To ja chyba śpię jak kamień, mnie budzi tylko ból więzadeł i czasami na siku, ale to max raz na noc. A zawsze wtedy młody szaleje na maksa. Zresztą czasami jak już śpię to bawi się z tatusiem i też nawet nie drgnę. Mąż się śmieje, że potem na płacz też się nie obudzę, tylko będę spała z cycem na wierzchu a on będzie wstawał i przystawiał młodego
reklama
8
86ania86
Gość
ja tez juz wkraczam w ten okres gdzie znowu co noc musze wstawac siku, narazie raz wstaje w nocy ale obowiazkowo. uciazliwe, ale co raz bardziej sie ciesze,ze do przytulenia maluszka co raz bliżej:-)
Matusia
Fanka BB :)
Mnie wczoraj w ogóle nie bolało krocze, cieszyłam się, bo myślałam że ten Aspargin pomógł, a to chyba dlatego że siedziałam w domu. Dziś zawiozłam Mateigo do szkoły i takim szybkim krokiem szłam, a Mat biegł i teraz z bólu nie mogę kroka dać.
Odnośnie spania, to nie wyobrażam sobie spania teraz bez poduszki rogala.
Nie wiem czy Kamcia nie wygoni nas z tym narzekaniem na dolegliwości.
Odnośnie spania, to nie wyobrażam sobie spania teraz bez poduszki rogala.
Nie wiem czy Kamcia nie wygoni nas z tym narzekaniem na dolegliwości.
Witam was w pierwszy dzień wiosny, tak się cieszę bo to oznacza że jesteśmy już we właściwej porze roku. Co do spania to ja tak 3 razy wstaję siusiu, pić, i coś przegryźć, a budzę się się co godzinkę przez zgagę, problemy z obracaniem i nowość uderzenia zimna i gorąca, a no i mała jak za długo na jednym boku leżę to się buntuje i mi żebra przestawia.
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
oj jak ja juz zasnę to mnie budzi tylko koje dziecko- to starsze o 7-8 rano zależy o której sama wstanie
a trak to mogę spac całą noc..
ale mnie dzisiaj głowa boli.. chyba musze zmniejszyć ogrzewanie bo jak rano wstaję to juz za gorąco jest.. i to pewnie od tego ten ból
jolek a wczoraj nie zasnęłam zasiedziałam się nad grą
a trak to mogę spac całą noc..
ale mnie dzisiaj głowa boli.. chyba musze zmniejszyć ogrzewanie bo jak rano wstaję to juz za gorąco jest.. i to pewnie od tego ten ból
jolek a wczoraj nie zasnęłam zasiedziałam się nad grą
8
86ania86
Gość
Kamcia to jaka gra tak Cie wciagla:-)?
reklama
Futrzaczek
Mamusia dwóch synusiów!
Hejka
U Nas piękna wiosna i już jeden spacerek zaliczony teraz czekam aż Szymek zaśnie ale na razie się nie zapowiada a Ja wstawię pranko , obiadek mam przygotowany więc jak zaśnie to chyba sama się kimnę ;-)
Potem wypadałoby posprzątać z grubsza chałupkę , może uda mi się sprzedać Szymka na spacer z moją siostrą tak więc zobaczymy
U Nas piękna wiosna i już jeden spacerek zaliczony teraz czekam aż Szymek zaśnie ale na razie się nie zapowiada a Ja wstawię pranko , obiadek mam przygotowany więc jak zaśnie to chyba sama się kimnę ;-)
Potem wypadałoby posprzątać z grubsza chałupkę , może uda mi się sprzedać Szymka na spacer z moją siostrą tak więc zobaczymy