reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

ja pranie i prasowanie zostawiam sobie na początek maja, pewnie juz mama mi pomoże. narazie robimy pokoik dla Lenki, zaczynamy w czwartek i już nie mogę sie doczekać ;)))))

Jeny..
ja tak czytam..
na poczatku maja to bee już tulić maleństwo.. a Ty chcesz dopiero praqsować:szok::-D

no u nas pogoda przepiękna była wczoraj bo dzis trochę chłodniej już
ale pochwalę wam sie pogoda ...
(sorki za wycięcie D ze zdjęcia ale nie chciał by go po forach wstawiać:-p
Zobacz załącznik 330235Zobacz załącznik 330236Zobacz załącznik 330237Zobacz załącznik 330238Zobacz załącznik 330239

Ostatnia edycja:
reklama
Kamcia Ty nas specjalnie drażnisz tą pogodą :-p u nas mrozy i śnieg a u Ciebie wiosna w pełni... Vi jaka szczęśliwa :)

hejka, ja sie dzisiaj jakos do dupy czuje...nic mi sie nie chce, w glowie pustka i od rana mam takie nudnosci ze glowa mala...
u mnie tez ladna pogoda, wczoraj bylam na spacerze z kumpela, posiedzialysmy chwile na kamieniach nad brzegiem wody i lapalysmy witamine D :-)
zaraz musze sie wyczolgac z domu i isc z czworonogiem na spacer.
Kamcia widac ze mala sie wyszalala na placu :tak:

Kamcia, Vi w swoim żywiole.
Aga-biedronka, co bierzesz na tą grypkę? Ja obudziłam się z załadowanym nosem, bolącym gardłem i tą okropną kluchą w nim. Teraz czuję że i na kaszel mnie brać zaczyna, a kupiłam sobie tylko propolki.
Z psiną byłam u weterynarza, dostała 3 zastrzyki z antybiotykiem i czekamy czy wypukłość zniknie. Twierdzi że to gruczoł, zmiany hormonalne, nie wyklucza jednak nowotworu :-(.

Cześć Kobietki,

uh nie wiem co dziś z tym dniem jest. Wstałam tylko śniadanie choremu tacie zrobić i leki podać, sama coś zjadłam i do łóżka z powrotem. Coś nie najlepiej się czuję, mam nadzieję tylko, że się nie zaraziłam ;\ w dodatku wczoraj mój M z pracy wrócił chory (chyba grypa żołądkowa), ale dziś lepiej się czuł i do pracy poszedł. W domu jeszcze trochę i szpital będę mieć. Siostra też chora i babcie coś łapie... ogółem masakra :( mam tylko nadzieję, że mnie to ominie.

...
Z psiną byłam u weterynarza, dostała 3 zastrzyki z antybiotykiem i czekamy czy wypukłość zniknie. Twierdzi że to gruczoł, zmiany hormonalne, nie wyklucza jednak nowotworu :-(.

Bardzo Ci współczuję... i trzymam kciuki, żeby ta wypukłość znikła. Uh nie mogę patrzeć na cierpienia zwierząt ;( daj znać później jak tam się ma psinka.

Kamcia - Ty to masz zdrowie :) i ta Twoja córcia, bardzo fotogeniczna :)

Ostatnia edycja:
reklama
Dzięki dziewczyny, niby to pies, ale te które mają zwierzaki wiedzą, że to członek rodziny, zobaczcie jaka była malutka niedawno P1030130..jpg.

Właśnie Kamcia, co z Viki? Co powiedział lekarz?

Do góry