reklama
marzena9
Fanka BB :)
Ale dlaczego grilla nie możesz?! No wiecie co?
Ale z zabawnych rzeczy to jak miałam rodzić Paulę to był rok 2006 i był mundial. Znajomi i mój A śmiali się że jak wceluję w jakiś ważny mecz to oni pod porodówką rozłożą biwak z piwem, grillem i telebimem bo przecież samej mnie nie zostawią (czytaj mojego A co miał mi towarzyszyć) i meczu też nie odpuszczą. Jeśli dobrze pamiętam to akurat ważnego meczu nie było
Ale z zabawnych rzeczy to jak miałam rodzić Paulę to był rok 2006 i był mundial. Znajomi i mój A śmiali się że jak wceluję w jakiś ważny mecz to oni pod porodówką rozłożą biwak z piwem, grillem i telebimem bo przecież samej mnie nie zostawią (czytaj mojego A co miał mi towarzyszyć) i meczu też nie odpuszczą. Jeśli dobrze pamiętam to akurat ważnego meczu nie było
Mandrzejczuk niby fakt ale ja zostawiłam auto na drodze pożarowej i poszłam sobie załatwić sprawy papierkowe do urzędu co prawda zajęło mi to może 10 minut ale fakt jest faktem że to moja wina. Wkurza mnie tylko ta opłata na poczcie.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
nuuuuzdę sięęęęęę
a zmiana taka że nie mam G przy nicku
żadna by nie wpadła na to hihihii
a zmiana taka że nie mam G przy nicku
żadna by nie wpadła na to hihihii
marzena9
A wiesz, że ostatnio (wczoraj) jak popatrzyłam na Twój avatar i podpis to coś mi się inne wydawało. Ale nie pokojarzyłam.
A mi się spaaać chce! A jeszcze roboty od groma. Ale najadłam się i mi się nie chce. Zwłaszcza, że mały się tyłkiem pcha w jedno miejsce i już mnie tam boli
A mi się spaaać chce! A jeszcze roboty od groma. Ale najadłam się i mi się nie chce. Zwłaszcza, że mały się tyłkiem pcha w jedno miejsce i już mnie tam boli
Ostatnia edycja:
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
haha bo to taka mała zmiana że się w oczy aż tak nie rzuca
byłam z małą przed domem.. ze znajomymi siedzieliśmy a ona sobie biegała.. ale zaczęło padać i nas rozgoniło doi domów
więc teraz siedzę i znów się nudze
zaraz dam małą kąpać i spać ... i chyba coś obejrzę ...
aa zamówiłam dla niej buciki na wionę.. tak mi się spodobały ze normalnie przeżyć nie mogłam .. hehe
ale linka wstawię na zakupkowym
byłam z małą przed domem.. ze znajomymi siedzieliśmy a ona sobie biegała.. ale zaczęło padać i nas rozgoniło doi domów
więc teraz siedzę i znów się nudze
zaraz dam małą kąpać i spać ... i chyba coś obejrzę ...
aa zamówiłam dla niej buciki na wionę.. tak mi się spodobały ze normalnie przeżyć nie mogłam .. hehe
ale linka wstawię na zakupkowym
poziomki
mama 00 08 11 13 15
Cze Lasencje
Tu ciotka Poziomka pamiętacie mnie jeszcze??
Tu ciotka Poziomka pamiętacie mnie jeszcze??
reklama
mandrzejczuk
oooo Poziomka :-) w trojpaku jeszcze czy juz jedna noga rozpakowana? Gajad predko co, jak, kiedy i za ile