reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

Cześć babeczki, nie chorować mi tam, bo znowu pozarażacie pół forum, a ja jeszcze z gilem i kaszlem walczę po 3 tygodniach choroby :sorry:

Faktycznie przydałoby się ocieplenie bo w moim płaszczyku między guzikami robią się wrota :zawstydzona/y:

Wy mi tu nie opowiadajcie o strasznych chłopakach i dziewczynach naszych dorastających dzieci, bo mnie to czeka już całkiem niedługo :wściekła/y: 11 letnia pannica, która pozjadała wszystkie rozumy mi rośnie. Tylko patrzeć jak biustu dostanie :szok:

reklama
Pytałam się TZ co myśli o narzeczonych córek, mówi, że ma zestaw odpowiednich narzędzi i duże schody co by z nich długo lecieli :-D

Ostatnia edycja:
Witam po dłuuuugiej przerwie:sorry:

Oczywiście nierealne jest, abym nadrobiła więc proszę mi wybaczyć:-p

Jolek bo od gonienia chłopaków jest ojciec a od gonienia dziewczyn jest teściowa :-D:-p
Ja będę tym dobrym policjantem :-p

Ewcia witaj wśród żywych!

Hej Kobietki,

tak Was sobie podczytuję ostatnio (z czego i tak mało łapie ;\) i jakoś tak dopiero teraz naszło mnie na pisanie.

W końcu mnie dopadło :( jakieś choróbsko :( gardło zawalone, że ledwo mówię, wszystko boli i do tego moja Mała spać mi nie daje tak kopie... przynajmniej wiem, że ktoś o mnie pamięta :)

W dodatku ja już w ogóle nie wchodzę w swoje ciuchy sprzed ciąży ;( tylko w maminych ciuchach urzęduję, a przeważnie tylko leginsy i koszule zarzucę dla wygody i tyle...
Może na wieczór w odp wątek fotosa wrzucę.

Hope widocznie coś w tym jest:) My byłyśmy 3 i ojciec zawsze pilnował :):p

Sil zdrówka życzę i czekam na fotkę w odpowiednim wątku :-)

reklama
Jolek- co tu dużo mówić:-p
Jestem szczęśliwa:-D:-D:-D

Kamcia przekazała Wam wiad. więc już wiecie, że ubytku nie ma:-)
a w środę na wizycie doktorek pomału kazał odstawiać leki:tak:

Mikołaj szaleje i nic więcej do szczęścia mi nie trzeba:-)

Hope-
powitać :*

Do góry