reklama
Ja tez więcej Was czytam niz pisze brak mi energi a w domu remąt i troche sie boje facet zaczoł malować sufity i smierdzi !okna pootwierane ale i tak czuć mam nadzieje ze nie zaszkodze dzieciaczkowi.U nas tez piekna pogoda wczoraj było 12 stopni i cały dzień słonko pieknie góry oswietlało ,dzisiaj z rana padało a teraz tez pięknie .
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
Hey Laseczki Niestety nie dotarłam na badania,żołądek dokucza mniej ale zawroty głowy dalej mam. Ale wyjaśniło się niedawno od czego to może być. Rano M i psiaczek mieli rozwolninko, więc wychodzi na to że albo jakiegoś wira załapaliśmy albo kiełbaska nam zaszkodziła Ogólnie to zamierzam dziś spędzić dzionek w łóżku bo nie mam siły na nic :/
oj zdrówka życzę
ewcia witaj wkońccu;-)
a mi się dzisiaj śniło ze miałam synka , był upał na maxa a moja mama mi wciskała polarowe ciuchy a ja się wściekałam ze chcę body w żyrafę mu założyć
i później biegłam gdzieś na autobus
chyba soię naczytałam o tych waszych grubych ciuszkach i teraz mi się śnią po nocach
Jolek zdrówka życzę, co do smekty wątpię ale zapytaj w aptece, jak nie to gorzka czekolada może pomóc i jagody.
Adeczka trzymam kciuki
Ewcia gratuluję dobrych wieści
Hope nie strasz mnie ja nie mam 9 miesięcy bo we wrześniu wychodzę za mąż
Jestem wkurzona od rana przez błąd mojej szefowej wypłacili mi kasę tylko za tydzień i na resztę muszę czekać miesiąc a rachunki muszę zapłacić teraz. I hasło ale to nie nasza wina że twoja szefowa się pomyliła my przelewy tylko raz w miesiącu robimy. Kuźwa a co to moja wina, że baba liczyć nie umie.
Adeczka trzymam kciuki
Ewcia gratuluję dobrych wieści
Hope nie strasz mnie ja nie mam 9 miesięcy bo we wrześniu wychodzę za mąż
Jestem wkurzona od rana przez błąd mojej szefowej wypłacili mi kasę tylko za tydzień i na resztę muszę czekać miesiąc a rachunki muszę zapłacić teraz. I hasło ale to nie nasza wina że twoja szefowa się pomyliła my przelewy tylko raz w miesiącu robimy. Kuźwa a co to moja wina, że baba liczyć nie umie.
zanka07
Fanka BB :)
U nas też piękne słoneczko świeci ale co z tego jak minus na termometrze.
Dziewczyny czy ciężarna może pić smectę??? co polecacie na biegunkę
jolek, można pić ten smaczny napój - smectę. Ja pamiętam przy zatruciu, jeszcze w 1 trymestrze, miałam ją wskazaną. Także niczego się nie obawiaj ;-)
8
86ania86
Gość
Jolek duzo zdrowka dla Ciebie:-)
Ewcia ciesze sie razem z Toba z tak wspanialych informacji:-) teraz bedzie juz tylko lepiej:-)
Ewcia ciesze sie razem z Toba z tak wspanialych informacji:-) teraz bedzie juz tylko lepiej:-)
Matusia
Fanka BB :)
Hope widocznie coś w tym jest My byłyśmy 3 i ojciec zawsze pilnował
Sil zdrówka życzę i czekam na fotkę w odpowiednim wątku :-)
jolek, my też byłyśmy 3 i tato do dziś pilnuje ;-), tzn jest przewrażliwiony na naszym punkcie.
reklama
Matusia mój już teraz ma wyrąbane. A jak tam piesek???
Dzięki dziewczyny za rady na razie nic nie będę brać bo bieganie do kibelka ustało.
Nie wiem czy to dotyczy tylko mnie czy jeszcze kogoś ale link wkleję :
http://www.hotmoney.pl/artykul/hotporady-nie-masz-slubu-nie-masz-ulgi-na-dziecko-18434
Dzięki dziewczyny za rady na razie nic nie będę brać bo bieganie do kibelka ustało.
Nie wiem czy to dotyczy tylko mnie czy jeszcze kogoś ale link wkleję :
http://www.hotmoney.pl/artykul/hotporady-nie-masz-slubu-nie-masz-ulgi-na-dziecko-18434