reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Alex Również ślę dużo uścisków, trzymaj się. Całe szczęście że już za chwilę będziesz tuliła maluszka (zdecydowaliście się na imię bo nie wiem czy przegapiłam?) - bracia będą nad nim czuwać z góry na pewno i pilnować, by mu się żadna krzywda nie stała.

Alex również ściskam bardzo mocniachno....
Dobrze żśe miałaś przy sobie mężulka... i nie byłaś sama w ten dzień...
buziaki dla Ciebie...

a moja dzisiaj już nie miała z rana temperaturki więc nie poszłam do lekarza. mam nadzieję że i wieczorem mieć już nie będzie...
może to ząbki bo te ostatnie teraz będą wychodzić może 3 dniówka...

lecę się kąpąć

jeśli ktoś jeszcze chce mój nr to prosze pisać....:tak:

a tam :ninja2: też jest ;-)

Dziewczyny a wiecie w którym szpitalu Misia leży, bo się z Poziomką zastanawiamy czy nie leżą w tym samym ? :-)

Alex i ja cię mocno ściskam, silna z ciebie kobieta,a twój synuś ma już dwóch aniołków strużów.
Kamcia może dziewczyny mają rację i to trzydniówka, musisz tylko zauważyć czy na trzeci dzień ją wysypie jakaś nie duża wysypka powinna się pojawić.

jolek ja nie mam zielonego pojęcia..
ale możnaby je spytać
przynajmniej nie nudziłyby się jakby były razem:-p

dziewczyny powiedzcie mi czy jak moja mała miała w nocy gorączkę a dziś od rana już nie to czy mogę z nią wyjść na dwór czy lepiej poczekać do jutra??

bo ona mi strassnie marudzi jak już 3 dzięń w domu siedzi:dry:

Kamcia ty się wstrzymaj bo nie wiesz czy popołudniu gorączka nie wróci. Lepiej niech Vi dziś posiedzi w domku.

reklama
yhhh to ja nie wiem co dzisiaj z nią będziemy w domu robić...:sorry:
jej już się nudzi na maksa...

a tylko stoi przy oknach i drzwiach ze chce wyjść...
no trudno będziemy musiały się przemęczyć:sorry:

a u nas dzisiaj ładna pogoda...
włansie jakiś fajny film na HBO oglądam... i się nudzę..

Do góry