reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

To ja chyba śpię jak kamień, mnie budzi tylko ból więzadeł i czasami na siku, ale to max raz na noc. A zawsze wtedy młody szaleje na maksa. Zresztą czasami jak już śpię to bawi się z tatusiem i też nawet nie drgnę. Mąż się śmieje, że potem na płacz też się nie obudzę, tylko będę spała z cycem na wierzchu a on będzie wstawał i przystawiał młodego :)

reklama
mi też się śpi dobrze, nawet lepiej niż 2 miesiące temu.Rano nawet nie boli pęcherz jak jest pierwsze sikanie:-D bo wcześniej bolał,nie wiem od czego może mały go kopał w nocy.Oby tak do końca..

tylko pozazdrościć, ja w dalszym ciągu siusiam regularnie 2 razy w nocy i to jeszcze pod warunkiem, że przed snem zawitam w toalecie 3 razy... bo jak nie to muszę wstawać częściej ;/

ja tez juz wkraczam w ten okres gdzie znowu co noc musze wstawac siku, narazie raz wstaje w nocy ale obowiazkowo. uciazliwe, ale co raz bardziej sie ciesze,ze do przytulenia maluszka co raz bliżej:-)

Mnie wczoraj w ogóle nie bolało krocze, cieszyłam się, bo myślałam że ten Aspargin pomógł, a to chyba dlatego że siedziałam w domu. Dziś zawiozłam Mateigo do szkoły i takim szybkim krokiem szłam, a Mat biegł i teraz z bólu nie mogę kroka dać.
Odnośnie spania, to nie wyobrażam sobie spania teraz bez poduszki rogala.
Nie wiem czy Kamcia nie wygoni nas z tym narzekaniem na dolegliwości.

Witam was w pierwszy dzień wiosny, tak się cieszę bo to oznacza że jesteśmy już we właściwej porze roku. Co do spania to ja tak 3 razy wstaję siusiu, pić, i coś przegryźć, a budzę się się co godzinkę przez zgagę, problemy z obracaniem i nowość uderzenia zimna i gorąca, a no i mała jak za długo na jednym boku leżę to się buntuje i mi żebra przestawia.

oj jak ja juz zasnę to mnie budzi tylko koje dziecko- to starsze o 7-8 rano:-p zależy o której sama wstanie:-D

a trak to mogę spac całą noc..

ale mnie dzisiaj głowa boli.. chyba musze zmniejszyć ogrzewanie bo jak rano wstaję to juz za gorąco jest.. i to pewnie od tego ten ból:confused2:

jolek a wczoraj nie zasnęłam zasiedziałam się nad grą:-D

reklama
Hejka :tak:

U Nas piękna wiosna i już jeden spacerek zaliczony :tak: teraz czekam aż Szymek zaśnie ale na razie się nie zapowiada a Ja wstawię pranko , obiadek mam przygotowany więc jak zaśnie to chyba sama się kimnę ;-):-D
Potem wypadałoby posprzątać z grubsza chałupkę , może uda mi się sprzedać Szymka na spacer z moją siostrą tak więc zobaczymy :-p

Do góry