reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Poisy ostrożnie tam ze zmianami na skórze, ja mam parę blizn po ospie, na szczęście nie w miejscach publicznych ;-) 3 tygodnie kuracji jak nic.

Też uwielbiam buty na obcasie choć niekoniecznie szpilki. Raczej wybieram takie, w których da się pracować kilka godzin i nie umrzeć. Do tego dopasowane, granatowe jeansy i biała koszula, mniodzio :-)

reklama
Ooooo, szpilki. Kocham szpilki. A najbardziej sandałki z samych paseczków na szpili jak ołóweczek. W zimie to już gorzej bo boję się lodu na chodnikach ale na śniegu kozaki ze szpilą nawet fajnie się wbijają. Do biura u mnie szpilki obowiązkowe (dla mnie). Czuję się kobieco i sexi. A uczulona jestem sama przed sobą na balerinki. Brrrrrr! U innych nie zwracam uwagi czy noszą bo mi to obojętne ale sama nie założę! Podobnie jak nie cierpię szlafroków, nie noszę bawełnianych fig, nie założę do pracy dżinsów i nie akceptuję futer (jedynie skóra ze zwierząt które się je). Takie mam fiksacje ;)

Hej!!!!
A wiecie że mojej koleżance po porodzie rozmiar stopy się powiększył !!!
W żadne buty które zakupiła przed ciążą nie wchodzi !!!!!
Dla kogoś z obsesją na punkcie butów gorzej być już nie może, co nie ???

Sama uwielbiam kupować buty, ja co noszę zazwyczaj rozmiar 37, ostatnio musiałam kupić buty w roz. 39 bo tak szłapska mam spuchnięte !!!!
Masakra ;-)

Witam się poniedziałkowo :-)

Wczoraj wybraliśmy się na 2 spacery i wieczorem byłam ledwo żywa, ale super tak pospacerować przy pięknej pogodzie i w miłym towarzystwie.

Styna - super pomysł z tymi workami, mam całą półkę swetrów i innych niepotrzebnych rzeczy w szafie - przydadzą się. Mam tylko pytanie czy potem rzeczy szybko dochodzą do siebie, mie odkształcają się?

Ja też bardzo lubię buty na obcasie, ale mam 2 przeszkody - pierwsza to ogromny rozmiar stopy - 42 :szok: stąd ciężko kupić, drugi to mąż tylko 3 cm wyższy.
Kupiłam sobie super kozaki na obcasie, skórzane - oczywiścienie nie założyłam ze względu na ciążę. Mam tylko nadzieję, że nie stanie się tak jak piszesz zanka, choć już o tym słyszałam i bardzo się boję. Pocieszające jest dla mnie, że w sprzedaży w deichmeinnie są buty dla kobiet o rozmiarze 44 :-)

witam ,

kurcze jakbym miała zmienić rozmiar stopy, to byłoby sporo wyrzucania:-D i zakupoholizm-czy też butoholizm byłby usprawiedliwiony:-D ale jednak wolę aby tak się nie stało.Bo szkoda, niektóre mam naprawdę ulubione.
Pogoda jest piękna, byłam rano na chwilę w ogrodzie,ale teraz musze zaszyć się w domu, bo dzisiaj mam porządki w ogrodzie- ekipa od pielęgnacji drzew z piłami na drabinach,na ziemi natomiast odbywa się przycinanie iglaków.Także znów mam wesołe odgłosy "remontu"- na własne życzenie.Z racji siedzenia w domu wymyśliłam sobie na ten rok totalne porządki wokół domu i zrobienie ogrodu w wymarzonej formie.Potem będzie zarastał przez najbliższe parę lat, jak nie będzie czasu na nic.

hej;-)

ypra faktycznie masz sporą stopę:tak: ja mam 37-38 zależy od fasonu buta:-)

jaipur powodzenia z pracami w ogordzie, oby efekt był zadowalający :-) w naszym mini ogrodzie to tylko trawka rośnie, bo niestety nie mam ręki do roślin:sorry:

ja dzisiaj na zakupki z siostrą, może coś upoluje dla siebie:-p właściwie to ona mnie poprosiła o radę,ale w h&m są takie fajne ciuchy ciążowe,ze pewnie się nie oprę pokusie:-D no i może coś dla małego fajnego znajdę;-)

reklama
Do góry