reklama
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Dziewczyny wiem że nie ten wątek ale leżę na porodówce, miałam zastrzyk na rozwój płuc dziecka i dostaję tabletki na zatrzymanie skurczy wszystko opowiem jak będę miała więcej czasu. trzymajcie kciuki.
styna w szoku jestem
trzymam kciuki!!
norlalne nie wiem co powiedziec.. mam nadzieję że jeszcze nie będziesz rodziła i ze skurcze ustaną
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Dzięki za kciuki przydadzą się.
Nie wiadomo co się stało od rana mała dziwnie się wypychała cały czas do tego doszły skurcze no i skontaktowałam się z położną i kazali mi natychmiast do szpitala jechać. tutaj leżę pod KTG cały czas skurcze regularne, leki które miały zatrzymać skurcze nie zadziałały, za niedługo będą mnie transportować do szpitala specjalistycznego bo tutaj nie mogą odbierać porodów poniżej 34 tygodnia ciąży. Jestem dobrej myśli i wierzę że to jeszcze nie to.
Nie wiadomo co się stało od rana mała dziwnie się wypychała cały czas do tego doszły skurcze no i skontaktowałam się z położną i kazali mi natychmiast do szpitala jechać. tutaj leżę pod KTG cały czas skurcze regularne, leki które miały zatrzymać skurcze nie zadziałały, za niedługo będą mnie transportować do szpitala specjalistycznego bo tutaj nie mogą odbierać porodów poniżej 34 tygodnia ciąży. Jestem dobrej myśli i wierzę że to jeszcze nie to.
_Roszpunka_
ale to tak od tak sobie dostałas skurczy??
czy coś się stało??
normlaie jestem w prawdziwym szoku...
no to chyba jutro i ja się za pranie biorę.. bo może być za późno...
mm nadzieję ze jednak skurcze ustana... bo tak wcześnie to za wcześnie!!!
czy coś się stało??
normlaie jestem w prawdziwym szoku...
no to chyba jutro i ja się za pranie biorę.. bo może być za późno...
mm nadzieję ze jednak skurcze ustana... bo tak wcześnie to za wcześnie!!!
_Roszpunka_
no to nieźle!!
Kurde oby wszystko ustało... yhhhh
precież nie możesz nam urodzić tak wcześnie...
a do tego szpitala Cię przewiozą napewno już?? czy jeszcze na coś czekają??
Kurde oby wszystko ustało... yhhhh
precież nie możesz nam urodzić tak wcześnie...
a do tego szpitala Cię przewiozą napewno już?? czy jeszcze na coś czekają??
marzena9
Fanka BB :)
Napewno coś jeszcze wymyślą. Są jeszcze zastrzyki i różne takie. Będzie dobrze! Kobieto nogi zaciskaj i gadaj do Nadiuni żeby się pazurami wczepiła i bez szaleństw nam tu. I dawaj znać jak możesz.
Normalnie w szoku jestem!!! A od wczoraj gadamy o przedwczesnych porodach. A dzisiaj nawet mi się to śniło...
Normalnie w szoku jestem!!! A od wczoraj gadamy o przedwczesnych porodach. A dzisiaj nawet mi się to śniło...
reklama