reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Jolek to nie wchodź to dla osób o mocnych nerwach, i leż weź może ciepłą kąpiel pomaga przy skurczach, no i daj znać co się dzieje trzymam kciuki.

reklama
jolek bidulko jak się czujesz? mam nadzieję, że przeszło.
co do filmiku, to sądząc po waszych komentarzach, nie wchodzę i nie oglądam , bo później będe to przeżywać i się denerwować..

Cześć Kobitki:)
Czuje się tak średnio. Też pomyślałam,że to skurcze przepowiadające,ale czy na nie no-spa nie pomaga? Uspokoiły się troche nad ranem,ale teraz znowu je czuje. Na razie nie sieje paniki bo mam na 14tą wizytę kontrolną u ginki zobaczymy co ona na to_Ogólnie to jestem nie wyspana bo jeszcze nad ranem zaczęły mnie łapać skurcze w łydki M siedział i masował :( Ach co za noc.

jolek trzymaj się, jesteśmy z Tobą :-),
ja jeszcze nie wiem co to skurcze, natomiast bóle więzadeł co noc odczuwam :/
kurde każda z Nas ma jakąś dolegliwość, ale już niedługo :-)

Ja też nie wiedziałam do wczoraj:) Czytałam jak dziewczyny o tym piszą ale nie wiedziałam co to.

reklama
Do góry