reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2011

reklama
ja też miałam kundelka przez 14 lat!!!
Jaka to była mądra psina, nigdy nie chorowała, jadła wszystko, nigdy nie było z nią problemów.
No ale starość się odezwała i go musieliśmy uśpić co dla mnie jest traumatyczne do dzisiaj :-(
Teraz w rodzinie mamy coker'a cavaliera - zwie się "Laki" - to dopiero jest słodziak, zobaczcie:

lakuś.jpg

nooo potwierdzam to!
Tak kręci dupcią przy bieganiu że wymiękam za każdym razem jak to widzę !
Fajniutki jest :-)

na tvn jest rozmowa ile czasu powinno się spędzać z dzieckiem, pracując :-)

U mnie w klatce jest też taki psiak tylko że czarno biały... sąsiadki krówka na niego mówią.

w ogóle pieski są fajne. Nie wiem jak można okrutnie takie psiaki traktować. Ostatnio zaczepił mnie taki wychudzony przesłodki piesek ale niestety nie miałam nic do jedzenia przy sobie i nie było żadnego sklepu -aż mi się płakać chciało !!!!biedny ;-(

tak, bra, masz rację - ogólnie zwierzęta. Zagalopowałam się z tym pieskami :-)

Bra - dresik niestety nie kupiony ( pamiętasz naszą "rozmowę"??? ), czekam na inne kolorki bo były tylko czarne, takie ponure ;-)

reklama
Dzień dobry, ale mam nerwy od wczorajszego wieczora. Nawet nie chce mi się o tym pisać taka beznadzieja. Zawsze musi się coś spieprzyć.

Do góry