reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Ja też juz śpie z poduszką między nogami i wstaje dwa razy na siusiu.
A tak w ogóle to odebrałam badania ogóle moczu i niestety mam bakterie pojedyncze, nabłonki plaskie nieliczne, leukocyty 0-1 wpw, erytrocyty świeże 1-3 wpw oraz kryształki szczawianu wapnia nieliczne-pewnie jakiś stan zapalny mi sie robi, ide dzisiaj dać kumpeli mocz na posiew to może do jutrzejszej porannej wiyzty u lekarza by coś już wyhodowano i jakieś leczenie by mi lekarz zapisał. :-( Kurcze a do tej pory byly takie piękne wyniki. Dobrze, że białka nie mam w moczu.

reklama
Hejaaaaa wrocilismy!!!!!! Ale spokojnie razem, a nie oddzielnie :-D
nie nadrobie Was teraz, wie cnie wiem co sie dzieje na forum, ale u mnie juz wszystko w porzadku, wrocilam godzine temu i pierwsze co zrobilam to wykapalam sie i zrobilam sobie kawe. Najpierw musze ogarnosc 53 maile pozostawione w swojej skrzynce, zaraz napisze na wizytach co i jak bylo, a potem jak juz odetchne to nadrobie wszystkie watki.

reklama
Do góry