reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Dzięki dziewczyny, a sąsiadkę sobie już odpuściłam, najwyżej za jakieś 2 miesiące będę sie z nią kłócić. A starymi i głupimi ludźmi lepiej sie nie przejmować, bo i tak ciężko cokolwiek im przetłumaczyć

Poziomki witaj kochana, ale miło Cię znowu poczytać.

reklama
jolek, jak pozwolą to my na tego grilla chętnie do ciebie wpadniemy. Szybciej ci czas zleci, a ile rąk do masowania pleców :-D

Dzięki, postaram się zrobić wszystko,żebyście mogły wpaść na te masowanie :D no i na grilla :)

Poziomeczka witaj i tu :)

Byłam niedawno na spacerku z M i z psem..aż się do domu nie chciało wracać jest tak ciepło,u nas jest teraz 13 stopni. W końcu czuć wiosnę :-)

Super pogoda jest:tak: mam cały czas otwarte okno ale to nie to samo co spacer:-(
Dzisiaj przez cały dzień było słychać przez okno krzyki rodzących:szok::eek:

Kamcia ja kupiłam wczoraj proszek,ale zrobiłam dziś 2 pranka i ... mam dość ;-) A jeszcze mi ze 2-3 zostały plus oczywiście pranie pieluch (tych muszę jeszcze dokupić) i później prasowanie....Ojejku:szok: A mój kręgosłup już dziś odmawia posłuszeństwa...Nie wiem jak to będzie... A propos u mnie remont jeszcze nadal trwa-zostały do pomalowania 3 pokoje..Jej...

a propo ładnej pogody ...
mandrzejczuk mówisz że u was jest ciepło...
hehe
u mnie tydzień temu to wyglądało tak :
DSCF4884.jpgDSCF4885.jpg

reklama
Poziomki witaj jak dobrze że jeszcze w trójpaku
Co do pogody to u mnie dzisiaj 23 było i cały dzień na dworze siedziałam aż mi się nie chciało do domu wracać.

Do góry