reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

A ja się kochane tylko z Wami przywitam bo dzisiaj cały dzionek poza domem więc padnięta jestem .
Mam nadzieję że wszystkim pączusie smakowały bo mi tak i do tego jeszcze oponki mniam mniam ;-):tak::-)

reklama
Laski ale mam ubaw mój lokator chce zrobić pranie ale nie wie jak włączyć pranie, ponieważ mnie się wstydzi i wiadomo w jego kulturze kobieta jest ta niżej postawiona więc wstyd jak ona coś wie a mężczyzna nie więc tylko chodzi i zagląda, a mój P na górze płyty spisuje aby na ebay wystawić (zejdzie mu długo bo ma ich ok. 200) no i biedak tak się kręci w kółko, ale spytać nie spyta a ja świnia jestem i sama mu nie pokażę ani P nie zawołam skoro jego duma mu nie pozwala to moja też nie.

styna to niezłe miałaś widowisko.. haha

adeczka wiesz dzisiaj miałam o 100 razy lepszy dzień niż wczoraj , ale jak wróciłam... to masakra jakaś, znów wymiotowałam a późńiej plułam i smarkałam z krwią..
teraz mnie bolą wszystkie mięśnie od biegania po placu zabaw....

no i sobie odpoczywam... yhhhmam nadzieje że jutro bęe miałą lepszy dzionek ;-)

Powiedziałam P o całej sytuacji i jak zszedł lokator zaraz za nim przyczłaptał i pyta go ja włączyć automat na co P mu powiedział że nie wie i ma mnie zapytać, no i rad nie rad zapytał. No ale sam z siebie powiedział że pączki i faworki zrobiłam świetne i nigdy nie jadł czegoś takiego.

hmmmmmmmmmm dziewczyny gdzie się podziewacie?????????????? Siedzę sama w domu potrzebuję towarzystwa a tu echo na forum:(:(:(

reklama
Do góry