reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Ja tez więcej Was czytam niz pisze brak mi energi a w domu remąt i troche sie boje facet zaczoł malować sufity i smierdzi !okna pootwierane ale i tak czuć mam nadzieje ze nie zaszkodze dzieciaczkowi.U nas tez piekna pogoda wczoraj było 12 stopni i cały dzień słonko pieknie góry oswietlało ,dzisiaj z rana padało a teraz tez pięknie .

U nas też piękne słoneczko świeci ale co z tego jak minus na termometrze.

Dziewczyny czy ciężarna może pić smectę??? co polecacie na biegunkę

Hey Laseczki:) Niestety nie dotarłam na badania,żołądek dokucza mniej ale zawroty głowy dalej mam. Ale wyjaśniło się niedawno od czego to może być. Rano M i psiaczek mieli rozwolninko, więc wychodzi na to że albo jakiegoś wira załapaliśmy albo kiełbaska nam zaszkodziła:( Ogólnie to zamierzam dziś spędzić dzionek w łóżku bo nie mam siły na nic :/

oj zdrówka życzę

ewcia witaj wkońccu;-)

a mi się dzisiaj śniło ze miałam synka , był upał na maxa a moja mama mi wciskała polarowe ciuchy a ja się wściekałam ze chcę body w żyrafę mu założyć:eek::-D
i później biegłam gdzieś na autobus:-D
chyba soię naczytałam o tych waszych grubych ciuszkach i teraz mi się śnią po nocach:-p

Jolek zdrówka życzę, co do smekty wątpię ale zapytaj w aptece, jak nie to gorzka czekolada może pomóc i jagody.
Adeczka trzymam kciuki
Ewcia gratuluję dobrych wieści
Hope nie strasz mnie ja nie mam 9 miesięcy bo we wrześniu wychodzę za mąż

Jestem wkurzona od rana przez błąd mojej szefowej wypłacili mi kasę tylko za tydzień i na resztę muszę czekać miesiąc a rachunki muszę zapłacić teraz. I hasło ale to nie nasza wina że twoja szefowa się pomyliła my przelewy tylko raz w miesiącu robimy. Kuźwa a co to moja wina, że baba liczyć nie umie.

Jolek duzo zdrowka dla Ciebie:-)
Ewcia ciesze sie razem z Toba z tak wspanialych informacji:-) teraz bedzie juz tylko lepiej:-)

reklama
Do góry