dlatego że sama zrezygnowała z Naszego forum bo tak wcześniej napisała a mogła przecież spróbować na privie chociażby dogadać się z Kamcią. i wyszło na to że Kamcia jest ta zła a Yra bez winy a po co teraz ten cały wywód zrobiła że gadała z innymi i wszyscy Vi znają i mają o niej takie a nie inne zdanie nie uważam to za uczciwe...
a watek zamknięty jest po to aby obcy nie podglądali co piszemy bo założę się że jest bardzo dużo mam które czytają ale się nie wypowiadają.
jak mnie by nikt nie lubił na forum bo ma takie widzi misie to tez bym sie odsunela. A Wy widzac ze Kamcia jest moderatorka stajecie za Nia mimo iz racji nie ma i robi nie fajnie zamiast za Yrą.

reklama
koleżanko ale nie obrażaj tutaj nikogo bo Ciebie nikt nie obraża a jakbyś zechciała poczytać troszkę to byś zrozumiała chociaż o co chodzi.

zanka - jak nie wiesz jak zaproszenie przyjęłaś???

Do góry