reklama
Matusia
Fanka BB :)
No marzena, to super, a ja sobie wyobrażam nie wiem co. A w sumie jakbym tylko machała rękoma to nic chyba by nie było. Bardziej się obawiam że ktoś znajomy zobaczy wieloryba z galaretowatymi udami
marzena9
Ale pływanie w ciąży jest przyjemne! Na pleckach niby najbardziej wskazane. Ja się taplałam i było super bo nie czułam, że w ciąży jestem. Jeśli nie ma się infekcji wiadomo gdzie to ja bym się nie zastanawiała. Samo siedzenie w wodzie jest już super. Nasz kręgosłup pewnie też się wtedy cieszy bo odejmujemy mu mnóstwa kilogramów. Mnie nic nie bolało, nie ciągnęło.
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Misia, Bra, Poziomki -trzymajcie się cieplutko! :-)
Melia- no to super że dolegliwości przeszły a na zdjęcia wózeczka jak najbardziej czekamy
Dostaliśmy zwrot z US i kupiliśmy dzisiaj wykładzinę do pokoju a jutro zamawiamy łóżeczko dla Szymka co już kiedyś Wam pokazywałam jupiii nie mogę się doczekać jak już dojdzie i reakcji tego mojego skarba kochanego !!! :-):-)
Melia- no to super że dolegliwości przeszły a na zdjęcia wózeczka jak najbardziej czekamy
Dostaliśmy zwrot z US i kupiliśmy dzisiaj wykładzinę do pokoju a jutro zamawiamy łóżeczko dla Szymka co już kiedyś Wam pokazywałam jupiii nie mogę się doczekać jak już dojdzie i reakcji tego mojego skarba kochanego !!! :-):-)
Ostatnia edycja:
Misia, Bra i Poziomki trzymam za was kciuki wierzę że wszystko będzie dobrze
Mnie w tym tygodniu trochę mniej będzie bo wzięłam się za czyszczenie łóżeczka a że nie mam doświadczenia w tym temacie i obsługa papieru ściernego okazała się nie taka łatwa to dzisiaj za cały dzień tylko jeden bok zrobiłam ale za to pazurki całe zdarłam. No ale muszę powiedzieć że ten bok wygląda super. P dzisiaj przywiózł ten przewijak wreszcie, kolegę poprosił co ma duże auto aby przywiózł.
Mnie w tym tygodniu trochę mniej będzie bo wzięłam się za czyszczenie łóżeczka a że nie mam doświadczenia w tym temacie i obsługa papieru ściernego okazała się nie taka łatwa to dzisiaj za cały dzień tylko jeden bok zrobiłam ale za to pazurki całe zdarłam. No ale muszę powiedzieć że ten bok wygląda super. P dzisiaj przywiózł ten przewijak wreszcie, kolegę poprosił co ma duże auto aby przywiózł.
Matusia
styna, a to szczebelkowe łóżeczko? bo większe powierzchnie łatwiej się ściera takimi krążkami z papieru ściernego zakładanymi na wiertarkę.
reklama
Matusia
No to Cię praca czeka drobiazgowa i monotonna. Ale nie martw się, przede mną wstawianie okien i potem malarz. Dlatego nie szperam na Allegro za rzeczami dla dzieciaczka, tylko tapety, firanki, farby itp. Mam zajęcie przynajmniej.
Już po północy, a mój mąż dopiero na granicy , to w domu będzie za 1,5 godziny, to idę spać i tak mnie obudzi, bo pies się zerwie i będzie szczekał. Nie było go tylko 2 dni, więc tęsknota mała.
Już po północy, a mój mąż dopiero na granicy , to w domu będzie za 1,5 godziny, to idę spać i tak mnie obudzi, bo pies się zerwie i będzie szczekał. Nie było go tylko 2 dni, więc tęsknota mała.