reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Styna nie denerwuj się. Mój M ostatnio też ma jakieś dziwne zaćmienia umysłu. Jeszcze trochę to jak go pacnę to może mu rozum wróci!!!!!!

reklama
Styna nie denerwuj się. Mój M ostatnio też ma jakieś dziwne zaćmienia umysłu. Jeszcze trochę to jak go pacnę to może mu rozum wróci!!!!!!
I to my mamy zaćmienie umysłu przez ciąże mój nie dość że tyje razem ze mną to zaćmienie ma i jeszcze humorki zmienne, wczoraj miał dobry humor jak wrócił z pracy i postanowił w totka zagrać i nie mógł losu kupić i się tak wkurzył że powiedział że nie gra.

Mój wczoraj szedł do biedronki po jajka i do warzywniaka po owoce i warzywa. Oczywiście kupił wszystko tylko nie jajka. W biedronie kupił zamiast jajek picie i bułki :/ A z tymi humorkami jego to też różnie bywa.

Styna to co ty przewijak przyczepiony do komody kupiłaś? ;-) czy może jeździsz Smartem? Mój przewijak taki nakładany na łóżeczko to ma max 70 cm.Oj a z tymi humorkami mężusiów to skaranie boskie jakieś. Ja takich nie mam co M.

cześć dziewczyny. Nie zdążyłam jeszcze nadrobić Was od wczoraj, ale bardzo ważne pytanie mam do Styny. Nie piszę na zdrowiu czy wizytach, tylko tu, bo sprawa dotyczy mojego męża. robiliśmy wczoraj badania, ja zwykłe a On przy okazji też wszystko sobie zrobił i ALAT wyszedł Mu 47,16 U/L a granice są 0.00-42.00, czy to może być jakaś choroba wątroby?

Matusia, może popił wcześniej?

Mój ma dzisiaj focha bo ja się uparłam, że w każdej łazience chcę mieć podwieszane sanitariaty (głównie sedesy) a na dole ktoś dał ciała i jest zrobione pod kompakt i trzeba przerobić bo ja się upieram. Ale ja tak łatwo nie ustąpię bo łazienka dolna w domu służy do tego, że czasem wchodzi się w butach, znacznie szybciej wnosi się piach i bardziej się kurzy. Do tego na sedes nie będzie zbyt wiele miejsca więc dostęp po bokach będzie lekko ograniczony. I potem posprzątaj to. Ja już mam sracz z zakamarkami co żeby go umyć to na kolanach muszę i ręką nurkować za nim. Obrzydlistwo. No i mój marudzi, że teraz to będzie kosztowało i roboty tyle. Czekam tylko aż mi wyskoczy z hasłem, że to moja wina bo jak chciałam mieć wszystko wg własnego widzimisię to miałam jeździć na budowę i pilnować. Oj faceci.

cześć dziewczyny. Nie zdążyłam jeszcze nadrobić Was od wczoraj, ale bardzo ważne pytanie mam do Styny. Nie piszę na zdrowiu czy wizytach, tylko tu, bo sprawa dotyczy mojego męża. robiliśmy wczoraj badania, ja zwykłe a On przy okazji też wszystko sobie zrobił i ALAT wyszedł Mu 47,16 U/L a granice są 0.00-42.00, czy to może być jakaś choroba wątroby?

Matusia może ale nie musi najlepiej iść do lekarza i to sprawdzić wiele czynników się może nakładać na to, ale na odległość bez pełnych wyników i historii pacjenta ciężko cokolwiek powiedzieć. Pojawienie się podwyższonych aktywności ALAT w osoczu wskazuje raczej na uszkodzenie komórek, a nie zaburzenia funkcji narządu.
Melia tak kupiłam przewijak z komodą aby mieć więcej miejsca na pochowanie rzeczy małej.
Marzenka nie ustępuj, zgadzam się z tobą kibelek musi być podwieszany łatwiej podłogę umyć.

Ostatnia edycja:
Dziewczyny mam wiadomosc od Misia89 jest w szpiatlu, bo od kilku dni stawial jej sie brzuch, a od wczoraj ma bolesne skurcze, dostala zastrzyki i leki na rozoj plucek u Wojtusia, aha i ma tez kruciutka szyjke, ale nie wiem nic wiecej, bo dostalam smsa.

reklama
Jolek nie wiadomo kto spitolił. Albo hydraulik źle zapamiętał albo mój A mu źle powiedział. Teraz już nie dojdziemy bo każdy twierdzi co innego.

Misia trzymaj się i nie wybiegaj przed termin! Trzymamy kciuki. Wracaj szybko w dwupaku.

Do góry