reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
Kamcia zazdroszczę pogody. U nas jakoś -7 w dzień i śnieżek prószył więc trzeba by być masochistą, żeby na placu zabaw siedzieć ;)

Ale nie zazdroszczę organizacji u lekarza. Wolę jak umawiają na godzinę i trzeba jedynie przeczekać ew. opóźnienie. Po co się narażać na nowe infekcje, tym bardziej z dzieckiem.

Właśnie byłam z psem na dworze i aptekę od razu zahaczyłam. Kurde jak zimno, chociaż ubrałam się jak na Syberię to zmarzłam w nochal i policzki :(

Wiecie, że są już kwietniówki które się rozpakowują? Teoretycznie styczeń zamknięty, luty ma jeszcze 7 dni, marzec/kwiecień i my... 2 miesiące i u nas pojawi się temat opowieści z porodówek. A nawet wcześniej, za sprawa niektórych co to się spieszą ;-):szok:

no u nas super pogoda , aż żlalowałam ze małej zamiast opaski wzięłam czapkę , ale jej na trochę zdjęłam jak jiuż wracaliśmy do domku
bo było cieplusio :tak:
a dzisiaj jak było odłpyłw to matko jedyna..
po tyh wczorajszych falach normalnie cała plaża w kamieniach:szok:

Ostatnia edycja:
Kamcia, zazdroszczę pogody. Ja tez byłam z moim dziś w bibliotece i pobiegł na plac zabaw, ale aż żal było patrzeć, bo wszystko śniegiem zasypane a On chciał na zjeżdżalnię, huśtawkę itp tłumaczyłam, że niedługo będzie wiosna, a On mówi że ciągle to mówię a wiosny nie ma.
Jestem dziś nerwowa , bo zauważyłam u mojej psiny takie opuchnięte, taką górkę koło piersi wielkości pół śliwki. Z samego rana zawiozę Matiego do szkoły i prosto do weterynarza z nią pojadę. Nawet psom jakieś główna się przyplątują.

Kamcia pomocy ale nie wiem co się stało, wszystko na stronce zrobiło się takie małe, że ledwo mogę przeczytać, inne strony takie nie są. Czy może coś przez przypadek nacisnęłam i wszystko sie zmniejszyło, kurcze mam nadzieje że poradzicie mi co mam zrobić, bo bedzie mi bardzo ciężko czytać posty. Może coś w ustawieniach, co??

reklama
Do góry