reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2011

Oo kochana dziękuję... tylko kurcze nic nie pomogło, wessałam twoją energię i starczyło mi ledwie na zrobienie sobie śniadania :-D;-)

Co do mdłości możesz ich nigdy nie mieć, nie każda kobieta ma mdłości, nie każda która ma mdłości wymiotuje ;-) W pierwszej ciąży miałam od 8 do 12 tygodnia i powoli zbliżam się do tego terminu, mam nadzieję, że uda mi się uniknąć tej wątpliwej przyjemności :tak:

reklama
To jest tak różnie, ja w pierwszej ciąży strasznie się czułam, non stop kibelek, teraz nic a nic sie nie dzieje, a te plamienia były....naprawde każda ciąża inna jest.Muszę troszkę posprzątać i robie to z prędkością żółwia, boje się na maxa......
ale narazie cisza w plamieniu....na szczescie

A u mnie jakby ciut lepiej z tymi mdłościami, wczoraj tylko wieczorkiem było mi niedobrze. Ale za to dobija mnie mój wyczulony węch... wszystko, nawet ładnie pachnące mnie wykańcza...

A u mnie jakby ciut lepiej z tymi mdłościami, wczoraj tylko wieczorkiem było mi niedobrze. Ale za to dobija mnie mój wyczulony węch... wszystko, nawet ładnie pachnące mnie wykańcza...
oo tak lepidoptera- wczoraj mój mąż postawił pierniki na stole, takie w czekoladzie. Ogladalismy film a on zjadł 3, na talerzu został jeden,musiałam go wynieść do kuchni bo jego zapach mnie draznił, taki intesywny zapach czekolady. Mój mąż twierdził że nic nie czuje

z tymi zapachami mam tak samo :-( od kilku dni nie otwieram lodówki tak mi śmierdzi, mój M oczywiście nic nie czuję .. wczoraj jadł jogurt i wyrzuciłam go z pokoju żeby dokończył w kuchni bo czułam zapach kiełbasy na opakowaniu tegoż jogurtu :szok: myślicie, że ten wspaniały węch przejdzie w miarę szybko ?

z tymi zapachami mam tak samo :-( od kilku dni nie otwieram lodówki tak mi śmierdzi, mój M oczywiście nic nie czuję .. wczoraj jadł jogurt i wyrzuciłam go z pokoju żeby dokończył w kuchni bo czułam zapach kiełbasy na opakowaniu tegoż jogurtu :szok: myślicie, że ten wspaniały węch przejdzie w miarę szybko ?
nom :-D w maju:-p

a tak na poważnie nie pamiętam kiedy mi w zeszłej ciąży przeszły zapachy ale własnie chyba po porodzie...
teraz w sumie jak jest coś napoczętego to też mi śmierdzi:baffled:

a mnie cały dzień nie bylo...
byliśmy po obrączki i na zakupach:baffled: masakrycznie się czuję... w aucie mnie wytrzęsło... wrrr od 9 rano dopiero wróciłam:sorry:
ale się cieszę bo w sumie to już wszystko prawie połatwione.. ehhh
niedobrze mi od tej jazdy:sorry:

moje dziecko dopiero usnęło to idę troszku zgarnąć bo jutro przyjedzie mama się nią zająć a ja mykam zrobić betę tylko cholera nie mam na to skierowania od lekarza i będę musiała zabulić 60 zł :/ ale cóż
dobranoc wszystkim spokojnej nocy życzę

halooooo co tu nikt nie pisze :-pja wczoraj na zakupkach cały dzień byłam...
dziecko mi wieczorem padło jak ta lala :-D ja też... huhihih
no i nie wspomnę o tym że D tylko pranie rozwiesił i wpakował się do łóżka... także wszyscy przygotowani do snu o 20:szok: a tylko ja zasnełam 2 godziny później:sorry:

Halo :)
dawno mnie nie było, nadrabiam teraz zaległości w czytaniu i pisaniu :-)
chociaż ciężko będzie, bo M mnie wywiózł do rodziców, a tu net chodzi jak czołg :wściekła/y:

pozdrawiam i życzę dużo jesiennego słonka :)

reklama
Ale dziś tu cichutko..

ViKamciaG ale kusisz tymi zakupami..ech pochodziłabym sobie po sklepach..no ale jeszcze trochę..

Mam pytanko zjadłam śniadanko , potem wziełam tabletki :witaminki, urosept, i duphaston no i niestety pół godziny później zwróciłam, i teraz nie wiem czy brać je ponownie?

Do góry