reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

hehe sposób dobrty..
ja jak dla Vi prasowałam to mieliśmy w tamtym domu taką deskę że sobie siadłąm wygodnie na fotelu i D mi ustawił tak ze na siedząco mogłam prasować..
ale tu jest niestety wmontowana w meble.. i się wyciąga jak szufladę..
wiec trzeba stać..
chyba wykorzystam ten sposób:-D

reklama
Cellulitowe udka chyba :-D

Ja prasuję na siedząco od lat, o ile w ogóle prasuję, zazwyczaj zrzucam tą robotę na TZ albo Zuzę. A swoje ciuchy składam po praniu a prasuję przed wyjściem, wtedy są idealnie wygładzone. Dzisiaj TZ pojechał kupić proszki do prania dla dzieci, jeszcze tylko płyn i powoli ruszam. Ale baaardzooo poowoooli :-p

Mandrzejczuk dobre wieści, cieszę się, że majówki wszystkie w dwupaku, czego chcieć więcej po tylu przeżyciach?

Kamcia na sklep napadliście przed narodzinami Victorii? :-D;-)

Jaipur i tak coś musisz wyprać i wyprasować dla juniora do szpitala :-p

Kamcia ja myślę,że Vi Ci pomoże przy prasowaniu ;-):-)

Hope no właśńie ja sama stwierdziłam teraz jak widze wszystko razem że nas chyba poje*** że tyle pokupilismy jej wszystkiego!!
i po co to !!
sporo rzeczy nawet nie miała na sobie.. część dostaliśmy..
a ja i tak pamietam ze kupowałam z umiarem:-D:-D:-D

no a teraz nie kupię juz nic... mam więcej ciuszków na długi rękaw bo Vi zimowa
ale będę kupowała na bieżąco bo na dzień dzisiejszy wydaje mi się że i tak to co mamy to starczy(a jeszcze 1 karton nawet nie otwarty:-D
ale pamiętam że mamy sporo bluzeczek na krótki rękaw czy bodziaków.. wiec jestem spokojna:tak:

niezły patent z tym prasowaniem, na szczęście ja nie prasuję- chyba,że coś na szybko, wyręcza mnie w tym pani która pomaga ogarnąć dom.Jeszcze z nią nie rozmawiałam jak będzie z prasowaniem dla juniora,ale może nie będzie oponować- no ale to raz na tydzień, więc na bieżąco pewnie i tak będzie trzeba.

Futrzaczku- akurat w tym w którym rodzę jest taka opcja- mąż będzie spał w drugim pomieszczeniu -o ile będzie wolny taki standard, bo to różnie bywa a mają tylko jeden taki pokój.Ma być tam do pomocy ,ale zobaczymy, ponoć niektóre kobiety wolą zostać same i wkurza je kogoś obecność.W domu nie działamy sobie na nerwy, wręcz przeciwnie,ale ta sytuacja będzie przecież inna i ekstremalna.

Kamcia wiesz co, zazdroszczę Ci bardzo- że już masz z głowy wszystkie ubranka, sądząc po ilości- to są ubranka na cały okres niemowlaka?

Ostatnia edycja:
yyy te co na zdjęciach to są do 4 miesiąca .. plus jeszcze jesden taki no może ciut mniejszy karton też do 4 miesiąca...:-)
(patrząc że miałam duże dziecko inaczej jeszcze ze 2 miechy by pochodziła)

a na resztę mam w innych kartonach:-D ale jest ich już nieco mniej:-p bo o 1 karton mniej;-)

Jaipur- jak już podjęliście decyzję to jasne Wasz wybór i mi nic do tego ale wydaje mi się że lepiej dla Was wszystkich jakbyś sama była w szpitalu :tak:

reklama
Kamcia niezła wyprawka, no i pomocnik też niczego sobie!!

Ja prasować nie lubię, zawsze prasuję jak mam coś dopiero założyć, ale dla maluszka to poprasuje wszystko z miłą chęcią!

Do góry