reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

ViKamciaG ja też tak miałam, za namową lekarza zrezygnowałam z soków i wszystko minęło, teraz piję tylko wodę i jem owoce

obciążenie glukozą też robiłam prywatnie, ale widać opieka u nas gorsza niż u Was

Ostatnia edycja:
reklama
Ja juz mówilam że nawet ropniaków w kolejce nie pytam czy mnie przepuszczą tylko wchodze i już,a niech ktoś zaprotestuje.Należy sie nam jak psu buda!

Mam obsesje na punkcie pomarańczy po nich dopiero mam zgage:eek:

bardzo dobrze poziomka, ja niestety czasami mam skrupuły i sterczę w kolejce jak ta wariatka, że az mi się słabo robi... jakos w tej ciąży straciłam na charakterku, bo wcześniej nie mialabym takich problemów. a sami nie wpuszczą, o nie...

Ostatnio byłam w Carrefurze i podeszłam do kasy pierszeństwa oczywiście od razu do kasy. Za mna stał emeryt(ok 65la w dobrej formie) a kasjerka do mnie że tutaj pan jeszcze stoi!
Ja do niej -a pan jest w ciąży?
Ona-nie, ale jest starszy-,i jeszcze że musi spytac go czy mnie wpusci!!!
-ja na to raz jeszcze -czy pan jest w ciazy?/
-ona znowu zaczęla mu wypominac wiek-pan jest starszy
To ja d larwy-To nie choroba i położyłam zakupy (chleb i masło)
Facet był zniesmaczony ,no ale co mi uwagi nie zwróci bo nie wypada a jeszcze jakaś babka z tylu że jak w ciąży to się może źle czuje i nie powinnam stac.
Jak same o siebie nie zadbamy to nikt tego za nas nie zrobi a teraz dziewczyny będzie coraz ciężęj

oooo i kolejny argument by jednak ginem był facet:tak::tak:
Piszę dlatego bo sama zmieniłam gina niedawno z damskiego na męskiego a zawsze miałam do tego czynu jakieś tam wątpliwości :-)

heh ja akurat mam szczęście do babek, które prowadzą ciążę, i pierwsza ginka i ta obecna sa mega delikatne :)
ale doświadczyłam badanka pani doktor, której myslałam , że sprzedam kopniaka...

reklama
Moja poprzednia ginka była super i jest świetnym endo-w razie potrzeby dam namiary:)
Przez moje pobyty w szpitalu miałam okazje być badana przez wielu ginów i babki sa oczywiście dobrymi ginami ale podejścia do pacjentek nie mają.Są oczywiście wyjątki.Najfajniejsze sa stażystki bo one latają koło Ciebie jak koło jajka:D

Do góry