reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Kurcze adeczka to faktycznie podejście średnie mają. Ty się jutro dowiedz wszystkiego dokładnie. A może leki dopiero po paru dniach zaczną działać?? Jak to było w pierwszej ciąży, od razu poprawę czułaś???

reklama
Kurde... Polska... Adeczka musi być dobrze. My tu jesteśmy z Tobą :happy:

Ja dzwoniłam dzisiaj do położnej, którą polecił mi Mój ginek. Babeczka prze sympatyczna, zarezerwowałam sobie u niej termin już a spotkanie mamy mieć na przełomie marca i kwietnia :happy:

adeczka- też czytałam już M jak mama to co pisała Jolek i te trendy to chodzi o to że po urodzeniu dziecko powinno być jak najdłużej przy mamie bez odbierania na żadne ważenie mierzenie , że skalę Appgar powinno się ustalać na brzuszku u mamy , że szycie krocza może poczekać itp itd bo chodzi o to aby ten pierwszy kontakt skóra w skórę był najdłuższy :-)
Jolek- kochana nie myli mnie pamięć o coś takiego chodziło bo ja to czytałam na początku miesiąca

Futrzaczku dzięki nie zauważyłam tamtego pytania Adeczki :( A ja jeszcze dobrze nie doczytałam tej gazetki więc nie odpowiem

Cześć Kochane:-D

Mam taki zapier.l że nie mam kiedy usiąść!! nORMALNIE ZAŁAMAĆSIĘ IDZIE
Powiem Wam że szpital to nie fajne miesce ale jak sie tam odpoczywa-POEZJA
Niedawno wróciłam do domu i już padam na pysk a tu tyle rzeczy...

No to kapa okazuje się że mój lokator robi gry komputerowe, i namiętnie w nie gra i teraz mój P jest w siódmym niebie bo ma z kim pograć a ja już mam dosyć słuchania tej ich gadaniny, mimo że znam bardzo dobrze angielski mało z tego rozumiem, ale tyle samo bym rozumiała gdyby gadali po polsku więc pocieszam się że to bynajmniej nie problem językowy.
P mi kupił przepyszne truskawki, szkoda że tak mało.

Kurde... Polska... Adeczka musi być dobrze. My tu jesteśmy z Tobą :happy:

Ja dzwoniłam dzisiaj do położnej, którą polecił mi Mój ginek. Babeczka prze sympatyczna, zarezerwowałam sobie u niej termin już a spotkanie mamy mieć na przełomie marca i kwietnia :happy:
misia adecza jest w UK a nie w polsce;-)

Adeczkla no przyjeli Cie jakby nic się nie działo.. yhh no ale skądś to znam:dry:

a ja już pisałam na samopoczuciu że na zęba nie wyrabiam..
dzisja D był w pracy , mała dostała gorączkę cały dzień nic nie chciała jeść o 7 rano mleczko tylko i później zupkę o 17 dopiero.. dałam jej calpol dobrze że znajomi u mnie byli bo kupel mnie podwiózł do apteki
no i siedzieli tak z nami dwiema marudnymi prawie do 20 az mój wrócił z pracy ... a przyszli ledwo po obiedzie:-p
prynajmniej się nie nudziłam a mała ąż tak nie marudziła bo nie miała tylko mnie , ale też z nimi sie troszkę bawiła
więc się nie umęczyłam.. chyba jej ząbek idzie kolejny:sorry2:

reklama
Marzenka- kochana daj namiary na te winko bezalkoholowe i powiedz jak smakuję? :tak: fajniutko z tym wyjazdem do Zakopanego ale to odrabianie za kierowcę już trochę mniej miłe ;-):-pwiem coś o tym ja teraz non stop jestem kierowcą:sorry2: ale co tam odbijemy sobie nie długo hihihihi :-)

Tutaj link do strony (ja też dziękuję tu którejś z Was co namiary dawała dawno temu)
Strona główna - Wina bezalkoholowe.pl

Zamówiłam sobie 3 sztuki różne i zobaczymy. Jutro ma kurier być. Ale otwieram toto dopiero na wyjeździe tak więc wrażenia smakowe opiszę za tydzień :D Ale też jestem bardzo ciekawa. Mój A się śmieje, że soki są dużo tańsze a pewnie smak podobny... :D

Do góry