lilou
Fanka BB :)
Tichonek witaj i pisz jak najczęściej
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć majóweczki:-)
Wpadam się przywitać i jeśli pozwolicie chętnie się do Was przyłączę:-)
Właśnie wczoraj zobaczyłam na teście upragnione II :-):-):-) To będzie mój drugi dzieciaczek
Mam termin na 26 maja
Mieszkam w Irlandii więc do tej pory raczej na Mamach z Irlandii się udzielałam
Troszkę potrwa pewnie zanim "Was" ogarnę ale mam nadzieję,że dam radęJedną majóweczkę stąd już znam;-)Hello,ViKamciaG
Lecę teraz z moimi chłopakami na zakupki,miłego weekendu życzę
U nas pogoda nieciekawawięc chyba na zakupach dzisiejsze wojaże się zakończą
Cześć majóweczki:-)
Wpadam się przywitać i jeśli pozwolicie chętnie się do Was przyłączę:-)
Właśnie wczoraj zobaczyłam na teście upragnione II :-):-):-) To będzie mój drugi dzieciaczek
Mam termin na 26 maja
Mieszkam w Irlandii więc do tej pory raczej na Mamach z Irlandii się udzielałam
Troszkę potrwa pewnie zanim "Was" ogarnę ale mam nadzieję,że dam radęJedną majóweczkę stąd już znam;-)Hello,ViKamciaG
Lecę teraz z moimi chłopakami na zakupki,miłego weekendu życzę
U nas pogoda nieciekawawięc chyba na zakupach dzisiejsze wojaże się zakończą
Ano faktycznieJa musiałam sobie dać 3 lata przerwy po Radku (zalecenie lekarza),potem mój P nie mógł się zdecydować i wreszcie jest Fasolka:-)Witamy
Widze ze pierwsza mama z podobna roznica miedzy dziecmi Nasze chłopaki prawie w jednym wieku
Marita45 witam Cię,też właśnie dziś dołączyłam i termin mamy podobny:-)Gratuluję Fasolki i życzę spokojnej ciąży:-)
A ja się pizzy opchałam i wyglądam jakby to był już 6 miesiąc